Gość Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Andrzej, nie pij już: -) Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Cormoran Opublikowano 11 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2015 Danił i tu nie mogę się z Tobą zgodzić bez tego życie jest jak by troszkę lepsze,świat kolorowy i Kobiety jak by ładniejsze. Pozdrawiam. Powiedział czy tam napisał ...... i co zrobił ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Marca 2015 Administrator Opublikowano 11 Marca 2015 Problem mają ci co muszą pić i muszą jeździć...
Klubowicze Domel Opublikowano 11 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2015 No ale ja alkoholu nie mam w zwyczaju pic bo nie lubię wiec obaw nie mam No cóż, nie wszyscy musza być doskonali...
Bosy Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Problem mają ci co muszą pić i muszą jeździć... Eeee tam... Prawdziwy ból to jak chcesz, a nie możesz... Mnie sobotę wieczorkiem, ale na 4oo wyczesali na Maczka. Pierwszy raz w życiu "zdmuchiwałem świeczkę"
Sobier Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 W ostatnich dniach około godz. 4 Trasa Siekierkowska blokowana i wszyscy zdmuchuja świeczkę .
Trenex Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 Spać nie możesz ☺......Aleje Jerozolimskie przy Peugeot. .częste poranne dmuchanie świeczki.
Rekomendowane odpowiedzi