Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ronin myśle że spotkamy się gdzieś w okolicy Płocka np Łąck parking ok 17:30 - 18:00 i wszyscy pojedziemy razem do pensjonatu. A jeżeli ktoś nie zdąży i planuje pózniej dojechać to adres jest podany a kto będzie miał problem z trafieniem to wyjadę po niego nie ma problemu :)

Odnośnie postu napisanego przez Dudara to powiem tyle nie mierz wszystkich jedną miarką. Jeden to nie cały Płock to po pierwsze, a po drugie to posądzić kogoś jest łatwo, a odwrócić to pózniej wymaga dużo czasu. Po trzecie ten wątek dotyczy imprezy a nie sprzadaży skutera więc chyba pomyliłaś wpisy.

Lucjan73 nazywać kogoś oszustem trzeba mieć podstawę a Ty podejrzewam że nie masz takowej. Wątek został zamknięty dwie strony się dogadały więc uważam że temat zamknięty a nie możesz wyciągać wniosków znając praktycznie zdanie jednej strony. Jeżeli nie będziesz chciał siedzieć przy stole z Limmpem to możesz usiąść przy innym, gwarantuję Ci jak coś specjalne miejsce w loży VIP. Nikt z Płocka nie ma nic wspólnego z całą sprawą, a Limmp1 w mojej ocenie nie jest sprawcą - po pierwsze nie było postępowania, nie miał statusu podejrzanego, itp. itd. Jeżeli jego osoba nie jest do przyjęcia przez Ciebie nie musisz uczestniczyć w imprezie to nie jest przymusowe. Też pragnę Ci podkreślić że ten wątek dotyczy imprezy a nie sprzadaży skutera.

Chciałbym wszystkim czytającym i uczestniczącym w imprezie nadmienić że spotykamy się by wspólnie pogadać, pobawić, spędzić miło czas, a nie po to by roztrząsać sprzedaż skutera czy ewentualnie ustalać czy ktoś jest oszustem, albo jakie miał intencje.

Reasumując proszę o rozważne i przemyślane decyzje odnośnie uczestnictwa w imprezie.

Pozdrawiam wszystkich i cieszę się że grono uczestników się powiększa.

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• braszken

39

• PIN

16

• stefanekmac

11

• Wrzonio

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Kaska wylatuje w poniedziałek nie dałem rady wcześniej :Jumpy: Do zobaczenia chyba niestety już na miejscu bo na 18:00 mogę się nie wyrobić, a szkoda bo lubię latać w grupie :frusty:, no chyba że powiedzmy 15 min. zaczekacie :)

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 5.09.2013 o 08:58, braszken napisał(a):

Chciałbym wszystkim czytającym i uczestniczącym w imprezie nadmienić że spotykamy się by wspólnie pogadać, pobawić, spędzić miło czas

I dla tego biorę udział w tej imprezie :frusty:

Przestańcie w imprezach podróżach pisać nie na temat, od tego sa inne działy :)

Opublikowano

Pin nie czuję się podpuszczony nie lubię dwóch rzeczy jakie to Ci powiem osobiście :) a odnośnie spotkania możemy poczekać nie ma problemu polecimy w grupie. Też uważam że admin powinien zareagować na niektóre wypowiedzi. Ale wracając do imprezy mam dobrą wiadomość podejrzewam że jedzenia grilowego nie zabraknie, sponsor dorzucił dodatkowe kg mięsiwa ładnie z jego strony. Przypadnie coś koło 1 kg na osobę grilowego mam nadzieję że wystarczy :frusty: - oczywiście plus inne dodatki zagwarantowane przez pensjonat.

Każdy uczestnik jedynie zobligowany jest do przywiezienia ze sobą uśmiechu na twarzy i dobrego samopoczucia.

Pzdr

Opublikowano

Czy jest opcja zapłaty na miejscu bo nie wiem jeszcze do końca czy uda mi się przyjechać a nie lubię obiecywać i nie dotrzymywać później słowa. Tak ze jak będę to będę.

Opublikowano

Szamot tak jak pisałem wcześniej można zapłacić w dniu imprezy daj znać telefonicznie jak możesz z dzień wczesniej by było wiadomo czy słać łóżeczko dla Ciebie :)

Opublikowano
  W dniu 5.09.2013 o 08:58, braszken napisał(a):

Lucjan73 nazywać kogoś oszustem trzeba mieć podstawę a Ty podejrzewam że nie masz takowej. Wątek został zamknięty dwie strony się dogadały więc uważam że temat zamknięty a nie możesz wyciągać wniosków znając praktycznie zdanie jednej strony. Jeżeli nie będziesz chciał siedzieć przy stole z Limmpem to możesz usiąść przy innym, gwarantuję Ci jak coś specjalne miejsce w loży VIP. Nikt z Płocka nie ma nic wspólnego z całą sprawą, a Limmp1 w mojej ocenie nie jest sprawcą - po pierwsze nie było postępowania, nie miał statusu podejrzanego, itp. itd. Jeżeli jego osoba nie jest do przyjęcia przez Ciebie nie musisz uczestniczyć w imprezie to nie jest przymusowe. Też pragnę Ci podkreślić że ten wątek dotyczy imprezy a nie sprzadaży skutera.

Oczywiście masz racje że ten wątek nie dotyczy tej sprawy i pewnie nikt nawet by tu nie pisał gdyby nie Twoje pytanie: ..widzę ze Ci co się pozapisywali wcześniej teraz dopuszczają, czyżby nie lubili ludzi z Płocka?... Zadałeś pytanie to otrzymałeś odpowiedź. A to czy Limmp jest oszustem to jest jak pisałem moje prywatne zdanie, które wyrobiłem sobie na podstawie korespondencji między zainteresowanymi oraz załączonych przez Antona zdjęć skutera. Chyba tylko Ty oraz ten adwokat który pisał pismo w imieniu Limmpa wierzycie że Anton sam popsuł sobie skuter i teraz od "uczciwego" sprzedającego chce wyciągnąć kasę - bo Limmp sam w to nie wierzy dlatego wynajął obrońce. Limmp miał szansę na załatwienie tej sprawy bez jej rozgłosu ale wolał przez adwokata oczernić w piśmie Antona jako sprawcę.Ten tysiąc złotych na pewno nie załatwia sprawy, zapewniam Cię że inaczej byś pisał jak to Ty przez przypadek kupiłbyś ten skuter i odkryłbyś to co Anton. Chciałbym to wyraźnie napisać że ja osobiście nic nie mam do ludzi z Płocka czy okolic, ale nie mogę po prostu zrozumieć jak ktoś kto dopuścił się tak haniebnego czynu może mienić się Waszym kolegą.

Na forum nie mamy innej możliwości wyrażenie swojej niechęci do takiej osoby jak ignorowanie jej, ban i co jest oczywiste zakaz wjazdu na nasz Klubowy zlot.

• Administrator
Opublikowano

Lucek, wcześniej nie reagowaliśmy ale OT sięgnął zenitu! Jeśli chcesz dalej ciągnąć temat limmpa1 to załóż nowy topic i przeniesiemy tam wypowiedzi Twoje i Dudary. Każdy kolejny OT zamieszczony w tym wątku będzie skutkował urlopem.

Dziękuje za uwagę.

Mariusz sorry ale wywaliłem większość tych offtopów bo zainteresowani nie mogli się dowiedzieć co w temacie słychać.

Ostatniego posta Lucka nie wywaliłem bo Twoja wypowiedź straciłaby sens.

Kol Dudara jako prowodyr dostała %

kisiel

Opublikowano

Dziękuje adminowi za interwencje. Brawo.

Opublikowano

obawiam się, że my wyjedziemy po pracy dopiero o 19tej z Łodzi, więc spotkamy się na miejscu.

Opublikowano
  W dniu 5.09.2013 o 11:38, braszken napisał(a):

Szamot tak jak pisałem wcześniej można zapłacić w dniu imprezy daj znać telefonicznie jak możesz z dzień wczesniej by było wiadomo czy słać łóżeczko dla Ciebie :)

Ok. wrzuć mi nr telefonu na PM

Opublikowano

Czy wolno mi przywieżć nalewkę ? A także coś na damski gust ? Czy tylko spirytualia ....?

Opublikowano

Jeżeli chodzi o mocniejszy trunek to tam będzie a z naleweczką myśle, że nie będzie problemu ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Tak sobie myślę o sobotnim kulanku po okolicach. Czy będzie można się podłączyć do Waszej grupy ?

Opublikowano

Worlan nikt nie zabrania :clapping: jak tylko masz chęć to zapraszam

• Sympatycy
Opublikowano

Super, będę się starał wpaść na kilka chwil.

• Sympatycy
Opublikowano

Meldujemy swoje przybycie 20.09.:msn-wink:

Opublikowano

Koza mnie przekonała ;) tak że proszę o dopisanie do listy

Opublikowano

Witam

Organizujemy delegację wraz z Szamotem z kujawsko -pomorskiego ,więc proszę o dopisanie do listy

JOLKA i MICHU

Opublikowano

Miło będzie gościć delegację z kujawsko-pomorskiego.

Chciałbym przypomnieć że termin wpłat jest do 15 września. Dodatkowo jedna zła wiadomość nie udało się zorganizować sponsora który zapłaciłby za koszulki :detective:

Dlatego ponawiam pytanie i proszę o ewentualne potwierdzenie ile z osób które dokonały bądź za chwilę dokonają wpłaty są zainteresowane zakupem koszulki (30zł) koszulka w kolorze z nadrukiem (nie zdradzę jaki kolor i co na niej będzie).

Pytam by wiadomo było ile faktycznie tych koszulek ma być. Muszą zostać zamówione najpóźniej 16 września by dotarły na spotkanie na czas.

Rozumiem że Ci przy których są wpisane koszulki z rozmiarem już tak zostaje. Ewentualnie proszę korygować.

pzdr

• Klubowicze
Opublikowano

Braszken nawet mnie nie znasz, a już mnie nie lubisz?

Jakaś niewidzialna ręka wycięła mnie i Anię z listy spotowej.

Przelew już zrobiłem i nie wiem co teraz zrobić?

Opublikowano

Roni sorki ale zobacz jak szybko się poprawiłem :detective: zmieniałem numeracje na liście i ... uff ale już chyba jest ok. Mam nadzieję że wiesz co zrobić jak nie to podpowiadam - przyjechać do Płocka !!!

Gdyby się okazało że kogoś też przy okazji wyciąłem naprawdę przez przypadek to przepraszam i niech głośno krzyczy, bo tak na marginesie ilość miejsc maleje jest max 30 no może uciśnie się do 32.

Opublikowano

Dla mnie prosze XXL,

• Klubowicze
Opublikowano

Jesteśmy na liście ale dopisz koszulki

męska L, damska M (lub męska S jak nie będzie damskich).

Opublikowano

Mnie również proszę dopisać do delegacji kujawsko- pomorskiej.

Jeśli to możliwe to zapłacę na miejscu, bo jeszcze na 100% nie mogę zapewnić swojej obecności.