Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paweł, myślę, że nie byłoby większego problemu ze znalezieniem u nas /tricity/chętnych na taki wypad. Mówisz masz :-) Ja się piszę. I tak planowałem w tym roku jakiś "wypad" na 2oo w góry, a może i "kawałek" dalej :-)

Opublikowano

Pętla Bieszczadzka-moje mażenie.W 2013 niespełnione może w tym sezonie odwiedzę Stanicę Motorową mam Kymco GD 125 ale daje radę

Opublikowano

Chcę przed wakacjami zrobić tą trase, widze że było by wiecej chętnych więc moze pomyślmy:-)

Opublikowano

Jurczas,

daj znać. Ja też bym się pisał na taką wycieczkę. W grupie raźniej ?

Pozdro

Opublikowano

To i ja bym się podpiął gdzieś po drodze. Wracam tam co roku, spróbuję i w tym...

Opublikowano

Widzę że chętni by byli wiec zajmę sie tematem poważniej w niedalekiej przyszłości:-)

Opublikowano

Paweł, myślę, że nie byłoby większego problemu ze znalezieniem u nas /tricity/chętnych na taki wypad. Mówisz masz :-) Ja się piszę. I tak planowałem w tym roku jakiś "wypad" na 2oo w góry, a może i "kawałek" dalej :-)

Jacku- No to musimy usiąść i się dogadać i sobie byśmy polecieli z nadsamiuśkiego morza aż po same góry :-) :-)

Opublikowano

Jurczas,

daj znać. Ja też bym się pisał na taką wycieczkę. W grupie raźniej ?

Pozdro

To i ja bym się podpiął gdzieś po drodze. Wracam tam co roku, spróbuję i w tym...

I po drodze byściie nas zbierali

• Klubowicze
Opublikowano

Panowie proponuję coroczny zlot w Bieszczadach

W 2013 było TAK

Opublikowano

proponuję coroczny zlot w Bieszczadach

Zlot swoją drogą Arturo (dopiero jesienią), ale ja chciałbym być tam tez wcześniej.

Opublikowano

felia podzielam zdanie a zlot gdyby był to z chęcią sie wybiorę.

Opublikowano

Jacku- No to musimy usiąść i się dogadać i sobie byśmy polecieli z nadsamiuśkiego morza aż po same góry :-) :-)

Sami się zgubicie; ) To kiedy ?

Sami się zgubicie ;) To kiedy ?
Opublikowano

Ja 2 lata temu byłem przez tydzień w pensjonacie Wisan w Bystrym koło Baligrodu. Cywilizacja tam kończy się 10m od dróg asfaltowych. Parę metrów od domku pewnej nocy przeszedł miś. Nazajutrz podczas wędrówki po górach spotkałem stadko jeleni uciekających w MOIM KIERUNKU, bezzwłocznie podążyłem za nimi wyprzedzając co słabsze sztuki :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

W czasie jesiennego bieszczadzkiego spotkania zrobiliśmy w kilka osòb dużą pętelkę przez Komańczę. Na znacznej części trasy trwały intensywne roboty drogowe. Dłuuuugie wahadełka, szutry, płyty, kurz itp. Masakra! Kilka godzin zajęło nam przejechanie kilkudziesięciu kilometrów. Przed zaplanowaniem trasy proponuję sprawdzić, co tam aktualnie się dzieje w tym temacie.

Opublikowano

marekcymbuch- wyglada na to ze bylismy w tym samym miejscu i czasie.Potwierdzam ,ze osrodek doskonaly.

Opublikowano

Witam koledzy jak coś to możecie jechac przez Łańcut, bo jest zamek do zwiedzenia .A jak coś to dam linka na noclegi w hotelu zamkowa .Znam właściciela to może jakieś rabacik by się udało załatwic.Oto link http://zamkowa-lancu...y.

Opublikowano

Szczegóły podopinamy sobie już u nas /regionalne/ w temacie :-) Zapowiada sie fajny sezon,

- Stena Line,

- Burgmania,

- Bieszczady,

-... coś sie pewnie jeszcze wyklaruje :clapping:

Opublikowano

Tak Jacku - mamy jeszcze Nasze piękne kaszubskie winkle do przetarcia z resztą jak co roku !!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Do tej Bieszczadzkiej Przystani Motocyklowej to mnie ciągnie od zeszłego roku, od kiedy o niej usłyszałem.A na razie zjeździłem prawie wszystkie stare zamki w dawnym Kieleckim plus mały zlocik ze Śląską Grupą ;Samotne Wilki" w Sielpi

Opublikowano

I tu słuszna decyzja Bo mnie Ciągnie w tą sama strone

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pawelneos w twoich stronach to mnie jeszcze Malbork ciągnie