Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Odblaskowa parada motocyklowa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem o 20 pod C66 jeśli nie będzie mocno padać

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Jaco

13

• arturas

12

• Larwa

11

• GrzechoCnik

9

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może i mi się uda dojechać pod C66

• Sympatycy
Opublikowano

Norbert myślę że o 20:45 najdalej powinniśmy ruszyć.

• Klubowicze
Opublikowano

Ale bym się zwami przejechał, ale czarna rozebrana i chyba nie dam rady poskładać :( zwłaszcza że jeszcze sporo lutowania :msn-cry:.

Czy miejsce startu to jest ten parking na którym jest czwartkowe Yang timer ? Może się wyrobie z poskładaniem albo podjadę naked-em :P

• Sympatycy
Opublikowano

Tak, I może być problem co by nas dojrzeć bo tam prawie wszyscy będą w kamizelkach :clapping:

Ale jak by co to dzwoń do mnie, będę odbierał i składaj zacną :ninja:

Opublikowano

Ja niestety idę na (L) :)

• Klubowicze
Opublikowano
Ja niestety idę na (L) :)

Dlaczego "niestety". Spoko. Ja też idę na meczyk ⚽️

Opublikowano

Cormoran i znów będziesz rozmawiał stojąc przed radiowozem tak jak wczoraj????

:clapping:

Opublikowano

Chodziło że niestety nie mogę uczestniczyć w paradzie, a mecz to podstawa :)

• Klubowicze
Opublikowano

Juz pare osob jest i czekamy :) padac juz raczej nie bedzie.

Opublikowano

Niestety ale nie mogę być.Znowu zachowuje się nie poprawnie bo obiecałem że będę ale tyle jest spraw.

• Klubowicze
Opublikowano

Hej, miałem dylemat parada czy mecz (L). Zwyciężył mecz i nie żałuję 5:0 :)

A wracając i tak spotkałem paradę przy rotundzie. Myślałem, że Was zobaczę ale chyba jechaliście bliżej początku niż końca, bo Was nie widziałem, a chciałem dać sygnał i pozdrowić brać Burgmańską (sam byłem też na 2oo). Jak podjechałem do zablokowanego skrzyżowania jechały same biegowce i jeszcze mała grupka Vesp. A parada prezentowała się okazale :)

Opublikowano

My z Ola juz w domku impreza bardzo udana dzieki wszystkim za mile kulanko, a atmosfera jak zwykle byla super

• Sympatycy
Opublikowano

My również z Zuzą się zameldowaliśmy. Dzięki wszystkim za udany wieczór. Arturas, oczywiście czekamy na foty.

:)

Opublikowano

Ja również w domu. Było bardzo miło, bardzo powoli w drodze (wracając prawie zapomniałem że jak się czerwone światło świeci to nie wolno mi jechać :) ), fajnie, że mogłem poznać tyle nowych burgmaniaków (wraz z Kolegą stojącym z dala od nas a mówiącym, że pamięta starą Burgmanię...).

Teraz tylko czekam na zdjęcia :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ja tez juz w domku. Byla super atmosfera i naprawdę warto było, choć troszkę za wolno. Frekwencja super. Ekipa tez super. Organizatorzy chyba zapomnieli o naklejkach i dzieki za zakonczenie Larwie, Ziucie, Jaco i Cormi z synem na malym co nieco. (kurcze ten duzy z tvn tak zawsze wyjezdza z garazu?) Teraz krótki relax w fotelu i lulu. Fotki zapodam, ale niestety z malym poslizgiem w poniedziałek :(

• Sympatycy
Opublikowano

Cormorany wylądowały.

Kurna trochę tych sprzętów tam było.... :ninja: myślę że zablokowaliśmy tą paradą cała Wawę :confused: .... nawet jeden pan ze "zbowidu" :pimp: chciał się pod koła rzucić bo miał zielone światło ..... nie wiem ..... może chciał większą rentę dostać :Jumpy: hehe.

Na zakończenie zjedliśmy małe co nie co i teraz już leżę ..... oczywiście z pilotem w ręku :blush:

• Sympatycy
Opublikowano

My odstawiliśmy ciocie Larwę do doma i sami też właśnie dotarliśmy. Dzięki wszystkim za miłe spotkanko. Niestety ten duży z TV wyjeżdżał ładnym autem i wynikła taka sytuacja. Dzięki za kebaba.

• Sympatycy
Opublikowano

Było fajnie tylko bardzo wolno. Wentylator chłodnicy miał co robić. Sorry, że urwałem się trochę wcześniej ale wiecie jak to jest z dziećmi (małymi) ?

Opublikowano

Dzięki wielkie za wspólne uczestnictwo w żółwiej paradzie.

Było fajnie i mój plecaczek też wrócił do domu zadowolony :)

Znaleźliśmy pierwszy link na YT

około 1:00 widać nasza ekipę.
Opublikowano

Super Bylo. Czekam na jakies zdjiecia. A nastepnym razem to trzeba zrobic jakiegos grila. Bo po tym spacerku wszyscy byli glodni.

• Sympatycy
Opublikowano

Znaleźliśmy pierwszy link na YT

około 1:00 widać nasza ekipę.

Słychać nawet tą Panią oooooooo która kręciła ten filmik jak jej się podobało :clapping:

Fakt ...... jadące równo ( prawie równo) 4 Burgmany :ninja: robią wrażenie no i oczywiście duża grupa w takich samych kamizelkach też.

Opublikowano

jsuper było, dziękuje za pchanie motocykla pod stadionem (mam nadzieję, że ktoś zrobił focie, bo musiało zajebiście wyglądać :-P), miałam juz na wszystko wyj.. i przestawianie go było ostatnia rzeczą jaką chciałam robić :-P chyba to zawrotne tempo mnie tak zmęczyło, bo ja tak szybko nie zapierd... Dzieki za jedzonko w kebabie i za odtransportowanie pod samą bramę. fajnie było się z wami wszystkimi spotkać

• Sympatycy
Opublikowano

Kika fotek

10155153_650944461640804_2009592572390567027_n.jpg

10300634_650944761640774_3622283579264951635_n.jpg

10176144_650944904974093_3703935958589036085_n.jpg

10169257_650945004974083_1165856266061269751_n.jpg

P5093858.JPG

P5093853.JPG

P5093865.JPG

P5093883.JPG

P5093897.JPG

P5093903.JPG

P5093904.JPG

P5093909.JPG

P5093848.JPG

AS Artur AS, nasz mistrz fotografii :photo:

P5093855.JPG

P5093856.JPG

P5093859.JPG

P5093860.JPG

P5093861.JPG

P5093857.JPG

A to moto naszego kolegi, który to przesiadł się z Burgmana na KTM'a i jest bardzo zadowolony, jeździ w kamizelce Burgmanii

promując nasz Klub. :)

Truszek - jego nick, pamiętacie gościa ?

P5093890.JPG

Kilka wariacji foto

P5093876.JPG

P5093866.JPG

P5093870.JPG