Jerry_R Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Bede, najdalej pare min. po 21. Moze Maro \ Maxell \ Navillis poprowadza: MAPA Dzieki, troche nas bylo, trasa troszke inna, ale udana Cieplo w sumie bylo, nawet podpinki nie zakladalem. Do nastepnego
naviliss Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Dzięki za Rwbn'a, dzisiaj moje ulubione okolice zwiedziliśmy ;-). I nawet udowodniliśmy że RWBN jest dla 125ccm ;-) P.S. powinniśmy przemianowac RWBN na RMBN(rolling Mazovia by night) bo więcej poza Warszawą jeździmy :-P. Mapka jutro....
Trenex Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Dzięki za Rwbn'a, dzisiaj moje ulubione okolice zwiedziliśmy ;-). I nawet udowodniliśmy że RWBN jest dla 125ccm ;-) P.S. powinniśmy przemianowac RWBN na RMBN(rolling Mazovia by night) bo więcej poza Warszawą jeździmy :-P. Mapka jutro.... Dzięki Panowie za super nocną jazdę, było super, fajne nowe doświadczenie jazdy w grupie, mam nadzieję, że dawałem radę jazdy w szyku bo z prędkością juz nic wiecej nie zrobię , Burek się starał, ale więcej juz z niego nie wycisnę Do nastepnego....
Jerry_R Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Super, dzieki, jak rowniez podziekowania Marek i Maxell za prowadzenie
maro99 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ja również dziękuję za sympatyczną przejażdżkę w miłym towarzystwie !!! Była okazja odwiedzić niektóre miejsca po latach.... Pozdrawiam, Maro
naviliss Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgodnie z tym co pisałem przesyłam mapke RWBN 08-29 (powiekszenie na cały ekran pomija logowanie) bardzo zbliżona trasa do tego co Jerry zaproponował (cześć trasy ucięło ale kilometraż zostaje bez zmian ) + zdjecie(z innej perspektywy)
Czarekleg Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja też dziękuję za super kulanie, mam nadzieje że nie było wam za głośno ze mną, następnym razem będzie ciszej, zamówiłem już db-killera.
Gość maxell Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jakby ktoś był chętny na dzisiaj to będę 21.00 pod C66.
Vilmark Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Może podjadę na chwilę tak na dzień dobry ;-)
Raven Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Ja bym się pokulał. Jerry??? 21.00? Dobra, nie widzę odzewu, to zminiam plany. Może jutro się coś uda.
Raven Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Kurna, nie mogłeś dać znać i potwierdzić, że będziesz. Myślałem, że Ci przeszło
Jerry_R Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Umawiajcie sie, ja w tym tyg. niestety nie bede mial raczej czasu :-(
Trenex Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Ja tez nie mogę, w tym czasie robię 8
Gość maxell Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 21. Kto może niech przyjedzie i tyle.
Jerry_R Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Milo Was bylo zobaczyc, szkoda ze w 4oo Nastepny RWBN - czyste skarpetki - mierzymy centymetrem wzrost przy sciance
Rekomendowane odpowiedzi