Skocz do zawartości
Forum Burgmania

RWBN czyli Rolling Warsaw by Night 

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Panowie, mówiłem Wam, że Praga, a szczególnie jej mniej uczęszczane zakamarki mogą przynieść wiele niespodzianek.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Jerry_R

275

• Trenex

144

• Raven

101

• Sysgone

96

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A tu wszyscy powymierali, czy co?

Może jutro o 21?

Opublikowano

A może damy radę dziś ok 21.00. Pogoda idealna.

Opublikowano

może być :) ktoś jeszcze?

Opublikowano

Jakiś konkretny kierunek?

Opublikowano

Przed siebie :-)

Opublikowano

Kurcze ja to tylko w piątki mogę :confused: w tygodniu praca nie pozwala bo dość wcześnie wstaje, gdybyście chcieli jeszcze w piątek pokulać było by super.

Opublikowano

I po dzisiejszej nocnej przejażdżce. Dziś nieco Białołęki, kawka w Nieporęcie i powrót przez Legionowo do W-wy. Było nas tylko dwóch czyli ja mzecik.

Opublikowano

No piątek zapowiada się najcieplejszym dniem tego tygodnia to aż się prosi żeby pośmigać. Proponuje o 19 spod C66 ruszyć żeby móc dłużej pośmigać i wrócić o w miarę przyzwoitej godzinie. Co do trasy narazie nie mam pomysłu może jakaś trasa po Mokotowie ?

• Klubowicze
Opublikowano

Koledzy z RWBN, zróbcie sobie w sobotę rolling do Ostrołęki i Płocka w ramach Sztafety Burgmanii. :)

Opublikowano

Wszystko by było by fajnie ale to nie ten rodzaj wypadu. Jest już jeden temat o wypadach na weekend. Myślałem nawet żeby dołączyć, ale po pierwsze nie mam możliwości w sobotę się wybrać po drugie dla mnie trochę daleko do Ostrołęki z Warszawy i spowrotem tak żeby na jeden dzień jechać, tym bardziej że jest to Rolling czyli wolniejsze kulanko. Tu raczej temat siostrzany do czwartkowych spotów WBN. Czyli Wieczorne jazdy wokół komina ;)

• Klubowicze
Opublikowano

trochę daleko do Ostrołęki z Warszawy i spowrotem tak żeby na jeden dzień jechać...

No tak, rzeczywiście... Przepraszam za moją głupią propozycję... :down:

Tak tylko myślałem sobie, że przejazd w sztafecie, to i symboliczne, i aktywne uczestnictwo w życiu Burgmanii.

Opublikowano

No piątek zapowiada się najcieplejszym dniem tego tygodnia to aż się prosi żeby pośmigać. Proponuje o 19 spod C66 ruszyć żeby móc dłużej pośmigać i wrócić o w miarę przyzwoitej godzinie. Co do trasy narazie nie mam pomysłu może jakaś trasa po Mokotowie ?

Jeśli zdążę do tego czasu kupić skuter, zarejestrować i ubezpieczyć :) to oczywiście się pojawię. Nie przypuszczałem, że Burgmana 125 sprzedam w ciągu kilku godzin od zamieszczenia ogłoszenia... zapowiedź nowych przepisów zdecydowanie poprawiła popyt na 125 :)

Opublikowano

Wracam z delegacji w piatek po poludniu, jak sie uda - bardzo chetnie dolacze, najwyzej troche pozniej (lapalbym Was na tel.).

RE: sobota

w ciagu dnia odpadam, rodzina, komunie, te sprawy.

Opublikowano

No tak, rzeczywiście... Przepraszam za moją głupią propozycję... :down:

Tak tylko myślałem sobie, że przejazd w sztafecie, to i symboliczne, i aktywne uczestnictwo w życiu Burgmanii.

Wcale to nie jest głupia propozycja, więc nie musisz przepraszać ;) , ale tak samo jak Jerry w sobotę mam poprostu już inne plany. A co do trasy to jakieś 130 km w jedną stronę niby nic ale jak dla mnie wycieczki AN 400 powyżej 200-300 km są trochę uciążliwe ( z doświadczenia to wiem) pewnie jakbym posiadał AN650 to to nawet przyjemność by była w takie turystyczne trasy się wybrać :) . Ja głównie po mieście śmigam i od czasu do czasu na jakąś krótszą wycieczke.

P.S.

Wracam z delegacji w piatek po poludniu, jak sie uda - bardzo chetnie dolacze, najwyzej troche pozniej (lapalbym Was na tel.).

19 to tylko propozycja była ;)

Opublikowano

A może piątek, 21:00? :notworthy: Jak tylko położę synka spać to mogę się stawiać pod C66.

Opublikowano

Jak 21:00 w piątek, to i mnie pasuje.

N.

Opublikowano

Na 21.00 to i ja bym się pojawił

Opublikowano

to i ja zajrzę pewnie o 21

Opublikowano

To jak większość jest za 21 to oficjalnie umówmy się w piątek na tą godzinę ;).

P.S.

Ma ktoś jakąś propozycje trasy? Może coś takiego LINK, ale to jest tylko wymysł chwili więc poprawki mile widziane ;)

Opublikowano

To będę i ja.

Piątek C66 godz 21.00

1. Barteq

2. Sysgone

2. Raven

4. emzecik

5. naviliss

6. Czarekleg

7 ?

Opublikowano

Ja też będę, ale wpadnę tylko na chwilę więc na listę się nie wpisuję :)

Opublikowano

To i ja się pojawię po raz pierwszy. Wczoraj kupiłem Burgmana 400 K7, więc trzeba sprzęt wypróbować :)

Opublikowano

Również postaram się przybyć

Opublikowano

Piątek C66 godz 21.00

1. Barteq

2. Sysgone

2. Raven

4. emzecik

5. naviliss

6. Czarekleg

7. Monty

8. jogi