Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie dziękujemy Wszystkim uczestnikom wypoczynku w górach po Burgmanii za przemiłą niespodziankę, którą dostała od Was nasza córka. Dzięki Wam młoda zaczeła raczkować, bardzo jej ten pluszak się podoba i ciągle się nim bawi. Dziękujemy jeszcze raz i do zobaczenia nasi Przyjaciele z Kujawsko-Pom :) :) :clapping:

zdjecie.jpg

Opublikowano

Superrrrrr , fajna fotka

Normalnie mała burgmaniaczka .

Opublikowano

Fajnie że polubila Misia z kuj-pomorskiego.Chyba wie że Misie to fajne chłopaki są ;-)

Gość Bartheez5
Opublikowano
  W dniu 13.06.2013 o 19:51, Jolka napisał(a):

.Chyba wie że Misie to fajne chłopaki są ;-)

Jolu ty widzę wiesz co dobre :-)

Opublikowano

Widocznie bardzo jej się spodobała nasza niespodzianka a to wszystko dzięki Upiorkowi.

Opublikowano

Ale fajna fotka :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Widac na twarzy Natalki pełen uśmiech i radość z prezentu od braci Kujawiaków ;):clapping:

Opublikowano

Ada i ty Czaro wasza radość jest naszą radością .

Nie był bym sobą abym nie poruszył pewnej kwestii :fireman2: .

Prawdą jest że miała być to niespodzianka od Aliny i upiorka , ale jak grono cudownych ludzi których przez skromność nie będę wymieniał zorientowało się co jest grane to stanowczo powiedziało że nie , nic z tego grupa to grupa i liczy się siła grupy :fireman2: .

Więc co miałem do powiedzenia nic :fireman2: . Z czego zresztą byłem ogromnie dumny :fireman2: .

Napiszę krótko Miluś bo tak go Alina nazwała i ja niech małej daje mnóstwo radości i ogrom szczęśliwych chwil .

Pozdrawiam serdecznie .

Opublikowano

Miło poczytać o takich gestach.

Upiorku Ty to jesteś czarodziej.gif

Czaro twoja córeczka jest przesłodka !