Szaary Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Ponieważ poszukuję firmy lub chętnego do transportu skutera to chcę się zapytać tutaj. Czy będzie ktoś zainteresowany przewiezieniem skuta z Grudziądza do Wrocławia? Preferowany bus, ale przyczepka też może być. Jeżeli znacie jakąś firmę która ma takie możliwości to proszę o namiary. Osoby zainteresowane pomocą odpłatną proszę o kontakt na priva. Administracja - jeżeli ten temat bardziej pasuje do działu kupię to proszę o przeniesienie . Pozdrawiam
ciesu Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 LC cat: http://www.groupecat.pl/ Wieźli mi mojego Burka z Gdyni do Łodzi. Ogólnie OK, całość usługi wyszła mnie taniej niż podróż do trójmiasta i powrót Burgmanem do Łodzi :-)
Szaary Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Opublikowano 29 Lipca 2013 Decyzja podjęta LC cat wynajęte - dzięki za pomoc Temat można zamknąć Pozdrawiam
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2013 Możecie powiedzieć jaki jest koszt takiego transportu ?
ciesu Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 O ile mnie pamięć nie myli, to chyba 400 pln płaciłem we wrześniu 2011.
Burgerman Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 390,40 zł z każdego miejsca w Polsce pod wskazany adres. Motocykl przewożony na specjalnym stelażu i ubezpieczony. Korzystałem i polecam.
marek_m Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 390,40 zł z każdego miejsca w Polsce pod wskazany adres. Motocykl przewożony na specjalnym stelażu i ubezpieczony. Korzystałem i polecam. +1 Dwukrotnie korzystałem w tym roku - zawsze wszystko OK.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2013 a za granicę nie wiecie ile ?
Szaary Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Opublikowano 29 Lipca 2013 Potwierdzam 390,40 brutto co jest ważne. Jutro załadunek a dostawa w środę, zmożliwością przeciągnięcia na czwartek. Pozdrawiam
ciesu Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Szaary daj znać, jak wrażenia, gdy już przywiozą Ci moto :-)
Szaary Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2013 No to czas na wrażenia 1. odbiór i załadunek sprawnie i fachowo. warto tutaj porobic dokladne foty skutera na stojaku , w celu unikniecia niedomówień i zastanawiania się 2. kontakt z firmą bardzo dobry , telefony do kierowców i informacje na bieżąco 3. rozładunek bezproblemowy Mały zgrzyt na koniec o drobne rysy na rancie i tutaj właśnie przydały się zdjęcia ogolnie polecam LC Cat jako transport , tylko dokładnie dokumentować stan moto trzeba dla własnego spokoju Pozdrawiam
ciesu Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Cieszę się, że mogłem pomóc i że ogólnie wszystko fajnie poszło :-) Pozdro!!!
Rekomendowane odpowiedzi