michu Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Pracują , chodzą i takie tam .....małi leje beton ...
Bobas Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 U mnie też paskudne zabieganie. .... ale kiedyś to sie podobno ma skończyć
Arkadiusz Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Witam robaczki moje, widzę, że tu u Was straszna posucha nastała ?
Bobas Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Pradu brakuje. Jak tu zyc panie premierze,jak zyc...?
Arkadiusz Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Ba, jak żyć, tak jak ten za tych torów kolejowych, teraz plaża, morze, dzwoni do mnie i mówi, że sobie nasze forum czyta na piasku, tak trzeba żyć !!! Robson zlituj się i odezwij się w temacie, bo on umiera normalnie !!! Ps. Zmieniam robotę, teraz weekendy będą dla mnie bardziej osiągalne, no może od przyszłego roku !!!
Klubowicze robson Opublikowano 19 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2013 Melduję się po krótkim wypadzie nad nasze morze. Pogoda dopisała, ale zmuszony byłem jechać puszką, bo niestety Zacna jeszcze nie jest przygotowana, żeby pomieścić bagaże mojej pierwszej żony . Jeszcze troszku urlopu mam, więc zastanawiam się gdzie by można wyskoczyć na dzień-dwa, także jak ktoś ma jakieś propozycje to chętnie bym pokulał , ale koniecznie !scooter !scooter !scooter . Arek, czyżbyś awansował na komendanta KGP, że piszesz coś o wolnych weekendach . Będąc w Stegnie spotkałem naszego kolegę Tomasza M., zwanego Buddą, wypoczywa pełną gębą zwiedzając okolice Zacną, żałuję że nie pojechaliśmy moją, bo mi żal trochę d**ę ściskał . A reszta ekipy chyba zarobiona, nic nie piszą... Ten z drugiej strony autostrady !vampire nie wiem czy jeszcze żyje, czy wpadł po uszy w beton, i nie można go wyciągnąć !pomidor .
LWfilip Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 Takiemu to dobrze Urlopowicz! Co do propozycji to wybieram się od czwartku, jak co roku, do Giżycka. Zlot w Twierdzy Boyen trwa do niedzieli i wtedy wracamy. Śmigam tam co roku i świętujemy co się da. Czasem odwiedza nas Czaro, Morwa, Lechu. Fajne miejsce i mimo kilkurazowego pobytu chętnie tam wracam.
upiór Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Melduję się po krótkim wypadzie nad nasze morze. Pogoda dopisała, ale zmuszony byłem jechać puszką, bo niestety Zacna jeszcze nie jest przygotowana, żeby pomieścić bagaże mojej pierwszej żony . Jeszcze troszku urlopu mam, więc zastanawiam się gdzie by można wyskoczyć na dzień-dwa, także jak ktoś ma jakieś propozycje to chętnie bym pokulał , ale koniecznie !scooter !scooter !scooter . Arek, czyżbyś awansował na komendanta KGP, że piszesz coś o wolnych weekendach . Będąc w Stegnie spotkałem naszego kolegę Tomasza M., zwanego Buddą, wypoczywa pełną gębą zwiedzając okolice Zacną, żałuję że nie pojechaliśmy moją, bo mi żal trochę d**ę ściskał . A reszta ekipy chyba zarobiona, nic nie piszą... Ten z drugiej strony autostrady !vampire nie wiem czy jeszcze żyje, czy wpadł po uszy w beton, i nie można go wyciągnąć !pomidor . Jestem jestem czytam i widzę co się dzieje . Jeden remont goni drugi , jeszcze został jeden temat do załatwienia . Praca jak to w sezonie od rana do nocy czasem nawet bardzo długo , ale upiorki lubią nocki . Dziś mam pewne sprawy w Bydzi do załatwienia być może zajadę tu i tam w godzinach po południowych . Pogoda prawie jak zima , słoneczko wali jak by lato było . Pozdrawiam serdecznie .
Arkadiusz Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 No w końcu się odezwał ten od betonu, Upiorek, ja sem z Tobą pogadam, oj pogadam, !!! Bierz przykład z Robsona, plaża, morze, do piachu się przyzwyczaja, ale na forum na plaży siedzi, szacun po prostu Robsonie.
michu Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Siemka My wczoraj z Szamocikiem byliśmy w Kręglu na złocie atomowym Co tam Czesi wyprawiali na scenie ....aż ciarki przechodziły . Wieszali się na hakach i takie tam . Przed północą zajechalissmy na chatę . Pozdro
LWfilip Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 Ja mieszkam w Giżycku od 25 lipca do 28 lipca. Twierdza Boyen.
szamot Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 Też chętnie bym pojechał ale niestety nie po drodze,
Bobas Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Przepraszam za falstart. Nie dam rady jechać do Mrągowa. Jak w loterii w tym moim żywocie .
krzys-68 Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Ja ostatnio tylko do Iławy dojeżdżam a i to niezawsze 2oo
krzysurban Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Dobra, a ktoś coś planuje w ogóle na ten weekend??
upiór Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Na początek serdeczne dzięki za eskortę . Michale dzięki z kawę i całokształt tematu . Tatuś ten gość to jakiś ufoludek ech szkoda gadać i pisać kto zna tego gościa to wie o czym mowa . Jak by świat był oparty na takich ludziach to żyło by się nam jak na płatkach róż . Tatuś szacun ogromny . Tym co śmigać będą na wyjazdach życzę szerokości . P.S. Ja niestety jeszcze raz muszę odwiedzić okolice Bydzi i to w niedzielę do południa . Takie szybkie zwiedzanie okolic .
szamot Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Oj tam, oj tam bo kosmici są wśród nas krzysurban z tego co wiem to plany są takie jak rozmawialiśmy
Bobas Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Chyba korki nam wyskoczyły. Co się dzieje ?
LWfilip Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 U mnie to sie raczej "styki" skleiły bo tych wszystkich imprezach to jeszcze nie palę na cztery gary Ogólnie to był niezły wypad
krzysurban Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Bobas-robota robota robota.... Trzeba zarabiać i przewalić trochę gnoju żeby zarobić
upiór Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Jak się tak komu nudzi to zapraszam . Ja mam notoryczny brak czasu , ale czytam i widzę co się dzieje . Krzysiu moja flaszeczka mam nadzieję się chłodzi .
krzysurban Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zastanawiam się czy ta flaszeczka dla Ciebie ma jeszcze jakiś %? Ale chyba ma jak nic nie urosło w zamrażarce
Klubowicze robson Opublikowano 31 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2013 Zaczyna mi czegoś brakować....
Rekomendowane odpowiedzi