Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc w znalezieniu mechanika motocyklowego w okolicach Krapkowic, Prudnika, Opola. Jestem na urlopie i jakieś dranie chciały ukraść mi Maxi. Prawdopodobnie uszkodzili stacyjkę

Opublikowano

Szukam kogoś z polecenia. Inaczej mogą mnie skroić :) Myslę, że wystarczy wyjęcie stacyjki i zrobienie nowych zapadek, a jeden z mechaników juz powiedział, ze trzeba nową stacyjkę plus moduł imo. Chyba, że coś innego się stało. Klucz czasami obraca się w koło, a czasami zatrzymuje się w dwóch położeniach.

Ale dziękuję za pomoc. Jest już jakiś punkt zaczepienia.

• Sympatycy
Opublikowano

Donio szukać to też trzeba umieć... Wymienione miasta nie są w woj. Dolnośląskim. Szukasz "kogoś z polecenia" w nie w tym regionie... Tak można długo szukać... :)

Opublikowano

FAKTYCZNIE. TO CHYBA OPOLSKIE. jESTEM WKURZONY I TRUDNO MI SIĘ SKONCETROWAĆ. MIALEM ZAPLANOWANY WEEKEND, A TU PECH. STOJĘ 600 KM OD DOMU Z KULEJĄCYM KONIEM :)

m@rkiz , a znasz warsztat w Oleśnicy

• J.M.G. Motocykle

• Sokołowice 102A
  • Oleśnica, 56-400?

Wcześniej rozmawiałem z właścicielem o stworzeniu nowej mapy komputera. Tylko nie wiem jak u nich z naprawami. Chip tuning jest wykonywany za określoną kwotę, a takie naprawy jak stacyjka moga być naginane tym bardziej, że jestem z daleka

Opublikowano

Czy oprócz standardowych miałeś jakieś dodatkowe zabezpieczenia? Miejsce próby kradzieży było jakieś charakterystyczne?

PS.: Wiem, że moje pytania trochę nie na temat i może jesteś zdenerwowany sytuacją, ale innym Twoje doświadczenia mogą pomóc. Ew. Może opisz je później w innym wątku.