Gość maxell Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Poświęciłem trochę czasu i znalazłem to co widzieliśmy ostatnio - mówiłem, że to kopia Rometa To co widzieliśmy to rocznik 2007 albo starszy i wygląda to tak: porównanie zegarów - górne to nasz tajemniczy zawodnik, drugie Romet Maxi 250 Najnowsze wersje obu wyglądają tak Romet Maxi 250 I nasz tajemniczy...JONWAY RANGER 250 Miło wiedzieć, że miałem rację
emzecik Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Maxell, wow! Że też Ci się chciało Tajemnica została rozwiązana po 3 latach, mogę spać spokojnie ;P
Jerry_R Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 A nie raczej Romet kopia Jonway Ranger'a? Gratki za poszukiwania!!!
Sympatycy Urbi Opublikowano 31 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2014 Jeden - Jonway Ranger 250, jak i drugi - Romet Maxi 250, to skutery robione przez sprytne rączki chińczyków, to kopie Hondy Jazz (Reflex)... Niestety jakość ich i zastosowanych do produkcji materiałów znacznie odbiega od produktu Hondy...
Gość maxell Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Generalnie wszystkie chinole to czyjeś kopie, ale Kopią Hondy jest bardziej Jonway niż Romet. Starsze wersje Jonway'a to Honda, nowsze - Romet. Honda nigdy takiego kufra nie miała. A z kolei Romet skopiował kufer zapewne z Piaggio X8. No ale nie istotne, chodziło o ustalenie marki tajemniczego motocykla
Czarekleg Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Maxell szacun za t ze Ci się chciało, i co teraz będzie robił emzecik
radi Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Siema !!! Panowie , to co pośmigamy cosik dziś , jutro .... ?
radi Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Siema !!! Panowie , to co pośmigamy cosik dziś , jutro .... ? Siema , Widzę , ze wszyscy mnie olewają :-((( . Więc wylogowuje się :-(((
Jerry_R Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Spokojnie, ochlodzilo sie mocno po kilku(nastu) cieplejszych wieczorach, stad i checi mniejsze. Dzis wieczorem temp. odczuwalna (przez pieszego) 2st... Ale mimo wszystko - proponuje choc krotka jazde. C66 20 czy 21 - komu jak pasuje?
Barteq Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 @radi, nie codziennie każdy ma czas i chęć śmigać "Najbezpieczniejsze" są weekendy na wspólne śmiganie czyli piątkowy i sobotni wieczór, wtedy na 90% trafisz tu kogoś do kulania po mieście.
Jerry_R Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 C66 20:30 Plac Pilsudskiego. Al. Jana Pawla II - najlepiej o 21:37 ;-)
radi Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 @radi, nie codziennie każdy ma czas i chęć śmigać "Najbezpieczniejsze" są weekendy na wspólne śmiganie czyli piątkowy i sobotni wieczór, wtedy na 90% trafisz tu kogoś do kulania po mieście. W sobotę i niedzielę też się odzywałem i nic :-((( Ja mogę dziś być o 20.30 pod C66
naviliss Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Z chęcią bym się dołączył ale jeszcze nie czas(maszyna w trakcie przygotowań). Pozatym trochę zimno 2 °C. Może weekend?
Czarekleg Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ja niestety dopiero w piątek będę wolny. Jak zwykle ok 20-21
Jerry_R Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ja juz w domu, dzieki za wspolne kulanie Znowu padlo pytanie, czy nie znam tras po drogach asfaltowych
Gość maxell Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dzięki Panowie za dzisiaj, ale proszę mnie w zimę więcej nie wyciągać
pscol Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Lepiej późno niż wcale, więc dziękuję
radi Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Siema !!! Panowie dzieki za wczorajsze wieczorne kulanko . Krótko ale zimno :-))) ale fajowo . Na drugi raz wezme cieplejsze rękawice :-)))
emzecik Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Póki co odpadam, najpierw oleje, DOT-4 i takie tam
Kenio Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Pogoda robi się przyzwoita , może dziś wieczorem ktoś chętny na małe wieczorne kulanko??? JerryR skromnie liczę na twoją obecność.
Rekomendowane odpowiedzi