Barteq Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Burmaniacy śmigają od 1:03 jeśli się nie mylę [media=] [/media]
Skała Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Było wolno, miło , ciepło ... Co więcej trzeba I to pomarańczowe Kawasaki .... że też musiał cały czas przy mnie jechać. W prawym mi jeszcze piszczy Dzięki za spotkanie Do następnego
Sympatycy Cormoran Opublikowano 10 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2014 No to muszę ci powiedzieć że Twoje zdjęcie Skała w 100 % oddaje ideę całej imprezy. Odblaskowo to odblaskowo
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2014 (...) I to pomarańczowe Kawasaki .... że też musiał cały czas przy mnie jechać. W prawym mi jeszcze piszczy (...) Jechałem za Tobą, ku...wa żebym miał giwerę to bym gościa odstrzelił Edit: fota super
naviliss Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Fajny przejazd tylko momentami za duży "bałagan" sie robił ale to pewnie z racji tego że 520 maszyn jechało . Na profilu FJŚ jedno fajne zdjęcie zostało opublikowane. P.S. Fajne breloczki odblaskowe rozdawali.
Norbert Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Czytałem że 790 moto jechało. Rożne źródła różnie podają. Niestety zaraz po ruszeniu odmówił nam posłuszeństwa aparat, a z telefonu foty padaka, więc nie będę zamieszczał. Duże słowa uznania dla organizatorów. Chłopaki naprawdę się uwijali z blokowaniem ruchu. . Mimo takiej ilości sprzętów nie było żadnych ekscesów i szarańczy więc naprawdę szacun za organizację . Widziałem jedynie dwa zagotowane moto- faktycznie przejazd był niezłą próba dla układu chłodzenia
Diamondwwa Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Chciałem oficjalnie się przywitać na forum i jednocześnie podziękować, że miałem okazję Was wszystkich poznać. Fajnie się jechało wśród maxi skuterowej braci. Sama parada zaś zrobiła spore wrażenie - wielu pozytywnych ludków po trasie i fajna organizacja.
Klubowicze arturas Opublikowano 12 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2014 Worlan bardzo fajne fotki. Dzięki, że również mnie złapałeś w kadrze. i ja załączam kilka fotek z naszej obecności na Paradzie Odblaskowej w Warszawie. Szkoda że na grupowym nie ma wszystkich na początku było nas dużo więcej i zapewne więcej niż rok temu !!! .. rozgrzewanie kamizelek przed przejazdem.. .. i zastanawialiśmy się ile 2oo będzie... .. miła Pani z fundacji JEDNYM ŚLADEM robiła nam zdjęcia (ciekawe czy wyszły?)... ... i my dokładaliśmy starań ... .. chyba dużo nas ogólnie (ZTM podał, że ok. 750 maszyn) .. .. perspektywa z LEWEJ.. .. perspektywa z PRAWEJ.. .. w końcu się ustawiamy w szyk paradny.. .. krótka nostalgia na zakończenie.. ... czy oni też tu byli?
Sympatycy Ziuta Opublikowano 12 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2014 Artur jesteś wielki, foty super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A nostalgia ? bezcenna.
Maciej_f Opublikowano 12 Maja 2014 Opublikowano 12 Maja 2014 arturas Super fotki. :clapping: :clapping:
Norbert Opublikowano 12 Maja 2014 Opublikowano 12 Maja 2014 Przestańcie już bo ArturAs obrośnie nam w piórka
Klubowicze arturas Opublikowano 12 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2014 Właśnie pochwalcie WORLANa, fajne fotki poczynił
Maciej_f Opublikowano 12 Maja 2014 Opublikowano 12 Maja 2014 W sumie brawa dla Worlana także. :clapping: :clapping: . Zrobiłem parę fotek ale nie nadają się do publikacji. Było ciut za ciemno i jacyś goście w odblaskowych kamizelkach prześwietlili mi matrycę.
Sympatycy Jaco Opublikowano 12 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2014 Tą nostalgie mogłeś sobie darować. Ale reszta zdjęć nawet, nawet. Chwalił Cię nie będę bo, za dużo tej dobroci. :clapping:
Sympatycy irasko Opublikowano 12 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2014 Wielkie brawa dla wszystkich naszych fotograficznych dokumentalistów. . Dodajecie kolorytu każdej wyprawie. Tak trzymać! Nie wiem jak Wy, ale ja nie mogę się doczekać po różnych wyjazdach na fotki. Jeszcze raz dzięki za miły wieczór.
Rekomendowane odpowiedzi