marcyś Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Jestem o 20 pod C66 jeśli nie będzie mocno padać
Sympatycy irasko Opublikowano 9 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2014 Norbert myślę że o 20:45 najdalej powinniśmy ruszyć.
Klubowicze PIN Opublikowano 9 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2014 Ale bym się zwami przejechał, ale czarna rozebrana i chyba nie dam rady poskładać zwłaszcza że jeszcze sporo lutowania . Czy miejsce startu to jest ten parking na którym jest czwartkowe Yang timer ? Może się wyrobie z poskładaniem albo podjadę naked-em
Sympatycy Cormoran Opublikowano 9 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2014 Tak, I może być problem co by nas dojrzeć bo tam prawie wszyscy będą w kamizelkach Ale jak by co to dzwoń do mnie, będę odbierał i składaj zacną
pabloxl Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Jak nie będzie padać, jestem i ja. Przebieg trasy i info; http://tvnwarszawa.t...ice,122339.html
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2014 Ja niestety idę na (L) Dlaczego "niestety". Spoko. Ja też idę na meczyk ⚽️
Maciej_f Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Cormoran i znów będziesz rozmawiał stojąc przed radiowozem tak jak wczoraj????
Sobier Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Chodziło że niestety nie mogę uczestniczyć w paradzie, a mecz to podstawa
Klubowicze arturas Opublikowano 9 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2014 Juz pare osob jest i czekamy padac juz raczej nie bedzie.
wize60 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Niestety ale nie mogę być.Znowu zachowuje się nie poprawnie bo obiecałem że będę ale tyle jest spraw.
Klubowicze DaniL Opublikowano 9 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2014 Hej, miałem dylemat parada czy mecz (L). Zwyciężył mecz i nie żałuję 5:0 A wracając i tak spotkałem paradę przy rotundzie. Myślałem, że Was zobaczę ale chyba jechaliście bliżej początku niż końca, bo Was nie widziałem, a chciałem dać sygnał i pozdrowić brać Burgmańską (sam byłem też na 2oo). Jak podjechałem do zablokowanego skrzyżowania jechały same biegowce i jeszcze mała grupka Vesp. A parada prezentowała się okazale
marcyś Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 My z Ola juz w domku impreza bardzo udana dzieki wszystkim za mile kulanko, a atmosfera jak zwykle byla super
Sympatycy irasko Opublikowano 9 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2014 My również z Zuzą się zameldowaliśmy. Dzięki wszystkim za udany wieczór. Arturas, oczywiście czekamy na foty.
Barteq Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Ja również w domu. Było bardzo miło, bardzo powoli w drodze (wracając prawie zapomniałem że jak się czerwone światło świeci to nie wolno mi jechać ), fajnie, że mogłem poznać tyle nowych burgmaniaków (wraz z Kolegą stojącym z dala od nas a mówiącym, że pamięta starą Burgmanię...). Teraz tylko czekam na zdjęcia
Klubowicze arturas Opublikowano 9 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2014 Ja tez juz w domku. Byla super atmosfera i naprawdę warto było, choć troszkę za wolno. Frekwencja super. Ekipa tez super. Organizatorzy chyba zapomnieli o naklejkach i dzieki za zakonczenie Larwie, Ziucie, Jaco i Cormi z synem na malym co nieco. (kurcze ten duzy z tvn tak zawsze wyjezdza z garazu?) Teraz krótki relax w fotelu i lulu. Fotki zapodam, ale niestety z malym poslizgiem w poniedziałek
Sympatycy Cormoran Opublikowano 9 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2014 Cormorany wylądowały. Kurna trochę tych sprzętów tam było.... myślę że zablokowaliśmy tą paradą cała Wawę .... nawet jeden pan ze "zbowidu" chciał się pod koła rzucić bo miał zielone światło ..... nie wiem ..... może chciał większą rentę dostać hehe. Na zakończenie zjedliśmy małe co nie co i teraz już leżę ..... oczywiście z pilotem w ręku
Sympatycy Jaco Opublikowano 9 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2014 My odstawiliśmy ciocie Larwę do doma i sami też właśnie dotarliśmy. Dzięki wszystkim za miłe spotkanko. Niestety ten duży z TV wyjeżdżał ładnym autem i wynikła taka sytuacja. Dzięki za kebaba.
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2014 Było fajnie tylko bardzo wolno. Wentylator chłodnicy miał co robić. Sorry, że urwałem się trochę wcześniej ale wiecie jak to jest z dziećmi (małymi) ?
Maciej_f Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Dzięki wielkie za wspólne uczestnictwo w żółwiej paradzie. Było fajnie i mój plecaczek też wrócił do domu zadowolony Znaleźliśmy pierwszy link na YT około 1:00 widać nasza ekipę.
ŁYSY Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Super Bylo. Czekam na jakies zdjiecia. A nastepnym razem to trzeba zrobic jakiegos grila. Bo po tym spacerku wszyscy byli glodni.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 10 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2014 Znaleźliśmy pierwszy link na YT około 1:00 widać nasza ekipę. Słychać nawet tą Panią oooooooo która kręciła ten filmik jak jej się podobało Fakt ...... jadące równo ( prawie równo) 4 Burgmany robią wrażenie no i oczywiście duża grupa w takich samych kamizelkach też.
Larwa Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 jsuper było, dziękuje za pchanie motocykla pod stadionem (mam nadzieję, że ktoś zrobił focie, bo musiało zajebiście wyglądać :-P), miałam juz na wszystko wyj.. i przestawianie go było ostatnia rzeczą jaką chciałam robić :-P chyba to zawrotne tempo mnie tak zmęczyło, bo ja tak szybko nie zapierd... Dzieki za jedzonko w kebabie i za odtransportowanie pod samą bramę. fajnie było się z wami wszystkimi spotkać
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2014 Kika fotek AS Artur AS, nasz mistrz fotografii A to moto naszego kolegi, który to przesiadł się z Burgmana na KTM'a i jest bardzo zadowolony, jeździ w kamizelce Burgmanii promując nasz Klub. Truszek - jego nick, pamiętacie gościa ? Kilka wariacji foto
Rekomendowane odpowiedzi