jacek_gda Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Paweł, myślę, że nie byłoby większego problemu ze znalezieniem u nas /tricity/chętnych na taki wypad. Mówisz masz :-) Ja się piszę. I tak planowałem w tym roku jakiś "wypad" na 2oo w góry, a może i "kawałek" dalej :-)
szczepanj23 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Pętla Bieszczadzka-moje mażenie.W 2013 niespełnione może w tym sezonie odwiedzę Stanicę Motorową mam Kymco GD 125 ale daje radę
jurczas Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Chcę przed wakacjami zrobić tą trase, widze że było by wiecej chętnych więc moze pomyślmy:-)
Rafi Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Jurczas, daj znać. Ja też bym się pisał na taką wycieczkę. W grupie raźniej ? Pozdro
felia Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 To i ja bym się podpiął gdzieś po drodze. Wracam tam co roku, spróbuję i w tym...
jurczas Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Widzę że chętni by byli wiec zajmę sie tematem poważniej w niedalekiej przyszłości:-)
pawelneos Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Paweł, myślę, że nie byłoby większego problemu ze znalezieniem u nas /tricity/chętnych na taki wypad. Mówisz masz :-) Ja się piszę. I tak planowałem w tym roku jakiś "wypad" na 2oo w góry, a może i "kawałek" dalej :-) Jacku- No to musimy usiąść i się dogadać i sobie byśmy polecieli z nadsamiuśkiego morza aż po same góry :-) :-)
jurczas Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Jurczas, daj znać. Ja też bym się pisał na taką wycieczkę. W grupie raźniej ? Pozdro To i ja bym się podpiął gdzieś po drodze. Wracam tam co roku, spróbuję i w tym... I po drodze byściie nas zbierali
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2014 Panowie proponuję coroczny zlot w Bieszczadach W 2013 było TAK
felia Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 proponuję coroczny zlot w Bieszczadach Zlot swoją drogą Arturo (dopiero jesienią), ale ja chciałbym być tam tez wcześniej.
jurczas Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 felia podzielam zdanie a zlot gdyby był to z chęcią sie wybiorę.
Nurider Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Jacku- No to musimy usiąść i się dogadać i sobie byśmy polecieli z nadsamiuśkiego morza aż po same góry :-) :-) Sami się zgubicie; ) To kiedy ? Jacku- No to musimy usiąść i się dogadać i sobie byśmy polecieli z nadsamiuśkiego morza aż po same góry :-) :-) Sami się zgubicie To kiedy ?
marekcymbuch Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Ja 2 lata temu byłem przez tydzień w pensjonacie Wisan w Bystrym koło Baligrodu. Cywilizacja tam kończy się 10m od dróg asfaltowych. Parę metrów od domku pewnej nocy przeszedł miś. Nazajutrz podczas wędrówki po górach spotkałem stadko jeleni uciekających w MOIM KIERUNKU, bezzwłocznie podążyłem za nimi wyprzedzając co słabsze sztuki
Klubowicze Jack Opublikowano 17 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2014 W czasie jesiennego bieszczadzkiego spotkania zrobiliśmy w kilka osòb dużą pętelkę przez Komańczę. Na znacznej części trasy trwały intensywne roboty drogowe. Dłuuuugie wahadełka, szutry, płyty, kurz itp. Masakra! Kilka godzin zajęło nam przejechanie kilkudziesięciu kilometrów. Przed zaplanowaniem trasy proponuję sprawdzić, co tam aktualnie się dzieje w tym temacie.
zygmek68 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 marekcymbuch- wyglada na to ze bylismy w tym samym miejscu i czasie.Potwierdzam ,ze osrodek doskonaly.
marekcymbuch Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 widoki piękne, dzika natura, ślady historii, warunkiem jest ładna pogoda bo deszcz bardzo szkodzi wątrobie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b4ad67dd3748e108.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/1b1e4a5fc81a64fc.html
garbers1 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam koledzy jak coś to możecie jechac przez Łańcut, bo jest zamek do zwiedzenia .A jak coś to dam linka na noclegi w hotelu zamkowa .Znam właściciela to może jakieś rabacik by się udało załatwic.Oto link http://zamkowa-lancu...y.
jacek_gda Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Szczegóły podopinamy sobie już u nas /regionalne/ w temacie :-) Zapowiada sie fajny sezon, - Stena Line, - Burgmania, - Bieszczady, -... coś sie pewnie jeszcze wyklaruje
pawelneos Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tak Jacku - mamy jeszcze Nasze piękne kaszubskie winkle do przetarcia z resztą jak co roku !!!
szczepanj23 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Do tej Bieszczadzkiej Przystani Motocyklowej to mnie ciągnie od zeszłego roku, od kiedy o niej usłyszałem.A na razie zjeździłem prawie wszystkie stare zamki w dawnym Kieleckim plus mały zlocik ze Śląską Grupą ;Samotne Wilki" w Sielpi
pawelneos Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 I tu słuszna decyzja Bo mnie Ciągnie w tą sama strone
szczepanj23 Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Pawelneos w twoich stronach to mnie jeszcze Malbork ciągnie
Rekomendowane odpowiedzi