szamot Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Wszyscy zarobieni, słoiki zakopują w ogródkach
Klubowicze robson Opublikowano 11 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 2013 Zarobiony jestem, ale już od poniedziałku urlop nareszcie !TAZ .
krzys-68 Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zarobiony jestem, ale już od poniedziałku urlop nareszcie !TAZ . No pacz Pan a ja myślałem że tylko ja mam zycie ustawione-wstajesz rano-robota-wieczór-spać itd.
LWfilip Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zarobiony jestem, ale już od poniedziałku urlop nareszcie !TAZ . To lubisz w deszczu śmigać? albo w śniegu? kto to wie, co tam pogoda przyniesie?? Zresztą na urlopie to człowiek powinien przez pierwszy tydzień leżeć"kołami do góry" i kimać.
Klubowicze robson Opublikowano 11 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 2013 Pogoda zamówiona, także nie bójcie się nic !OK . Krzyś-68 - zastanawiam się kiedy będzie mi dane zrozumieć Twoje posty/odpowiedzi, może kiedyś... !pomidor .
Bobas Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Robsonek, Krzyś lubi pogrymasić na swój los zawodowy i dlatego często do niego nawiązuje. Taki to już typ. W gwarze potocznej taki człowiek nazywa się świstakiem od filmu * Dzień Świstaka *.
LWfilip Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Robercik?? A ten urlop to liczysz już od dziś czy dopiero od poniedziałku?? No tak się zawistnie pytam i z ciekawości P.S. W CSW chwilami leje z nieba i zimno trochę
krzys-68 Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Robsonek, Krzyś lubi pogrymasić na swój los zawodowy i dlatego często do niego nawiązuje. Cóź zrobić.Tak wybrane i trzeba ten wózek pchać do przodu. A że rozpędzony lekko to zatrzymać nie wolno.... Nagrodą za to może być nowy GS....
michu Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 U nas piękna pogoda na przejażdżkę - taki żarcik........leje, leje Edit : O przepraszam właśnie przestało padać
krzys-68 Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Dodaj że na chwilę....Prognozy wskazuja poniedziałek.... Cieszę się . GS to też moje marzenie. No na pewno Adv cię zadowoli.Ja nie siegam nózkami.
Bobas Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Pojechałem dzis na przejażdżkę skutem, a tu jak nie zaj...... deszczem !!!!!!!!!!! Nie mamy w Polsce klimatu do motocyklizmu . Na 5 wyjazdów 4 razy jestem mokry. Chyba niebawem wyprowadzam sie do Hiszpanii
krzysurban Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Bo te Chojnice to jakiś mikroklimat i zawsze coś się dzieje tam niedobrego Ja tam wczoraj miałem powrót 1,5 h w deszczu... Masakra... Dzisiaj nawet jeszcze kropla nie spadła w Pruszczewie, więc może warto tutaj jeździć
szamot Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 To teraz wiem dlaczego pada bo Bobas wyjechal na przejazdzke:-D. Przyszly tydzien ma byc juz super
krzysurban Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Chłopaki jeśli chcecie to czekam jutro na Was w Pruszczu i jedziemy na przejażdżkę Morze i tym podobne. Kusicie się??
szamot Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 :@ troche pozno odczytalem twojego posta a chetnie bym smignol :-!
krzysurban Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Bo łazicie gdzieś po nocach Chyba się przejadę gdzieś bo pogoda fajna się zrobiła.... jednak nie miałem motywacji... Ogólnie gdybyście byli chętni na wyjazd np trasą nadmorską to zapraszam. Jola ma wolny weekend więc nie będziemy siedzieli w domu. Może na dwa dni warto wskoczyć Sobota i niedziela, w piątek możecie zjechać już do mnie:) Myślę pojechać na Hel lub Jarosławiec
Klubowicze robson Opublikowano 15 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2013 a nie do stegny zaczynam urlop Być może Was odwiedzimy, jutro wybieramy się z Ritą w te okolice. Może Budda znajdzie nam jakąś fajną miejscówkę .
szamot Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Bo łazicie gdzieś po nocach Chyba się przejadę gdzieś bo pogoda fajna się zrobiła.... jednak nie miałem motywacji... Ogólnie gdybyście byli chętni na wyjazd np trasą nadmorską to zapraszam. Jola ma wolny weekend więc nie będziemy siedzieli w domu. Może na dwa dni warto wskoczyć Sobota i niedziela, w piątek możecie zjechać już do mnie:) Myślę pojechać na Hel lub Jarosławiec Kusząca propozycja ale chyba nie dam rady w ten weekend , może następny kierunek Piaski
krzys-68 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 a nie do stegny zaczynam urlop Tomek.Oni chcą polatać a nie podegustować jodowanego powietrzem....
LWfilip Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 W tygodniu to wszyscy, ostro, tyrają żeby na paliwo było do maszyn.
Rekomendowane odpowiedzi