Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2014 Dzisiaj jedziemy do Kazimierza (z)Dolnego. Zapraszamy. Wyjazd o 11:00. Jest wątek na forum regionalnym http://www.forum.burgmania.net/topic/9698-a-moze-wypad-w-weekend/page__st__1080
Gość maxell Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 No ja wstępnie na wieczór mogę się zapisać
Raven Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 No niestety do dyspozycji mam tylko wieczór No ja wstępnie na wieczór mogę się zapisać No to wstępnie jest nas dwóch
radi Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Jak by co to ja od 21.30 też wolny :-))))
Trenex Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Jeżeli się nic nie wydarzy to ja i Kolega na Custom-e
Gość maxell Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 A tak w ogóle to na którą w końcu?
Gość maxell Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Dzięki panowie za wczoraj/dzisiaj. Bardzo przyzwoita traska. Raven - szybka rewalacja, wielkie dzięki Nie sądziłem nawet, że taki kawałek plastiku może dać tyle radości
Trenex Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Ja też dziękuję, a już myślałem, że za daleko Was poprowadzilem ;-), ile wyszło kilometrów? nie włączyłem Tripa, ale myślę że coś koło 150 km zrobiliśmy.
Gość maxell Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 No właśnie nie spojrzałem na licznik. Ale myślę, że w sumie to ok 200 może być - u mnie, bo jeszcze potem Piaseczno i powrót.
IgnisDriver Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 ładnie trzaskacie. OBIECUJĘ wyleczyć gardło i się pojawić.
Vilmark Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Dajesz radę zrobić z nimi 150 km na 125? Podziwiam...
Gość maxell Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Dajesz radę zrobić z nimi 150 km na 125? Podziwiam... Jeśli ma wersję z kompresorem (jak w profilu) to spokojnie da radę
Vilmark Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Pytanie którą ma wersję 15 czy 25 KM bo ta pierwsza daje tyle co start spod świateł ;-)
IgnisDriver Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Mam wersję 15KM. Podpisu nie da się zmienić dlatego w stopce mam podpis sprzętu. 150km to nie jest problem dla mojego bzyczka, słowo. Może to być problem dla Was bo realnie mogę jechać 80-90km/h - więcej się męczy.
Gość maxell Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Grupa dostosowuje się do 'najsłabszego' - dlatego nie trzeba grzać na autostradę tylko jeździć bokami. Jak się umawiamy na jazdę to widać jakie mają być sprzęty, jak komuś nie pasuje nie musi przyjeżdżać, skoro przyjeżdża to znaczy, że mu to nie przeszkadza, że pojedzie wolniej
Trenex Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Grupa dostosowuje się do 'najsłabszego' - dlatego nie trzeba grzać na autostradę tylko jeździć bokami. Jak się umawiamy na jazdę to widać jakie mają być sprzęty, jak komuś nie pasuje nie musi przyjeżdżać, skoro przyjeżdża to znaczy, że mu to nie przeszkadza, że pojedzie wolniej Dokładnie.Jeździłem Burkiem 125 i też dawałem radę, jedziemy w grupie z prędkością przelotową dostosowaną do najwolniejszego, w końcu to RWBN.
Jerry_R Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Dajesz radę zrobić z nimi 150 km na 125? Podziwiam... Dziwne pytanie... RWBN to sama przyjemnosc z jazdy, nie wyscigi... W zeszlym roku przy temperaturach ok. 0-4 st. - na ostatnich RWBN'ach jezdzilismy po nocy na poludnie i poludniowy zachod od W-Wy - predk. byly 50-80 kmh. W tym roku zrobilem za jednym razem 300km na 125cm3, predk. przelotowa 90-100kmh - nie widze tu nic godnego podziwu.
Gość maxell Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 No to jak już o tym mowa, to na kiedy się umawiamy? Ma być ładnie cały tydzień.
IgnisDriver Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 własnie zobaczyłem, ze w weekend ma być nawet 22 stopnie! idę do lekarza niech mi "gardło postawi na nogi"
Maruda Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Jak coś ustalicie to chętnie się przyłącze, bo zapowiada się bardzo ładny weekend może już ostatni taki
Vilmark Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Skoro tak , to może w końcu wpadnę....
Rekomendowane odpowiedzi