Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie moze ktos cos ma fajnego/sprawdzonego

Poszukuje czegos w promieniu 100km od Gdyni, pokoj 2 os z lazienka i tv, dobrze by bylo jak by miec wi-fi ale to nie koniecznie, morze w zasiegu 10-15min spaceru lub blizej

cena do 150zl pokoj/doba. Chetnie Karwia albo Jastrzebia G.

Moze ma ktos jakies sprawdzone namiary???

Opublikowano

Niestety nie moge polecić nic nad morzem . Mieszkam na Kaszubach i jeżeli ktoś byłby zainteresowany pobytem na wsi kaszubskiej , w poblizu jezior ( okolice Stezycy) to zapraszam. Mam rownież trochę doświadczenia w serwisowania skutera- Honda Silverwing. Posiadam trochę narzędzi ,książkę napraw i internet do pomocy. Chętnie pomogę i nauczę sie czegoś przy okazji. Nie prowadzę hotelu , mozna powiedzieć ze jest to cos w rodzaju B&B . Mam tez miejsce pod namioty. Pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam Chałupy. Namiar: Skierka Chałupy, w Googlach znajdziecie, telefon - 664736093. Kwatery prywatne, 2. piętro oddane w tamtym roku, pokoje z łazienkami, nie za duże, ale praktycznie mało czasu w nim spędzaliśmy, do morza 1 minuta!, plaża przepiękna, mało ludzi, generalnie cisza i spokój. Po drugiej stronie ulicy Zatoka czyli taj dla surferów. Z minusów - słaba baza gastronomiczna (ale nie tak, że nie ma nic) i lepiej jeździć do Władka (dojazd autem, pociągiem, lub pieszka około 1h). W razie pytań pomogę.

Opublikowano

Chalupy odpadaja, kiedys stalem 3h w korku na polwyspie przez mala stluczke.

Opublikowano

Dębki !!!, moja ulubiona nadmorska mieścina nad Bałtykiem.

Opublikowano

Chalupy odpadaja, kiedys stalem 3h w korku na polwyspie przez mala stluczke.

Fakt - to też jeden z minusów, jeżeli chcesz jechać w stronę Władka, to trzeba wyjechać przed 8.00, albo pociąg. Ale ta plaża...

Opublikowano

Julo masz cos fajnego w Debkach?

• Klubowicze
Opublikowano

Ptaku, jeśli nasze wybrzeże to polecam Karwie, nie mam konkretnego namiaru ale byłem kiedyś i było ok, w miarę mało jeszcze ludu i okolica super, tylko nie wiem czy to już trochę nie za późno na szukanie mety nad morzem. Powodzenia.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ze swoich doświadczeń to polecam:

1.Pensjonat Wisan w Bystrym koło Baligrodu w Bieszczadach, fińskie domki, wielki basen z cokolwiek zimną wodą i brak znaków cywilizacji w odległości powyżej 15m od głównych dróg, nocą koło domku chodził sobie Pan Miś

2.Młyn Katarzyńskich w Ojcowskim Parku, świetna agroturystyka na podreperowanie zwątlonego morale, tylko dla osób nie będących niewolnikami telefonów (ja nie jestem)

3.Domki Nero w Jastarni, 300m od plaży zatokowej, ale wolnostojące domki na olbrzymiej posesji, mnóstwo miejsca i spokój

4.Camping w Pontaix (Francja), wieś leży na przełęczy, którą legiony rzymskie szły na Anglię, rzeka, góry, fantastyczni mieszkańcy, doskonała nauka języka hmmm... prowansalskiego, weź 2L wina i usiądź nad rzeką, za 2 minuty będzie francuz (prowansalczyk) z kolejna flaszką i nauka rozpoczęta, mam nadzieję tam spędzić emeryturę

Opublikowano

2.Młyn Katarzyńskich w Ojcowskim Parku, świetna agroturystyka na podreperowanie zwątlonego morale, tylko dla osób nie będących niewolnikami telefonów (ja nie jestem)

O Widzę że ktoś również kocha ten zakątek

Też byłem gościem tej rodzinki

Na moto wracam tam często, bo frajda z jazdy niezapomniana!!!!

Nad morzem Polskim polecam miejscowość Rewa

Nie będę reklamował ale będziecie mile zaskoczeni :)

Opublikowano

Nad morzem Polskim polecam miejscowość Rewa

Tak ale tylko przed albo po sezonie

bo latem też już są tłumy

Opublikowano

Polecam pensjonat "Zamkowa Góra " Czajewszczyzna na Suwalszczyźnie. Bomba...urokliwe miejsce z dala od cywilizacji, a jaka kuchnia.