Gość maxell Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 U mnie lipa, rano mialem zastrzyk i ledwo ruszam reka... Nawet skuter zostanie chyba na noc w garazu pod praca... Ech... Twardym trzeba być nie mientkim
Raven Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 U mnie lipa, rano mialem zastrzyk i ledwo ruszam reka... Nawet skuter zostanie chyba na noc w garazu pod praca... Ech... Aż strach zapytać , co by było po np pobraniu krwi :)
Gość maxell Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Został by w garażu pod pracą
Raven Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Żona by pewnie zemdlała, gdyby Integra wróciła sama do domu Ok, a tak finalnie to o której ( umnie ta 20.30 jeszcze jakos przejdzie), kto i gdzie jedziemy (tu Trenex jest pozbawiony prawa głosu )?
Trenex Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 (tu Trenex jest pozbawiony prawa głosu )? hmm, chyba to jakoś dzisiaj wyjatkowo przezyję
Gość maxell Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Ja to bym chyba preferował okolice Konstancina, Wawra itp - tamta strona generalnie.
Trenex Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 To może Konstancin Zalesie Raven poprowadzi
Raven Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 A myślisz, że ja tu znam okolicę?
Trenex Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 A myślisz, że ja tu znam okolicę? To poznasz ;-)
IgnisDriver Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 niestety dla mnie już zbyt zimno więc poczytam sobie jak było...
Trenex Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 niestety dla mnie już zbyt zimno więc poczytam sobie jak było... Czemu? ubierz się na cebulkę podwójne rękawice i jest ok...masz już chyba wyższą szybę?
Gość maxell Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Wstępnie proponuję coś takiego, żebyście się nie zamęczyli - zaczynamy oczywiście na Prymasa A potem to już gdzie komu pasuje czy jak
Trenex Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Zdecydowanie za daleko jak na taką temperaturę....Jechałem do Łodzi przy 1 stopniu, wiem co to znaczy...
IgnisDriver Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 mam wyższą szybę i deflektor ale już ostatnio mnie przywiało. Dziwna ta kurtka, wieje mi po plecach mimo koszulki termo. Może jeszcze w weekend (w południe) wyjdę go przepalić i zalać do pełna i niech stoi.
Gość maxell Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Zdecydowanie za daleko jak na taką temperaturę.... Jakie za daleko, trochę wokół komina ledwo.
Trenex Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 mam wyższą szybę i deflektor ale już ostatnio mnie przywiało. Dziwna ta kurtka, wieje mi po plecach mimo koszulki termo. Może jeszcze w weekend (w południe) wyjdę go przepalić i zalać do pełna i niech stoi. Pas nerkowy, rozwiązał mój problem pleców.
IgnisDriver Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 też o nim myślę. ...coraz więcej gadżetów w domu jakby "koń" był nie wiem jak poważny
Jerry_R Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Hmm, jak chcialem jechac na wschod - to nie... A teraz beze mnie... Dobra, szerokosci Dziwna ta kurtka, wieje mi po plecach mimo koszulki termo Nie wiem co to za kurtka i koszulka termo. Warstwa termo ma izolowac cialo (albo inne warstwy blizej skory) od chlodnej warstwy zewnetrznej. Dziala - kiedy warstwa blizej ostatniej - dziala jako "windstopper". Jak puszcza - warstwa termo nie uchroni od chlodu i przewiania. Jesli nie chcesz zmieniac kurtki, mozesz zastosowac patent Pscool'a - na kurtke, na zewnatrz, naklada Scott Rain Yellow, ktora nie przepuszcza powietrza z zewnatrz, ale odprowadza cieple z wewn. w razie potrzeby, gdyz ma membrame.
Gość maxell Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Hmm, jak chcialem jechac na wschod - to nie... A teraz beze mnie... Dobra, szerokosci Chyba Ci ten zastrzyk na prawdę zaszkodził
radi Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Panowie zimno jak cholera . Może jednak odpuścimy? Ja chyba odpuszczam.Jednak wole dzień podjechałem kawałek i wymiękam . Jedna pomysł Jerrego na 1.11jest dobry
Rekomendowane odpowiedzi