Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja reflektuje niestety tylko piąte kbez noclegu (sobota wesele)

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• braszken

39

• PIN

16

• stefanekmac

11

• Wrzonio

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Potwierdzam nasz pobyt wraz z noclegiem. Koszulka męska XL i damska M.

• Klubowicze
Opublikowano

A lasy grzybowe wkoło są?

Opublikowano

Zybex nawet nie wiesz ile i jakie ładne :msn-cry:

Opublikowano

Braszkens potwierdz i mnie. Myślałem ze zrobisz to z automatu, ale widzę ze sie wstydzisz.

• Klubowicze
Opublikowano

Gdzie ten nr. konta ? :mad2:

Może nie tak nerwowo ale ->

Pieniądze wpłacać proszę na konto właścicielki pensjonatu jutro wrzuce nr konta w tytule wpłaty: nick + wrzesień 2013.

no i troszkę czasu minęło ;) ale i troszkę jeszcze czasu jest (niestety) :D czekamy , czekamy .....

Braszkens potwierdź i mnie. Myślałem ze zrobisz to z automatu, ale widzę ze się wstydzisz.

He he :clapping: nie ma równych i równiejszych proszę się ładnie w kolejeczkę ustawić :)

• Klubowicze
Opublikowano

A lasy grzybowe wkoło są?

Ja co roku przynajmniej, co drugi weekend w tamte rejony jadę specjalnie na grzyby :)

Opublikowano

Podaję nr konta do wpłat Vistula Bank: 80 9011 0005 0970 0518 2000 0010 , Pensjonat Boss E i A Wiśniewscy, Nowe Grabie 47, 09-530 Gąbin

Opublikowano

Hejka

Prosze o potwierdzenie - melduje swoja obecnosc na 100%

Opublikowano

Ok.dzięki.Do zobaczenia

Opublikowano

Braszken, skreśl mnie z lity, nie dam rady. Wyskoczyły mi inne problemy, więc nie dam rady. Sorrki.

Opublikowano

kasa poszła

• Klubowicze
Opublikowano

Braszken, skreśl mnie z lity, nie dam rady. Wyskoczyły mi inne problemy, więc nie dam rady. Sorrki.

;) no to dopiero na Mierzei się spotkać nam przyjdzie?

Braszken, do kiedy jest termin płacenia (jakoś nie mogę znaleźć tego inf.). Mnie się troszkę dziwna sytuacja z kaska zrobiła i nie chce robić zamieszania.

Opublikowano

Do 15 termin by wiadomo było ile osób będzie widzę ze Ci co się pozapisywali wcześniej teraz dopuszczają, czyżby nie lubili ludzi z Płocka? Albo miasta Płocka nie cierpią ;) podejrzewam ze jak bedą trzy osoby na krzyż to nie ma sensu to spotkanie a moje starania poszły na marne :fireman2:

• Klubowicze
Opublikowano

O przepraszam - ja tam nie odpuszczam. ;). A ludzi ocenię dopiero jak poznam.

Opublikowano

... A ludzi ocenię dopiero jak poznam.

Campto ja mam identyczne zdanie na ten temat cieszę się ze będziesz w Płocku gościł i mam nadzieję miło wspominał ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Jak do 15-tego to ok ;) dam rade. Nie wiem o której zawitam bo normalnie pracuje w piątek ale jak coś to na tel. i się znajdziemy ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też pracuję w piątek. Ale co tam. Wieczór długi i całą noc przed nami. !piwko

• Sympatycy
Opublikowano

A czy jest taka opcja żeby zapłacić kasę na miejscu?

Ja bym z chęcią zawitał, ale dopiero dzień wcześniej będę wiedział czy dostanę urlop :D

Opublikowano

Niestety musze odpuścić wyjechałem służbowo wracam dopiero 10-12-2013 POZDRAWIAM :D:):mad2: :mad2: :mad2:

Opublikowano

A czy jest taka opcja żeby zapłacić kasę na miejscu?

Ja bym z chęcią zawitał, ale dopiero dzień wcześniej będę wiedział czy dostanę urlop :D

Jednostkowo i powiedzmy w takiej sytuacji da się to załatwić.

Opublikowano

Potwierdzam mój udział i Wiolki w imprezie - kasa dzisiaj zostanie przelana na wskazane konto.

Kasa została przelana.

Opublikowano

Heja, ja na 99% będę jednak 100% dam znać w połowie miesiąca, pozdr.

Opublikowano

Kolego Braszken. Potwierdzam pobyt plus koszulka XL i L (dla córy)ale niestety only piątek do puźna bo w sobote wesele plus koszulka XL i L (dla córy). kasa pod koniec tygodnia wyjdzie.

Opublikowano

Ronin z Elizą potwierdza przyjazd. Kaska wyjdzie w piątek. Mam pytanie od której w piątek zaczynamy?