Sympatycy Zenek Opublikowano 21 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 21 Lipca 2013 Wiem, ze swego czasu Burgmaniacy odwiedzili Prage i byli w ciekawej knajpce. Nie moge zabardz tego tematu odszukac, wiec tutaj mam do Was prosbe, jesli znacie jakas fajna knajpke z dobrym zarelkiem w rozsadnych cenach w Pradze podajcie prosze namiary.
Administrator xmarcinx Opublikowano 21 Lipca 2013 Administrator Opublikowano 21 Lipca 2013 My byliśmy tu http://pl.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g274707-d1569917-Reviews-U_Sedmi_Svabu-Prague_Bohemia.html Jednak knajpek w Pradze jest masa i nie ma chyba sensu celować właśnie w tę, o ile nie jesteś akurat blisko. Szczególnie że może nie być miejsc.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Lipca 2013 Administrator Opublikowano 21 Lipca 2013 jesli znacie jakas fajna knajpke z dobrym zarelkiem w rozsadnych cenach w Pradze podajcie prosze namiary. No własnie, jeśli pytasz o rozsądne ceny to "U Siedmi Svabu" ma ceny ok a i żarełko jest tak samo dobre. Gdzie indziej z cenami bywa różnie... a generalnie sama Praga, jeśli idzie o ceny w knajpach, przestała być atrakcyjna.
Sympatycy Zenek Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2013 Dzieki chłopaki za info. Skorzystałem z knajpki poleconej przez Mariusza (akurat się nam trafiła po drodze ). Jedzonko pyszne (przynajmniej pivovarski gulasz i naleśniki z czekolada i owocami) , pifko w rozsadnych cenach. Trafiliśmy też na dobre pifko produkowane na miejscu w knajpce - http://www.klasterni-pivovar.cz/ . Polecam jeśli ktoś lubi nietypowe pifko.
Administrator Artix Opublikowano 28 Lipca 2013 Administrator Opublikowano 28 Lipca 2013 Dobra a ile sie jej naszukalismy zeby z mojego mozgu wydobyc prawidlowa nazwe i odszukac lokalizacje. Czasem warto czytac relacje tam bylo wyraznie napisane gdzie warto bywac w Pradze
Rekomendowane odpowiedzi