telta Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Witaj.ja mam to samo ,dlatego z Dniepra przesiadłem się na skuta, bo nie mam siły ,żeby go zapalić. Ale już jestem po sześcdziesiątce.Bierz "opokan artro"- ja czuję się po tym o wiele lepiej.W spodnie wszyłem ocieplacze z karimaty.Tak , tak "sks" pozdrawiam.t
Kazekkazek Opublikowano 13 Listopada 2025 Opublikowano 13 Listopada 2025 15 godzin temu, TomasBzyk napisał(a): Ostatnio mój terapeuta polecil mi taką pętle ns kolano nazywa się RecoveryRx dostępna jest na Olx sprzedaje to jakiś gościu z Wroclawia , rewelacyjne urządzenie ból przeszedł po 4godzinach od założenia , używam to również na inne okolice stawowe, działa i polecam. I w wieku 25 lat już takie problemy? 😏 Specjalnie się zarejestrowałeś, żeby nas o tym powiadomić? 😏 1
grzybek Opublikowano 13 Listopada 2025 Opublikowano 13 Listopada 2025 To trzeba się rejestrować.... ale do lekarza specjalisty👍
Sympatycy robert1973 Opublikowano 14 Listopada 2025 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2025 W dniu 13.11.2025 o 11:57, Kazekkazek napisał(a): I w wieku 25 lat już takie problemy? 😏 Specjalnie się zarejestrowałeś, żeby nas o tym powiadomić? 😏 Nie... żeby znaleźć potencjalnych klientów....🤣🤣, to taki "bot" pojawił się i znikł, nawet się nie przywitał, bo algorytm nie ogarnia.
Kazekkazek Opublikowano 15 Listopada 2025 Opublikowano 15 Listopada 2025 12 godzin temu, robert1973 napisał(a): Nie... żeby znaleźć potencjalnych klientów....🤣🤣, to taki "bot" pojawił się i znikł, nawet się nie przywitał, bo algorytm nie ogarnia. 😏
Rekomendowane odpowiedzi