Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Kolizja na szczęście bez najmniejszych strat w ludziach, jedynie ucierpiał motocykl Pan European :notworthy: . Jak pisał Mariusz skuter nie tknięty w garażu ma się dobrze :clapping:

Opublikowano

tak a propos - dobrze, że Maki wziął Wasz zakupiony obraz, bo mogłoby być różnie... mam nadzieję, że dotarł już do Was?

PS. dzięki za wspólny wyjazd

Opublikowano

Fajny wyjazd i fajna relacja. Łezka w oku mi się zakręciła, kiedy rozpoznawałem na zdjęciach miejsca z ubiegłorocznej wyczieczki...

• Klubowicze
Opublikowano

dobrze, że Maki wziął Wasz zakupiony obraz, bo mogłoby być różnie... mam nadzieję, że dotarł już do Was?

Obrazek jest już na miejscu - we wtorek dotarł do właścicieli - cały .

A zdjęcia też super !- niektóre to nawet z ukrycia ! Ale dobre !!!

Opublikowano

Dzieki Ewo za fajna relację,zdjecia super,myślałem ,że mnie na zadnym nie ma,ale myliłem się ;-) , jedno mi najbardziej sie podoba,przydrożna siłownia,ja na gorze,Wiesiek na dole... oj działo się... :-)

Opublikowano

Super wyjazd, opisy, zdjęcia!!!

Dobrze rowniez, ze wszyscy cali..!

Opublikowano

....myślałem ,że mnie na zadnym nie ma...

buuuhahahaha :):laughing: :laughing:

no patrz, całkiem przypadkowo jesteś na "kilku!!!!", w dodatku takie ujęcia, że teraz nijak wyciąć Cię nie można :wink32: , jak pech to pech :)

Opublikowano

Wygląda na to, że jesteście zadowoleni z wyprawy nie mniej niż my w zeszłym roku. :notworthy: I o to chodzi. A że zawsze się trafią jakieś przygody? Co by była warta wyprawa bez niespodzianek.