braszken Opublikowano 20 Września 2013 Autor Opublikowano 20 Września 2013 Dla tych co chcą lub mają po drodze ja będę czekał w Łącku na parkingu przy pizzerii od około 17:15 do 18:30 Ci natomiast co mają chęć od razu jechać i wiedzą gdzie niech kierują się do pensjonatu. W razie problemów proszę dzwonić Pzdr
Klubowicze PIN Opublikowano 20 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2013 Zaraz startuje, oponkę naprawiłem (chyba) oj blisko było co by wszystko w łeb wzięło . Do zobaczenia w Łącku
braszken Opublikowano 20 Września 2013 Autor Opublikowano 20 Września 2013 Pin szerokości i bezproblemowego dojazdu życzę
szamot Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 za 20 min będziemy na miejscu zbiórki
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 21 Września 2013 I już po wycieczce. Dziękujemy za miłe przyjęcie i wspólną wycieczkę po Płocku. Reszcie dzięki za kulanko do i z Płocka.
Gość woytekpo Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Ja też już w domku. Dzięki z wypad za miasto
Sympatycy Cormoran Opublikowano 21 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 21 Września 2013 Cormorany dziękują za miłe przyjęcie wszystkim obecnym w Płocku. Ośrodek pierwsza klasa. Zazdroszczę Wam wczorajszej imprezy ale i tak cieszymy się Agą ze mogliśmy Was zobaczyć. Wielkie dzięki
braszken Opublikowano 21 Września 2013 Autor Opublikowano 21 Września 2013 Chciałem wszystkim uczestnikom imprezy podziękować za przybycie, a w szczególności za super zabawę i stworzenie przemiłej atmosfery. Mam nadzieję, że wszelkie jakiekolwiek niedociągnięcia z mojej strony zostaną szybko zapomniane Życzę wszystkim szerokości i bezpiecznego powrotu do domu. Dzięki P.S. Upiór wielki szacun dla Ciebie Mam nadzieję że wszystko gra
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2013 My dotarliśmy z Nairobi ok 15. Dziękujemy organizatorom za super spotkanie. Wszystkim obecnym za świetną zabawę i pogaduchy. Do następnego.
Sympatycy Jaco Opublikowano 21 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 21 Września 2013 My również dziękujemy za miłe przyjęcie, pyszną kawkę i wycieczkę do Płocka. Fajnie było was wszystkich spotkać i choć chwilkę pogadać. Pozdrawiamy
braszken Opublikowano 21 Września 2013 Autor Opublikowano 21 Września 2013 Kilka zdjęć Tu na stacji Pred katedrą w Płocku
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 21 Września 2013 Ja również dziękuję za miłe przyjęcie warszawskich wycieczkowiczów, za kulanko po okolicach i Płocku. Fajnie było zobaczyć Wasze mordki ALBUM
RONIN Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Łódź melduje szczęśliwy powrót do domu. Było super, mam nadzieję, że spotkania w Boss' ie to początek nowej tradycji.
maciejsr50 Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Wąbrzeźno dotarło całe i zdrowe . DziękI organizatorom za spotkanie . Fajnie było Was zobaczyć w realu .
stefanekmac Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Tomaszów w domku.Dzięki za imprezkę.Było naprawde miło.
upiór Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Chciałem wszystkim uczestnikom imprezy podziękować za przybycie, a w szczególności za super zabawę i stworzenie przemiłej atmosfery. Mam nadzieję, że wszelkie jakiekolwiek niedociągnięcia z mojej strony zostaną szybko zapomniane Życzę wszystkim szerokości i bezpiecznego powrotu do domu. Dzięki P.S. Upiór wielki szacun dla Ciebie Mam nadzieję że wszystko gra Dzięki chłopaku za pamięć ale jak powiadają po złym przychodzi dobre . Jak widzę po fotkach impreza jak i kulanie po okolicy pierwsza liga . A takie miałem plany . Szkoda że mimo wszystko nie dojechałem może następnym razem .
michu Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 My już w domku Dzięki za miłe przyjęcie , zabawa była super
Bobas Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Dojechałem do domciu. Na liczniku wybiło 880 km. Dziękuje wszystkim za świetną imprezę. Było zaj........
mahonej Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Witam! Dzięki Koledzy za przybycie do naszego zacnego miasta. Wprawdzie nie było mnie z Wami przez cały czas fizycznie ale duchowo latałem za Wami w ogonku. Kilka fotek z pobytu piątkowego w Bosie i zwiedzania molo: https://picasaweb.google.com/117951730610717109276/NaStrone?authkey=Gv1sRgCMOB5bPw-oyEUw jak by nie działał link prosze o wybaczenie pierwszy raz to robie.
szamot Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Również dziekuje za super spotkanie i zabawę. Miejsce i ekipa zajeb....e. Szacun dal organizatora i ekipy z Płocka Pozdrawiam
Klubowicze Roni Opublikowano 22 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2013 Roni z Anią dziękują za miłą zabawę w tak fajnym gronie. Ps. Najlepiej podobało się nam " i tylko noc, noc, noc i zasrany koc "
braszken Opublikowano 22 Września 2013 Autor Opublikowano 22 Września 2013 Mahonej poproszę fotki na płycie CD
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2013 Najlepiej podobało się nam " i tylko noc, noc, noc i zasrany koc " Ło matko to co tam się działo ? Roni błagam albo palcie mniej albo zmieńcie dilera
Klubowicze Campto Opublikowano 23 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 23 Września 2013 I my bardzo dziękujemy za super imprezę. Mam nadzieję, że takie imprezy wejdą do cyklicznego kalendarza.
Rekomendowane odpowiedzi