Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łódź melduje szczęśliwy powrót do domu. Było super, mam nadzieję, że spotkania w Boss' ie to początek nowej tradycji.

Dięki chłopaki za super imprezę, z chęcia znowu zawitam na podobny spot do Płocka, obsługa w Bossie i pokój rzeczywiście jak w Nowym Yorku na wysokim poziomie :thumbsup: a i jadło baaaardzo syte, szczególnie ta rozpływająca się w ustach goloneczka i smaczna kapusta jak również swoiski smalczyk :eat: również dołączam sie do cytowanego powyżej tekstu Ronina i pozdr.

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• braszken

39

• PIN

16

• stefanekmac

11

• Wrzonio

10

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wielkie podziękowania dla chłopaków z Płocka.

Naprawdę godna impreza w centralnej Polsce - jeśli organizatorzy się nie zniechęcili to już piszemy się na kolejną edycję. A warunki i miejsce spotkania - istny Marriott. Naprawdę ciekawe spotkanie - polecam do przemyślenia na przyszłość dla tych co nie mogli -:thumbsup:.

Opublikowano

Cieszę się że wszystkim się podobało, na następnej imprezie wiem że nie uda mi się zaskoczyć uczestników wyglądem pokoi, ilością i jakością posiłków, ale za to mam już na myśli dodatkowo coś extra :thumbsup:

Jedno to wymyśliłem przed imprezą mały konkursik związany z ... Temat jest na razie tajemnicą, ale bez obaw.

Główną nagrodą będzie gratisowy pobyt na imprezie. Będzie też nagroda pocieszenia dla drugiego uczestnika.

Ale to nie wszystko co mam w planach trzymajcie kciuki by wszystko wypaliło to dopiero będzie się działo :eat:

Pzdr

• Sympatycy
Opublikowano

Po takich recenzjach to nastęnym razem dwa razy więcej osób przyjedzie. Ja już się piszę.

• Klubowicze
Opublikowano

Troszkę późno (dopiero podniosłem się z wyrka, organizm się poddał) ale lepiej późno niż wcale.

Bardzo dziękuje za zabawę wszystkim obecnym, organizatorom za stworzenie rewelacyjnej atmosfery i warunków (tam było jakby luksusowo :) ) oby więcej taki spotka :wink32:.

Opublikowano

Ja również dziękuje za nie strzelanie do DJ robił co mógł i z woli przypomnienia

Tak Się bawiliśmy

Opublikowano

Ale dalim czadu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Klubowicze
Opublikowano
:D He he, jak zobaczyłem, że to film, to zamarłem :( ale na szczęście to jakieś light-owe nagranko ze spokojnego odśpiewania piosenki :(
Opublikowano

Pinu nie ciesz się tak, jak tylko ogarnę technologię wstawiania filmów z Iphona wszystko się wyda ; -)

• Klubowicze
Opublikowano

Myślę że nie wszystko się nadaje a forum ogólne :( ale na PM bardzo chętnie (to nie jest tylko moje zdanie :( )