Skocz do zawartości
Forum Burgmania

RWBN czyli Rolling Warsaw by Night 

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Jerry_R

275

• Trenex

144

• Raven

101

• Sysgone

96

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie zimno jak cholera .

No należało się raczej tego spodziewać o tej porze roku.

Tym , którym to nie przeszkadzało (przynajmniej przez większość trasy :) ) podziękowania za przejażdżkę.

Opublikowano

Dziękuję za kulanie...za porady ;-) . Twardym trza być nie miętkim ;-)

Opublikowano

Dzięki Panowie za dzisiaj/wczoraj

takie tam fotki - nie było specjalnie okazji dzisiaj

1_zps8b74d36e.jpg

3_zps47bcb0f9.jpg

12_zps9d9a4942.jpg

Opublikowano

Dziękuję za kulanie...za porady ;-) . Twardym trza być nie miętkim ;-)

Wiem , kolego . Byłem po C66 o 20:15 , ale ta mi łapy zmarzły i stopy , że chyba pójdę dziś na zakupy kupić coś porządnego do polatania. Niestety moje ubranka nie dawały rady . Tylko kurtka Helda jak zwykle mnie nie zawiodła . Reszta do dupy .

Sorki za nieobecność , ale w domu było cieplej :-)))

Opublikowano

Wiem , kolego . Byłem po C66 o 20:15 , ale ta mi łapy zmarzły i stopy , że chyba pójdę dziś na zakupy kupić coś porządnego do polatania. Niestety moje ubranka nie dawały rady . Tylko kurtka Helda jak zwykle mnie nie zawiodła . Reszta do dupy .

Sorki za nieobecność , ale w domu było cieplej :-)))

hmmm, z tym Twardym to o sobie pisałem, pod koniec przez las w kierunku Tarczyna juz troszkę chłodnawo było, ale herbata na Orlenie i dalej w drogę.

Opublikowano

"Byłem po C66 o 20:15 , ale ta mi łapy zmarzły i stopy"

Nie bardzo tylko rozumiem sens tego, bo umawialiśmy się na 21.00. To trochę marznięcie "na życzenie" :)

Opublikowano

Chyba tak , jeszcze raz sorki .

Opublikowano

Kto pamięta wczorajszy przejazd? Chodzi mi o miejscowości, bo jakoś poza Jankami, Piasecznem i Tarczynem to...

Opublikowano

od Janek: Falenty Duże, Falenty Nowe, Janczewice, Lesznowola-Pole, Lesznowola, Stara Iwiczna, Piaseczno, Żabieniec, Pilawa - Leśniczówka, Zalesie Górne, Wólka Kozodawska, Jazgarzew, Bogatki, Henryków- Urocze, Prace Małe, Ruda, Józefowice, Tarczyn i dalej już prosto do Janek

Opublikowano

Dokładnie tak

Opublikowano

A co ty kronikę RWBN prowadzisz? Czy coś zgubiłeś i nie wiesz którędy jechać i szukać? :) :) :)

Opublikowano

Prędzej to pierwsze - testuje nową aplikację i właśnie zaraz jadę w Polskę zobaczyć jak działa i czy w ogóle :)

Opublikowano

ja dzisiaj montuje manetki....jutro mogę.

Nie wyswietla mi trasy z podanego linku.

Opublikowano

Jutro się ma pogoda popsuć.

Nie wyswietla mi trasy z podanego linku.

Już działa

Opublikowano

Jutro się ma pogoda popsuć.

To czekam na decyzję ludu stolicy.

Opublikowano

Mówiąc o pogorszeniu pogody miałem na myśli zachmurzenie w trakcie dnia, temperatury specjalnie się nie zmienią, deszcz nie będzie padał przez conajmniej 2 tygodnie jeszcze. I temperatura ciągle na plusie, w nocy też.

Opublikowano

maxell - ja testowałem trassera na RWBN ostatnio.

mam wrażenie, że jak się nic nie gmera w trakcie jazdy to jest ok, ale jak się wrzuca zdjęcia, pauzy itd to mogą się pojawić problemy - mi zerwało np trasę w połowie RWBN

Opublikowano

Czwartek...coś ktoś dzisiaj??