Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

No to mnie wariant pierwszy odpowiada :)

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• braszken

39

• PIN

16

• stefanekmac

11

• Wrzonio

10

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja też za wariantem pierwszym

• Klubowicze
Opublikowano

Ze względu na to, iż będę wyjeżdżał po pracy, wolę się nie umawiać na konkretną godzinę. Będę raczej jechał prosto do pensjonatu. No chyba, że zdążę. :)

Opublikowano

A ja chyba będę tam od obiadu. Może znajdę jakis czerwony dywan na Wasz wjazd !

• Sympatycy
Opublikowano

Panowie szlachta, gdzie i o której się ustawiacie na wyjazd do Płocka. Chciałbym się podpiąć z plecaczkiem do was na jednodniowe kulanko, jeżeli nie macie nic przeciwko. Ja w sobotę pracuje ale może coś zamącę, i będzie GUCO. :)

• Sympatycy
Opublikowano

Myślę ze pomysłodawca sobotniej wycieczki Mr. Worlan ma pierwszeństwo w rzuceniu propozycji. Ja mogę tylko napisać że się dostosuję do każdej propozycji. :-)

• Sympatycy
Opublikowano

Czekamy cierpliwie.

• Sympatycy
Opublikowano

Nie wiem czy pojadę, będę wszystko robił żeby być. Jeżeli chodzi o miejsce spotkania, ponieważ to kierunek zachodni i nie ma sensu, żeby np Orzech jechał do Warszawy proponuję:

Stacja BP w Pruszkowie tuż przed A2 mapka ,godzina 9:45 - 10:15 ?

• Klubowicze
Opublikowano

Kurka Wodna Żałuje że nie mogę się z Wami wybrać, ale mam wyjazd integracyjny z Pracy :)

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 17.09.2013 o 17:14, braszken napisał(a):

Witam odnośnie spotkania w piątek to są powiedzmy dwie możliwości:

1. Spotykamy się np. w Łącku na parkingu przy restauracji na rozdrożu w przedziale czasowym 17:30-18:30 i jedziemy na 19:00 do pensjonatu wszyscy by każdy bez poszukiwań trafił. Dlatego w Łącku bo czy z Łodzi i okolic czy od strony Włocławka czy z Warszawy prosty, dobry i bezproblemowy dojazd.

2. Każdy wie gdzie znajduje się pensjonat i przyjeżdża od razu na miejsce na 19:00. Oczywiście gdyby ktoś nie mógł trafić to wyjedziemy po niego

Jak większość wybierze ja się dostosuję. Czekam na propozycje.

pzdr

Chyba jednak zdążymy na spotkanie w Łącku. ;) Proponuję tylko zawęzić godzinę spotkania np. 18.00 - 18.15

• Klubowicze
Opublikowano

A ja jestem przy pozostaniu 17.30-18.30 większe szelki pozwolą na swobodniejszy dojazd innym, nawet jak się dojedzie na 17.30 to ta godzinka na pewno szybko zleci ;) . Pogoda niby ma być ok ale wiadomo będzie dopiero w piątek jak jest.

Opublikowano

Postaramy się dotrzeć na miejsce zbiórki czyli do Łącka ,Jak będziemy wcześniej to nie robi poczekamy i na pewno miło czas zleci

Opublikowano
  W dniu 18.09.2013 o 19:50, Worlan napisał(a):

Nie wiem czy pojadę, będę wszystko robił żeby być. Jeżeli chodzi o miejsce spotkania, ponieważ to kierunek zachodni i nie ma sensu, żeby np Orzech jechał do Warszawy proponuję:

Stacja BP w Pruszkowie tuż przed A2 mapka ,godzina 9:45 - 10:15 ?

Hmmmmm... A może ja bym tak pokulał się z Wami... :clapping:
Opublikowano

Witam,

Dołączam się do imprezy, będę razem z Daro. Kaskę zapłacę na miejscu.

Do zobaczenia

• Sympatycy
Opublikowano

My postaramy się wpaść w sobotę, jak wszystko dobrze się poukłada. :helpsmilie::kwasny: Może nas przyjmą.

Opublikowano

[media=]

[/media]

No to odliczamy czas .

Mam nadzieję że takiej muz do szlifowania parkietu nie zabraknie .

Szerokości dla wszystkich bo drogi mogą być nie ciekawe :kwasny: .

P.S.

Jak powiada mój tatuś damy radę jak nie my to kto :helpsmilie:;) .

• Klubowicze
Opublikowano
:helpsmilie: właśnie podpoiłem wszystko co miałem do spodni i kurtki, bo chory cały czas ale jak poleci ten kawałek to kto prosi ? Ty czy Ja :kwasny:
Opublikowano
  W dniu 19.09.2013 o 20:04, pin napisał(a):

:pile: właśnie podpoiłem wszystko co miałem do spodni i kurtki, bo chory cały czas ale jak poleci ten kawałek to kto prosi ? Ty czy Ja :(

Pinu ras już hulaliśmy razem i nie tylko , w centrum polski w znanym ośrodku tak więc czas powtórzyć temacik . Tylko wtedy na tapecie jak pamiętam był Amol :wink32: hi hi .

• Klubowicze
Opublikowano

Pinku bardzo dobra metoda wszystko podpoić :wink32:

Opublikowano

Podpinajta co się da i mówta co chceta, ale u mnie pogoda od rana superowa !!!

Moje modły zostały wysłuchane :) .

Opublikowano

ja też podpinam i jeszcze może coś dołożę bo ranki i wieczory zimne

• Klubowicze
Opublikowano

Tak popodpinałem, że dzisiaj rano przy 7 stopniach się zgrzałem :), pogoda lalka, ukłony dla wszystkich szamanów, ruszam z W-wy o 16:00 (lecę S7->62->60), Wrzonio może się jakoś złapiemy po drodze (zawsze raźniej), :)

Opublikowano

Ja planuje ok 10 ruszyć, Docelowo chyba po 12 będę .Do zobaczenia