Psooota Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Witam, koleżanki (i kolegów oczywiście, choć tym razem propozycję kieruję do dziewczyn) przejrzałam listę forumowiczów i widzę że jest nas (dziewczyn) kilka w Warszawie i okolicach. W szerokim gronie Panów stanowimy raczej rodzynki (szczególnie kierowniczki . Może by tak bliżej się poznać i jakiś babski meet zorganizować? może jakiś niedaleki mazowiecki wypad? pozdrawiam, Psooota
Sympatycy Cormoran Opublikowano 14 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2013 Co prawda jako chłop ale zakazu nie było Moja Aga "Romka" co prawda nie ma swojego konta na Burgmania.net ale wspaniale czuje się w towarzystwie Burgmaniaków. Jeździ co prawda jako plecak ale nie widzę przeciwwskazań co by gdzieś ją podrzucić :ninja: na spotkanie . Zresztą posiada auto więc jak nie będzie chciała to przyjedzie sama . Przekaże info o tym poście i być może będzie chciała założyć sobie konto yyyyyyyyy muszę jednak pomyśleć hehe
Sympatycy Jaco Opublikowano 14 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2013 Też nie mam swojego Maxi, jeżdżę jako plecaczek. Ale na miłe spotkanko zawsze mam ochotę, mój " kierowca " mnie zawiezie. ( Jest grzeczny )
Larwa Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Ja tez chętnie bym się spotkała. Nie mam skutera, ale może mój pożyczy mi burcia swojego, a ja mu z cięzkim sercem swoją xj'tkę
Psooota Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 dobrze, dobrze, czekamy na kolejne chętne )
Larwa Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 mam nadzieję, że trochę nas się zbierze, bo chętnie bym poznała inne dziewczyny na 2OO
Psooota Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2013 nooo nadzieja nam pozostaje bo jak na razie odzew marny , ale dajmy im jeszcze szansę
Sympatycy Kisiel Opublikowano 19 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2013 A bo Wy dziewczyny to jakoś jak pies do jeża. Zamówcie chippendales'ów to będziecie miały frekwencję P.S. Gorzej jak popatrzyć przyjdą nie tylko dziewczęta.
Psooota Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2013 eee, po co będziemy trwonić kasę na chipendelsów, może po prosu przybędą Burgmaniacy i dadzą występ ) choreografia ze skuterem w sam raz będzie, hehe
Klubowicze Campto Opublikowano 2 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2013 eee, po co będziemy trwonić kasę na chipendelsów, może po prosu przybędą Burgmaniacy i dadzą występ ) choreografia ze skuterem w sam raz będzie, hehe Mądrego to aż miło posłuchać. Jestem tylko ciekawy co moja - i innych Burgmano'delsów - Burgmaniaczka na to?
Klubowicze Jack Opublikowano 2 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2013 Dziewczyny, tak coś pacze że separatystyczno-szowinistyczno-damskie spoty mają małe szanse na powodzenie. Lepiej się integrować w ramach zwykłych, powszechnych, koedukacyjnych, spotkań/spotów. A tam zawsze można, po cichu, umówić sobie jakąś ustawkę na czipendelsów czy innych ...delsów
koala Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Cześć dziewczyny!! przyłączyłam się do Burgmaniaków dopiero dzisiaj i póki co jestem tylko plecaczkiem (też od niedawna) ale miłoby było Was poznać inicjatywa zacna pomysł występu Burgmano'delsów też jest debeściarski i rozumiem że mamy już 2 chętnych czyli Campto i Jacka?
Klubowicze Campto Opublikowano 12 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Lipca 2013 ooo. Już z nas chętnych zrobiono. propozycje można rozważyć ale... zapraszamy do wspólnej zabawy. PS. Koala. A z nami się nie przywitasz?? Tylko " cześć dziewczyny" ??
koala Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 ups, czuję się skarcona oczywiście że chłopaków też witam serdecznie a do wspólnej zabawy chyba zapraszać nie trzeba
Klubowicze Campto Opublikowano 15 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2013 Oj tam oj tam. Zaraz skarcona. Po prostu jako przyszli tancerze lubimy jak się nas ciepło wita. :-) a o gorąca atmosferę to zadbamy wspólnie. ;-)
Larwa Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 no to trzeba jakiś termin ustalić i jakąś imprezę zorganizowac, ale tak, żeby były możlwe %
Magda B. Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 No ja mam ograniczone możliwości czasowe ze względu na dwóch kojotów (tak nazywam swoich synów), ale może da radę. Kiedyś kulnęłyśmy się z koleżanką Ucientą na babskie kulanko i było fajnie. Ucienta teraz jeździ na Transalpie, ale może będzie chciała dołączyć.
koala Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 ja też jestem trochę "przywiązana" przez moje dwie sikorki, ale póki co siedzą u dziadków więc może da się to jakoś pogodzić, natomiast z racji na sezon urlopowy mój kierowca może nie być dostępny, więc jakby co to może weźmie któraś z Was na "doczepkę"? jeśli chodzi o terminy to w przyszłym tygodniu nie ma mnie tylko niedziela-środa (21-24.07) poza tym innego urlopu ni mom
Rekomendowane odpowiedzi