Klubowicze arturas Opublikowano 7 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2014 Panowie, mówiłem Wam, że Praga, a szczególnie jej mniej uczęszczane zakamarki mogą przynieść wiele niespodzianek.
emzecik Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 A tu wszyscy powymierali, czy co? Może jutro o 21?
maro99 Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 A może damy radę dziś ok 21.00. Pogoda idealna.
Czarekleg Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Kurcze ja to tylko w piątki mogę w tygodniu praca nie pozwala bo dość wcześnie wstaje, gdybyście chcieli jeszcze w piątek pokulać było by super.
maro99 Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 I po dzisiejszej nocnej przejażdżce. Dziś nieco Białołęki, kawka w Nieporęcie i powrót przez Legionowo do W-wy. Było nas tylko dwóch czyli ja mzecik.
naviliss Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 No piątek zapowiada się najcieplejszym dniem tego tygodnia to aż się prosi żeby pośmigać. Proponuje o 19 spod C66 ruszyć żeby móc dłużej pośmigać i wrócić o w miarę przyzwoitej godzinie. Co do trasy narazie nie mam pomysłu może jakaś trasa po Mokotowie ?
Klubowicze Jack Opublikowano 20 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2014 Koledzy z RWBN, zróbcie sobie w sobotę rolling do Ostrołęki i Płocka w ramach Sztafety Burgmanii.
naviliss Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Wszystko by było by fajnie ale to nie ten rodzaj wypadu. Jest już jeden temat o wypadach na weekend. Myślałem nawet żeby dołączyć, ale po pierwsze nie mam możliwości w sobotę się wybrać po drugie dla mnie trochę daleko do Ostrołęki z Warszawy i spowrotem tak żeby na jeden dzień jechać, tym bardziej że jest to Rolling czyli wolniejsze kulanko. Tu raczej temat siostrzany do czwartkowych spotów WBN. Czyli Wieczorne jazdy wokół komina
Klubowicze Jack Opublikowano 20 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2014 trochę daleko do Ostrołęki z Warszawy i spowrotem tak żeby na jeden dzień jechać... No tak, rzeczywiście... Przepraszam za moją głupią propozycję... Tak tylko myślałem sobie, że przejazd w sztafecie, to i symboliczne, i aktywne uczestnictwo w życiu Burgmanii.
Monty Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 No piątek zapowiada się najcieplejszym dniem tego tygodnia to aż się prosi żeby pośmigać. Proponuje o 19 spod C66 ruszyć żeby móc dłużej pośmigać i wrócić o w miarę przyzwoitej godzinie. Co do trasy narazie nie mam pomysłu może jakaś trasa po Mokotowie ? Jeśli zdążę do tego czasu kupić skuter, zarejestrować i ubezpieczyć to oczywiście się pojawię. Nie przypuszczałem, że Burgmana 125 sprzedam w ciągu kilku godzin od zamieszczenia ogłoszenia... zapowiedź nowych przepisów zdecydowanie poprawiła popyt na 125
Jerry_R Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Wracam z delegacji w piatek po poludniu, jak sie uda - bardzo chetnie dolacze, najwyzej troche pozniej (lapalbym Was na tel.). RE: sobota w ciagu dnia odpadam, rodzina, komunie, te sprawy.
naviliss Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 No tak, rzeczywiście... Przepraszam za moją głupią propozycję... Tak tylko myślałem sobie, że przejazd w sztafecie, to i symboliczne, i aktywne uczestnictwo w życiu Burgmanii. Wcale to nie jest głupia propozycja, więc nie musisz przepraszać , ale tak samo jak Jerry w sobotę mam poprostu już inne plany. A co do trasy to jakieś 130 km w jedną stronę niby nic ale jak dla mnie wycieczki AN 400 powyżej 200-300 km są trochę uciążliwe ( z doświadczenia to wiem) pewnie jakbym posiadał AN650 to to nawet przyjemność by była w takie turystyczne trasy się wybrać . Ja głównie po mieście śmigam i od czasu do czasu na jakąś krótszą wycieczke. P.S. Wracam z delegacji w piatek po poludniu, jak sie uda - bardzo chetnie dolacze, najwyzej troche pozniej (lapalbym Was na tel.). 19 to tylko propozycja była
Barteq Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 A może piątek, 21:00? Jak tylko położę synka spać to mogę się stawiać pod C66.
naviliss Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 To jak większość jest za 21 to oficjalnie umówmy się w piątek na tą godzinę . P.S. Ma ktoś jakąś propozycje trasy? Może coś takiego LINK, ale to jest tylko wymysł chwili więc poprawki mile widziane
Czarekleg Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 To będę i ja. Piątek C66 godz 21.00 1. Barteq 2. Sysgone 2. Raven 4. emzecik 5. naviliss 6. Czarekleg 7 ?
Gość maxell Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Ja też będę, ale wpadnę tylko na chwilę więc na listę się nie wpisuję
Monty Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 To i ja się pojawię po raz pierwszy. Wczoraj kupiłem Burgmana 400 K7, więc trzeba sprzęt wypróbować
Gość maxell Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Piątek C66 godz 21.00 1. Barteq 2. Sysgone 2. Raven 4. emzecik 5. naviliss 6. Czarekleg 7. Monty 8. jogi i ja
Rekomendowane odpowiedzi