Jerry_R Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Tak planowalem, z druiej strony, moze pojezdzic i wpasc na chwile tylko: Powazki, Brodnowski, Wolka? A koniec Grob Nieznanego Zolnierza? Moze jakis egzotyczny cmentarz (np. Kaukaski itp.)? Jakies pomniki, typu Czerniakow, i in.? Jest jeszcze cmentarz zwierzat na wylocie na wschod z W-Wy. Zastanowcie sie wszyscy.
radi Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Wg.mnie te zwierzęta to sobie chyba darujemy. Proponuje zrealizować tą pierwszą i drugi pomysł :-)
Trenex Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Ja juz się nachodzilem dzisiaj, chcę wiecej pojeździć niż chodzić ;-)
Gość maxell Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Umawiać się na jazdę, żeby chodzić po cmentarzach? To ja jeszcze się zastanowię, bo na pewno na cmentarze się nie wybieram.
Trenex Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Hmmm to zostanę w domu będę miał podrodze ;-)
Jerry_R Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Czekam pod C66, nikogo jeszcze nie ma...
Jerry_R Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Ja dzis z Radim wolelismy miasto: Mam nadzieje, ze wypad pozostalych do Czerska - zakonczony sukcesem, zapodajcie zdjecia
Raven Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Mgła dodała trochę "smaczku" w trasie do Czerska i z powrotem. Było trochę hardkorowo w horrorowej scenerii, ale fajnie. Prędkości iście rolling'owe (szczególnie poza Wa-wą). Dzięki i mam nadzieję, że to nie ostatni RWBN w tym roku
Trenex Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Jestem i ja... Dzięki za wyprawę, Jerry mam nadzieje ze nie gniewasz się na nas?
Jerry_R Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Jasne, ze nie, u mnie dzis krucho z czasem, a po dlugiej trasie poprzedniego dnia, jeszcze chlod czuje i mam dosyc. Dawajcie mape, zdjecia
Trenex Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Maxell jestem specem od map i zdjęć... Czekamy na niego.
Gość maxell Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Jestem i ja w końcu Traska tutaj - oczywiście od piaseczna każdy sobie I takie tam fotki
Trenex Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Jestem i ja w końcu Traska tutaj - oczywiście od piaseczna każdy sobie I takie tam fotki Dzięki za fotki i trasę, od Piaseczna miałem ślisko jak cholera......50km/h max prędkość, ale i tak super było.
Gość maxell Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 A ja korzystając z pięknej pogody cyknąłem sobie dzisiaj takie skromne kółeczko.
Jerry_R Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Tez dzis jezdzilem 2oo, aczkolwiek zalatwiac rozne sprawy, jak to zwykle bywa - ciut dluzsza droga, niz wymagana
Rekomendowane odpowiedzi