Klubowicze Ewik Opublikowano 25 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2013 Kolizja na szczęście bez najmniejszych strat w ludziach, jedynie ucierpiał motocykl Pan European . Jak pisał Mariusz skuter nie tknięty w garażu ma się dobrze
boochos Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 tak a propos - dobrze, że Maki wziął Wasz zakupiony obraz, bo mogłoby być różnie... mam nadzieję, że dotarł już do Was? PS. dzięki za wspólny wyjazd
Marcino1 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Fajny wyjazd i fajna relacja. Łezka w oku mi się zakręciła, kiedy rozpoznawałem na zdjęciach miejsca z ubiegłorocznej wyczieczki...
Klubowicze MAKI Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2013 dobrze, że Maki wziął Wasz zakupiony obraz, bo mogłoby być różnie... mam nadzieję, że dotarł już do Was? Obrazek jest już na miejscu - we wtorek dotarł do właścicieli - cały . A zdjęcia też super !- niektóre to nawet z ukrycia ! Ale dobre !!!
jaro_4setka Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Dzieki Ewo za fajna relację,zdjecia super,myślałem ,że mnie na zadnym nie ma,ale myliłem się ;-) , jedno mi najbardziej sie podoba,przydrożna siłownia,ja na gorze,Wiesiek na dole... oj działo się... :-)
Jerry_R Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Super wyjazd, opisy, zdjęcia!!! Dobrze rowniez, ze wszyscy cali..!
boochos Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 ....myślałem ,że mnie na zadnym nie ma... buuuhahahaha :laughing: no patrz, całkiem przypadkowo jesteś na "kilku!!!!", w dodatku takie ujęcia, że teraz nijak wyciąć Cię nie można , jak pech to pech
MarioM Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Wygląda na to, że jesteście zadowoleni z wyprawy nie mniej niż my w zeszłym roku. I o to chodzi. A że zawsze się trafią jakieś przygody? Co by była warta wyprawa bez niespodzianek.
Rekomendowane odpowiedzi