Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie szukam spodni dla siebie i padłam ... weszłam do sklepu reklamowanego w Motocyklu a tam taka oferta w kategorii odzież motocyklowa dla Pań...

http://www.tarbor.pl...iez_motocyklowa

• Administrator
Opublikowano

Najlepszy jest komplet F-09 i F-10 na sciga jak znalazl :) oczywiscie do tego dlugie rekawiczki za lokiec i wysokie buty sznurowane az do hmm konca nog i pelne zabezpieczenie na motocykl gotowe :) jeszcze palcat i mamy komplecik :(

Opublikowano

Artix to co w czwartek na spocie widzę Cię w takim ubranku :-)

• Administrator
Opublikowano

Larwa, prosze Cie myslalem o Tobie, mi nie pasuje do torebki :) ale obiecuje ze podziele sie z wplywow z reklam z youtuba :)

z tego wszystkiego mam palcat :(

Opublikowano

kurcze a mi do mojego moherowego berecika z antenką nie pasują, więc nic z tego...

a ten palcat, to do czego Ci potrzebny, bo mi wyobrażnia pracuje :)

• Klubowicze
Opublikowano

Larwa, no, ja czegoś nie rozumiem...

TABOR, to wiadomo że to ciuchy skórzane, wiec czego się spodziewałaś... CORDURY?

Szukałaś określonej oferty i ja znalazłaś.

Opublikowano

Szukałam spodni motocyklowych, a to co wstawiłam jest w kategorii damska odzież motocyklowa i to mnie rozwaliło

• Administrator
Opublikowano

Palcat wiadomo do poganiania konia :) takie zwierze, powiedzialbym bydle, ktoremu czasem trzeba go pokazac bo przeciez nie uderzyc :) dziala pokazanie - testowalem na zwierzetach :(

Co do ciuszkow, kurcze mi nie pasuje do torebki, tobie do antenki wiec lipa :(

Opublikowano

Kurcze a taki fajny pomysł na biznes był, może znajdziemy kogoś innego chetnego :-)

palcat do poganiania konia powiadasz ... moja głupota mnie powala :)

Opublikowano

Hej,

miałem podobny kłopot z ciuchami dla mojej plecaczkowej. Wyszukiwałem tego gdzie się dało i powstał taki kpl:

Modeka Katy Lady (futerko wokol szyji, klamerki i cywilny kroj przekonaly),

kozaki Gaerne (wygladaja naprawde jak kozaki, pelna ochrona i membrana),

sztany Held z wypinaną membraną,

i jak do tego dorzucilem palczatki Held Satu i biały garnek Multiteca to wyszla w sumie spora inwestycja.

Coś tam w sklepach niby mają, przynajmniej na stronach www: http://www.msmoto.pl/52-tekstylne, jednak najlepiej mierzyć i/lub zamawiac pod rozmiar.

Ciekawe ciuchy damskie w przystepnych w miarę cenach/jakości robią marki A-Pro, Icon, Tucano Urbano, czasami coś Held wrzuci ciekawego.

Polecam stronkę: http://www.revzilla.com/womens-pants, tam jest sekcja damska z przeglądem ciuchów, filmami, poradami.

Udanych zakupów!

• Sympatycy
Opublikowano

Larwa słoneczko, nie bądź miękka.

Opublikowano

Muszę się przyznać, że Larwa poruszyła całkiem ciekawy temat. Dużo bym dał aby kobiety na motocyklach ubierały się zawsze tak jak na tamtych zdjęciach :) . Aspekt bezpieczeństwa kierowniczek, plecaczków i innego otoczenia pomijam. Choć efekt burzy własów i kobiecy uśmiech wyłaniający się po zdjęciu kasku jest bezcenny. Zasadniczo to nie o tym chciałem pisać. Na forum jest całe mnóstwo kobiet będących kierowniczkami swoich skuterów ale i pasarzerek śmigających ze swoimi facetami :) . To raczej mężczyźni opowiadają tu, na forum o ciuchach :P a kobiety siedzą cicho, raczej, jak by Ich tu nie było. Choć, pewnie swoje zdanie pokazują w sklepie. Świetna okazja aby poznać gusta i preferencje Burgmaniaczek. Cokolwiek to znaczy :rolleyes:

• Sympatycy
Opublikowano

Smarciu (albo i nie koniecznie smarciu) aleś pojechał - umarłem

... moja głupota mnie powala :P

Larwa szacun za dystans do siebie :)

Opublikowano

;) To zależy na jaką ostrą (lub tępą) jazdę mają być te spodnie, hehe :)

Sent from Tapatalk

Opublikowano

no ja bym tam parę zastosowań wymyśliła, ale nie koniecznie na moto :blush:

Opublikowano

na takie gadżety to się zawsze miejsce w schowku pod kanapą znajdzie :blush:

Opublikowano

ja tam bym ich w schowku nie trzymała tylko wykorzystywała... ale kto co lubi

Opublikowano

Ty to potrafisz przekonać :blush:

Opublikowano

że niby namówiłam Cię na zakup :-P