Raven Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zobaczymy, dam znać w wątku tak ok 20.30 No niestety u mni jest mokro i przelotnie pada, więc odpuszczam dzisiaj. Może jutro będzie lepiej.
Gość maxell Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 A ja sobie dzisiaj znowu mały spontanik wymyśliłem
Gość maxell Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 No ja już dzisiaj odpadam z dwóch powodów, dopiero wróciłem z jazdy wokół komina, po drugie mam spontana z dziewczynami i lecimy nad ranem do Wieliczki, Krakowa, Ojcowa i gdzieś tam jeszcze.
Jerry_R Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Dzis 21:00 C66. Odwiedzimy Sysgone "na 4oo" 1. Jerry_R 2. ???
emzecik Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 ej, a nie możemy trochę wcześniej? to byście mnie na pocztę podrzucili PS. może zajrzę, ale dziś pierwszy dzień po urlopie i trochę mi się nie chce
Jerry_R Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ja tez pierwszy dzien Dzieki za spotkanie! Emzecik - wiecej zapalu i checi, chcialbym jeszcze napisac "mocy", ale... o, moze tak bedzie lepiej: "niech moc bedzie z Toba" Sysgone - powodzenia wiesz z czym, zdrowiej szybko przede wszystkim Barteq - nastepnym razem prosze nie schodzic bez kluczykow do Majki Raven - dzieki, wrocilem jednak S2, na Woli wszedzie mokro, ale jak jechalem juz nie padalo Do nastepnego, proponuje wstepnie srode
Sysgone Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Dzięki za odwiedziny chłopaki! Jerry, Integra bardzo fajna, czyli za miesiąc pogadamy?
Bart1 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Panowie wiem że wy wczoraj "coś ,gdzieś". Ale może jednak dziś pośmigamy w większej grupie biorąc pod uwagę ładną pogodę :-) Tapniete galaxy s4
Jerry_R Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Sroda, C66, 21:00 1. Jerry_R 2. ???
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Nie obiecuję, jak się wyśpię po nocce, to chętnie dojadę.
Raven Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Jak nie będzie wiało, lało i nie nastąpi przemarsz wojsk to...... powinienem być
Jerry_R Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Sroda, C66, 21:00 1. Jerry_R 2. Kenio 3. Flyman (jak się wyśpi po nocce) 4. emzecik (jak żona puści ) 5. Raven (jak nie będzie wiało, lało i nie nastąpi przemarsz wojsk to...... powinien być ) 6. ??? Pomyslcie od razu nad trasa. Navillis kiedys cos wspominal o Pradze Pln. A moze Pultusk? A moze Bemowo, skraj Kampinosu, Wolka, Lomianki, Stadion, Krakowskie Przedmiescie? Moze Rembertow, Wesola, Sulejowek, Wiazowna, Wawer? A moze Nadarzyn, Brwinow, Pilaszkow, Zaborow, Lomianki? ???
Kenio Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Generalnie jeśli o mnie chodzi to wszystko jedno jaki kierunek obierzemy, Ostatnio z MAXELLEM zaliczyliśmy nocną wycieczkę do Żelazowej Woli i Sochaczewa i było ok. Bemowo i Kampinos były już grane wielokrotnie więc proponuje zapuścić się w rejony jeszcze nie odkryte- mile widziane nowe propozycje.
Jerry_R Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Pomyslcie na serio nad trasa lub miejscem docelowym... PS: Raven, w schowku znajdziesz naklejke ze zlotu Burgmanii.
Gość maxell Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 1. Jerry_R 2. Kenio 3. Flyman (jak się wyśpi po nocce) 4. emzecik (jak żona puści ) 5. Raven (jak nie będzie wiało, lało i nie nastąpi przemarsz wojsk to...... powinien być ) 6. Maxell 7. ... I uparcie proponuję zamek w Pułtusku i rynek oczywiście (30-40 minut z Białołęki) Prędkość podróżna 100-110 km/h więc Jerry nie jedzie
Jerry_R Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Ja moze tym razem nie bede prowadzil. Moze zjem jablko i dopiero wyrusze "za Wami"
Raven Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Pomyslcie na serio nad trasa lub miejscem docelowym... PS: Raven, w schowku znajdziesz naklejke ze zlotu Burgmanii. To nie ta, ale dzięki
Jerry_R Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Liczac od do C66, wlaczajac odwiezienie Emzecika - prawie stowka: TRASA Dzieki raz jeszcze, prosze nastepnym razem nie liczyc na "gluchy telefon"
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Sorry, zaspałem. To się więcej nie powtórzy. Z mobajla.
maro99 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jerry ! Sorki za małą zmianę trasy....ale nie przewidziałem że niektórzy używają stoperów... Nie martw się jednak - lotnisko w Modlinie jeszcze odwiedzimy.... Podczas powrotu temp spadła do 12 st. C. Jak tam doznania z jazdy z plecakiem.... Do następnego razu....
Rekomendowane odpowiedzi