Kamil_Wwa Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 Jak w temacie Szukam chętnych na kilkudniową wycieczkę na 2oo - w kilka osób zawsze raźniej Wstępnie rozważamy ( jadę z plecaczkiem ) wyjazd do Tallina ( relacje Marcino i czaro 69 są mocno zachęcające ) lub na Bronholm , ale jeśli będą inne ( ciekawe ?? ) pomysły to oczywiście się dostosuje. Niestety z racji ograniczeń wynikających z mojego urlopu termin wyjazdu powinien zawierać się w 32 tygodniu ( od 03.08 do 10.08 ) Proponowany termin to 32 tydzień. Sprzęt to burgman 650. Chętnych serdecznie zapraszam. Pozdrawiam Kamil
Foka Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Juz myslalem, ze sie dolacze na moja pierwsza wyprawe >300 km bo akurat biore urlop w tym czasie, a moja zona musi zostac w Warszawie. Ale widze, ze nie wybieracie sie Downtownem tylko Burgmanem 650, ktorego ja niestety w trasie nie dogonie. Pozdrawiam i zycze powodzenia w wyprawie!
Pan rypak Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Kamilu.dam znać jak potwierdzę swój urlop na 100% Ja planuje Mazury(1 dzień-nocleg),Hel(1 dzień-nocleg)l,Dorłówko(nocleg)(,Bornholm(wczesny ranek -prom,powrót wieczorem),Darłówko(pobyt kilka dni u znajomego) i powrót do domu. Sczeguły podam jak ustalę urlop i zapodam nowy wątek.
Kamil_Wwa Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Opublikowano 28 Lipca 2013 na chwilę obecną wraz z kolegą Foka jedziemy w kierunku Tallina - może się przyłączysz ? Plan wyjazdu jest następujący: 03.08 - sobota - wyjazd z Warszawy w kierunku Kowna lub Wilna 04.08 - niedziela - przejazd do Rygi z Kowna - 260 km, realnie 3 -4 godziny jazdy. Czyli jesteśmy w Rydze np około 12.00 - całe popołudnie i wieczór na zwiedzanie 05.08. poniedziałek - przejazd do Tallina, nocleg w Tallinie - 300 km, ok 4 godzin jazdy wiec realnie bylibyśmy w Tallinie ok 13 stej - ponownie mamy całe popołudnie i wieczór na zwiedzanie 06.08. wtorek - przejazd do Klaipedy 07.08. środa - wyjazd z Klaipedy w kierunku Polski lub plażowanie i wyjazd do Polski w czwartek ( uzależniamy to od pogody i możliwości plażowania )
Rekomendowane odpowiedzi