Klubowicze Wrzonio Opublikowano 9 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2013 Kasa poszła. Prosimy o pokój dwuosobowy.
michu Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Czy cała delegacja kujawsko - pomorskiego może zapłacić na miejscu ?
stefanekmac Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Potwierdzam koszulę, XL proszę.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 10 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2013 W dniu 7.09.2013 o 04:50, Worlan napisał(a): Super, będę się starał wpaść na kilka chwil. Worlan a czy nie przeszkadzało by ci moje towarzystwo ? Pytam ponieważ też rozważałem małe kulanko a to by była super wycieczka jedno dniowa. Zabierzesz mnie ?
Klubowicze PIN Opublikowano 10 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2013 Kaska poszła. Tak koszulka "L" zostaje Jakieś ustalenia co do spotkania, celem wspólnego przemieszczenia na miejsce docelowe?
mahonej Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Kasa poszła jak wcześniej pisałem bez noclegu + koszulki XL i druga M. Oby tylko pogoda dopisała
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2013 W dniu 10.09.2013 o 07:08, Cormoran napisał(a): Worlan a czy nie przeszkadzało by ci moje towarzystwo ? Pytam ponieważ też rozważałem małe kulanko a to by była super wycieczka jedno dniowa. Zabierzesz mnie ? Co za pytanie ? Pewnie że tak. Podróżowanie z Tobą będzie dla mnie zaszczytem. Mnie się trochę czas przesunął i myślałem, że ta impreza to w tym tygodniu. Jeszcze mamy trochę czasu, zobaczymy co z pogodą i czy czegoś moja Halka nie wymyśli na sobotę.
szamot Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Kasa poszła Za koszulkę to chyba na miejscu?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 10 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2013 W dniu 10.09.2013 o 15:18, Worlan napisał(a): Co za pytanie ? Pewnie że tak. Podróżowanie z Tobą będzie dla mnie zaszczytem. Mnie się trochę czas przesunął i myślałem, że ta impreza to w tym tygodniu. Jeszcze mamy trochę czasu, zobaczymy co z pogodą i czy czegoś moja Halka nie wymyśli na sobotę. Cieszę się bardzo i czekamy na na wyjazd PS No to chiba Was zobaczę hehe
marcyś Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 Bardzo chętni sie pojawimy z Olą ale niestety tylko na sobotę jaśli jest możliwość to poproszę koszulkę L i dziecięcą na 160 cm.Worlan czy mogę się z wami pokulać? bo ja też niestety tylko na sobotę mogę polecieć
Klubowicze PIN Opublikowano 11 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2013 Kurcze taka ekipa fajna się szykuje z warszawy 21-go w sobotę, że ja chyba wstanę skoro-świt, przyjadę do W-wy co by razem z wami śmignąć do Płocka.
Gość woytekpo Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 W dniu 10.09.2013 o 07:08, Cormoran napisał(a): Worlan a czy nie przeszkadzało by ci moje towarzystwo ? Pytam ponieważ też rozważałem małe kulanko a to by była super wycieczka jedno dniowa. Zabierzesz mnie ? A jest szansa by się dołączyć do tak zacnego towarzystwa ? Chętnie też bym się przejechał na jeden dzień.
Klubowicze Campto Opublikowano 11 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2013 Kasa poszła. Poprosimy o pokój 2 osobowy. Co do koszulek to oczywiście podtrzymujemy chęć ich zakupu. Do zobaczenia w Płocku.
KLIMEK Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Krzysiu koszulka XXL dla mnie i M dla Violi. Po za tym sprzęt do nagłaśniający sprawdzony Muza jak na zawołanie od lat 50 do teraźniejszych jeśli ktoś ma jakieś sugestie co do muzy to proszę podawać ewentualnych wykonawców oraz tytuły. Pozdrawiam
braszken Opublikowano 15 Września 2013 Autor Opublikowano 15 Września 2013 OK Klimuś podejrzewam że nikt Cię nie zaskoczy Ty masz praktycznie wszystko
Klubowicze Marzena Opublikowano 16 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Września 2013 Serdecznie przepraszamy kolegów z Płocka ale nie możemy przyjechać.Moje kochane szefostwo nie da mi wolnej soboty. Volvo i Marzena.
braszken Opublikowano 16 Września 2013 Autor Opublikowano 16 Września 2013 Siła wyższa podejrzewam że nie do przeskoczenia
Sympatycy Cormoran Opublikowano 16 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 16 Września 2013 Aniołki na razie dają popalić z tą pogodą http://www.weatheronline.pl/weather/maps/city?LANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PL®ION=0001&WMO=12375&LEVEL=51&R=0&NOREGION=1 Jak tak dalej pójdzie to i z Naszej wycieczki jedno dniowej będą nici. Nic, czekamy ......hmmmmm umówmy się że w nasze Polskie długoterminowe prognozy pogody nie ma co wierzyć
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 16 Września 2013 Też śledzę temat sobotnich odwiedzin - jak będzie pogoda śmigam z Wami.
braszken Opublikowano 16 Września 2013 Autor Opublikowano 16 Września 2013 Nie będzie padał deszcz dzwoniłem gdzie trzeba
upiór Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 A to się zobaczy czy aby satelity nie po błądziły . Braszken wiesz że robię wszystko aby się pojawić , jeśli mimo wszystko uda się to po układać to zawitam razem z delegacją Kuj Pomorską . Ale nie dam rady zostać na noc . Jeśli jeszcze można proszę o dopisanie do listy bez noclegu. Jeśli już nie można to proszę wziąć Prezesa pod uwagę . Kasę zapłacę na miejscu . Ech taki pieroński zbieg okoliczności .
braszken Opublikowano 17 Września 2013 Autor Opublikowano 17 Września 2013 Upiorku kumam o co biega miejsce na Ciebie czeka
Klubowicze PIN Opublikowano 17 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2013 To jest jakiś pomysł na ustawienie się w Płocku?
braszken Opublikowano 17 Września 2013 Autor Opublikowano 17 Września 2013 Witam odnośnie spotkania w piątek to są powiedzmy dwie możliwości: 1. Spotykamy się np. w Łącku na parkingu przy restauracji na rozdrożu w przedziale czasowym 17:30-18:30 i jedziemy na 19:00 do pensjonatu wszyscy by każdy bez poszukiwań trafił. Dlatego w Łącku bo czy z Łodzi i okolic czy od strony Włocławka czy z Warszawy prosty, dobry i bezproblemowy dojazd. 2. Każdy wie gdzie znajduje się pensjonat i przyjeżdża od razu na miejsce na 19:00. Oczywiście gdyby ktoś nie mógł trafić to wyjedziemy po niego Jak większość wybierze ja się dostosuję. Czekam na propozycje. pzdr
Rekomendowane odpowiedzi