Administrator Artix Opublikowano 14 Czerwca 2013 Administrator Opublikowano 14 Czerwca 2013 ja odpowiem krotko A jako ze demotywatory powiazane sa z FB, demot zostal usuniety. Nie mam i nie potrzebuje FB
Sympatycy szorstki Opublikowano 14 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2013 Mimo, że nie chciałeś podzielić Robert towarzystwa, to podział się zarysował. Do tego zauważam wśród "niekorzystających" tendencję do wartościowania co jest "dobre" a co "złe"... Ja korzystam z FB jako agregat informacji z różnych źródeł + kilka innych funkcjonalności. Nie gram w żadne gry i banuje wszelkie próby zapraszania mnie do "aplikacji". Młody nie jestem, ale uważam to narzędzie za przydatne. Ekshibicjonizm pewnej części użytkowników rozśmiesza mnie i tyle... Co do inwigilacji, to posiadanie telefonu komórkowego daje nieporównanie większe możliwości inwigilacji, ale jakoś prawie nikt tego tak nie traktuje i nie potępia korzystania z tego urządzenia... Reasumując, korzystam, bo widzę więcej plusów niż minusów pzdr
dr.big Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2013 A, to towarzystwo samo się dzieli ... Mi to rybka, czy ktoś korzysta czy nie i z jakich powodów to robi. W końcu od tego są takie rzeczy i jakoś się finansują, tak więc są najwidoczniej potrzebne i zainteresowanie nimi też jest. W końcu nikt nikogo nie zmusza do tych portali. PS. Mi samemu wystarcza email, skype i telefon... W zupełności ...
Sympatycy szorstki Opublikowano 14 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2013 A, to towarzystwo samo się dzieli ... Dokładnie tak. Swoje napisałem w formie żartu, bez żadnych pretensji pzdr
Administrator Artix Opublikowano 14 Czerwca 2013 Administrator Opublikowano 14 Czerwca 2013 Szorstki tu nikt nikogo nie dzieli na tych co lubia i nie lubia. Dla mnie sluzbowo FB jest genialnym narzedziem do PR, to kopalnia wiedzy na tematy konsumenckie czy konkretne targetowanie. Co do inwigilacji no coz trzeba z tym zyc i tyle.
Sympatycy szorstki Opublikowano 14 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2013 [iRONIA] Artur, jaki "polityczny" wpis. Najpierw na coś "lejemy", a potem przedstawiamy to w mediach jako nawadnianie [/iRONIA] Podział jest i to wyraźny, dość poczytać cytaty poniżej... Nie chcę tu bronić "Mordo-Książki", ale jednak niechęć czuć... Tak jak windowsiarze versus linuxiarze I bardzo dobrze Dla jasności, nie pracuję dla fb Nie mam FB - dla mnie to jest śmietnik i złodziej czasu. Jak M@rkiz. Witam! FB podobnie jak NK pomysł jak skutecznie w dodatku na własne życzenie inwigilować społeczeństwo posiadam ale nie korzystam.Pozdrawiam! Konto na FB założyłem. Ale czuję ... wstręt / niechęć do tego systemu. (...). Wolałbym, żeby FB nie istniał. Mordo Ksiazka to zlo wcielone. Mam na nia duza alergie. Nic wiecej nie napisze, bo pare osob mogloby sie poczuc gleboko dotknietych pzdr
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Matko! Boją się, nienawidzą lub widzą zło wcielone, uważają za stratę czasu lub śmietnik — no i OK. Przymusu nie ma. Znam niejednego inteligentnego człowieka, co uważa, że Burgmania jest też forum społecznościowym. Tylko tematyka bardziej skoncentrowana. Ale też tu fotki są, napisane – kto czym jeździ, gdzie mieszka, czy ma żonę i dzieci. A każde wejście na stronę czy forum, zostawia taki sam ślad, jak na FB. Jest wielu ludzi na świecie, co uznają wypisywanie się o paskach, rolkach i ładowarkach, za stratę czasu. A jest i paru, co sądzą, że jesteśmy forum samobójców i dawców. Nie wspomnę już, o coraz bardziej powszechnej opinii, że jesteśmy jakąś sektą i pijemy benzynę — oczywiście, jak nie ma kozy pod ręką, co by jej krwi upuścić. Czekam teraz na nowy temat: Jak myślicie? Czy białe jest białe, a czarne jest czarne?
Bulba Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Flajmanie ale odpowiedz na Twoje pytanie już dawno padla http://www.youtube.com/watch?v=9fVSLFYWTZk Wasze zdrowie !
T0MEK Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Ja bym do tej analizy dodał jeszcze wiek i zawód. - Stare pierniki widzą ZŁO, młodzi naturalny kanał komunikacji. (Gdyby się ktoś obraził za "piernika" to ja jestem w 1 grupie). - W niektórych zawodach komputer nie jest częstym narzędziem, inne pomagają uwiązać człowieka do aplikacji w telefonie (FB, skype, email, cokolwiek). Założę się że jak się odpowiednio zmanipuluje dane to jak zwykle wyjdzie krzywa Gauss-a
Rekomendowane odpowiedzi