Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, koleżanki (i kolegów oczywiście, choć tym razem propozycję kieruję do dziewczyn)

przejrzałam listę forumowiczów i widzę że jest nas (dziewczyn) kilka w Warszawie i okolicach. W szerokim gronie Panów stanowimy raczej rodzynki (szczególnie kierowniczki :clapping:. Może by tak bliżej się poznać i jakiś babski meet zorganizować? może jakiś niedaleki mazowiecki wypad?

pozdrawiam, Psooota

• Sympatycy
Opublikowano

Co prawda jako chłop ale zakazu nie było :blush:

Moja Aga "Romka" co prawda nie ma swojego konta na Burgmania.net ale wspaniale czuje się w towarzystwie Burgmaniaków.

Jeździ co prawda jako plecak :ninja: ale nie widzę przeciwwskazań co by gdzieś ją podrzucić :ninja: :ninja: na spotkanie . Zresztą posiada auto więc jak nie będzie chciała to przyjedzie sama :blush:.

Przekaże info o tym poście i być może będzie chciała założyć sobie konto :) yyyyyyyyy muszę jednak pomyśleć :msn-cry: hehe

• Sympatycy
Opublikowano

Też nie mam swojego Maxi, jeżdżę jako plecaczek. Ale na miłe spotkanko zawsze mam ochotę, mój " kierowca " mnie zawiezie. ( Jest grzeczny )

Opublikowano

Ja tez chętnie bym się spotkała. Nie mam skutera, ale może mój pożyczy mi burcia swojego, a ja mu z cięzkim sercem swoją xj'tkę

Opublikowano

dobrze, dobrze, czekamy na kolejne chętne :))

Opublikowano

mam nadzieję, że trochę nas się zbierze, bo chętnie bym poznała inne dziewczyny na 2OO

Opublikowano

nooo nadzieja nam pozostaje bo jak na razie odzew marny ;), ale dajmy im jeszcze szansę ;)

• Sympatycy
Opublikowano

A bo Wy dziewczyny to jakoś jak pies do jeża.

Zamówcie chippendales'ów to będziecie miały frekwencję ;)

P.S.

Gorzej jak popatrzyć przyjdą nie tylko dziewczęta.

;)

Opublikowano

eee, po co będziemy trwonić kasę na chipendelsów, może po prosu przybędą Burgmaniacy i dadzą występ :clapping:) choreografia ze skuterem w sam raz będzie, hehe

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

eee, po co będziemy trwonić kasę na chipendelsów, może po prosu przybędą Burgmaniacy i dadzą występ ;)) choreografia ze skuterem w sam raz będzie, hehe

Mądrego to aż miło posłuchać. :P

Jestem tylko ciekawy co moja - i innych Burgmano'delsów - Burgmaniaczka na to? :)

• Klubowicze
Opublikowano

Dziewczyny, tak coś pacze :) że separatystyczno-szowinistyczno-damskie spoty mają małe szanse na powodzenie. Lepiej się integrować w ramach zwykłych, powszechnych, koedukacyjnych, spotkań/spotów. A tam zawsze można, po cichu, umówić sobie jakąś ustawkę na czipendelsów czy innych ...delsów :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć dziewczyny!!

przyłączyłam się do Burgmaniaków dopiero dzisiaj i póki co jestem tylko plecaczkiem (też od niedawna) ale miłoby było Was poznać :) inicjatywa zacna

pomysł występu Burgmano'delsów też jest debeściarski :) i rozumiem że mamy już 2 chętnych czyli Campto i Jacka?

• Klubowicze
Opublikowano

ooo. Już z nas chętnych zrobiono. :oops: propozycje można rozważyć ale... zapraszamy do wspólnej zabawy. :Jumpy:

PS. Koala. A z nami się nie przywitasz?? Tylko " cześć dziewczyny" ?? :)

Opublikowano

ups, czuję się skarcona :)

oczywiście że chłopaków też witam serdecznie ;)

a do wspólnej zabawy chyba zapraszać nie trzeba :)

• Klubowicze
Opublikowano

Oj tam oj tam. Zaraz skarcona. Po prostu jako przyszli tancerze lubimy jak się nas ciepło wita. :-) a o gorąca atmosferę to zadbamy wspólnie. ;-)

Opublikowano

no to trzeba jakiś termin ustalić i jakąś imprezę zorganizowac, ale tak, żeby były możlwe %

Opublikowano

No ja mam ograniczone możliwości czasowe ze względu na dwóch kojotów (tak nazywam swoich synów), ale może da radę. Kiedyś kulnęłyśmy się z koleżanką Ucientą na babskie kulanko i było fajnie. Ucienta teraz jeździ na Transalpie, ale może będzie chciała dołączyć.

Opublikowano

ja też jestem trochę "przywiązana" przez moje dwie sikorki, ale póki co siedzą u dziadków więc może da się to jakoś pogodzić, natomiast z racji na sezon urlopowy mój kierowca może nie być dostępny, więc jakby co to może weźmie któraś z Was na "doczepkę"?

jeśli chodzi o terminy to w przyszłym tygodniu nie ma mnie tylko niedziela-środa (21-24.07) poza tym innego urlopu ni mom :clapping: