Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Wiem, ze swego czasu Burgmaniacy odwiedzili Prage i byli w ciekawej knajpce. Nie moge zabardz tego tematu odszukac, wiec tutaj mam do Was prosbe, jesli znacie jakas fajna knajpke z dobrym zarelkiem w rozsadnych cenach w Pradze podajcie prosze namiary.

• Administrator
Opublikowano

jesli znacie jakas fajna knajpke z dobrym zarelkiem w rozsadnych cenach w Pradze podajcie prosze namiary.

No własnie, jeśli pytasz o rozsądne ceny to "U Siedmi Svabu" ma ceny ok a i żarełko jest tak samo dobre.

Gdzie indziej z cenami bywa różnie... a generalnie sama Praga, jeśli idzie o ceny w knajpach, przestała być atrakcyjna.

• Sympatycy
Opublikowano

Dzieki chłopaki za info.

Skorzystałem z knajpki poleconej przez Mariusza (akurat się nam trafiła po drodze :) ). Jedzonko pyszne (przynajmniej pivovarski gulasz i naleśniki z czekolada i owocami) , pifko w rozsadnych cenach.

Trafiliśmy też na dobre pifko produkowane na miejscu w knajpce - http://www.klasterni-pivovar.cz/ . Polecam jeśli ktoś lubi nietypowe pifko.

• Administrator
Opublikowano

Dobra a ile sie jej naszukalismy zeby z mojego mozgu wydobyc prawidlowa nazwe i odszukac lokalizacje. Czasem warto czytac relacje :clapping: tam bylo wyraznie napisane gdzie warto bywac w Pradze :confused: