Klubowicze krzytro Opublikowano 11 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 2013 A tak troche odwracajac temat: Czy ktos z Was probowal jezdzic zgodnie z przepisami? !wchair hyba tylko tak
RONIN Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 ja jeżdzę już trzy lata na 200 i nie miałem żadnej kontroli dokumentów, w Warszawie też już kilka razy skuterem byłem. Was zwyczajnie peześladuje jakiś pech.
Sysgone Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 Czy ktos z Was probowal jezdzic zgodnie z przepisami? Ja nie tylko próbuję, ale i jeżdzę. Tyle tylko, że nie ze wszystkimi jestem w zgodzie Biję się w pierś, ale znaki zakazu z czarnymi liczbami w środku traktuję jako sugerowaną wartość. Resztę przepisów respektuję bez naginania.
LEVY Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 Witam!!! Dziś i ja dostąpiłem zaszczytu kontroli w Warszawie. Jak wiecie nie mam prawka na 2oo i dziś mnie zatrzymali do kontroli prawa jazdy. NA SZCZĘŚCIE JECHAŁEM SAMOCHODEM. Pan powiedział mi że nie tylko jest dużo kierowców motorów bez prawka ale i samochodów. Nawet nie dmuchałem ani nie dawałem dowodu rejestracyjnego tylko "plastik" odwrócił popatrzył na moje kategorie i życzył "szerokiej drogi". Więc biorą się za wszystkich.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 12 Lipca 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Lipca 2013 A ja parę miesięcy temu(styczeń) napisałem w innym wątku ze po zmianie egzaminów zwiększą się kontrole jednośladów to niektórzy z tym się niezgadzali. Chcesz o tym porozmawiać
pabloxl Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 i mnie dziś trafili na puławskiej. Sprawdzili lejce, inne papiery - podziękowali
dan75 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 a ja choc jezdze juz 4 lata ani razu nie mialem bliskiego spotkania z niebieskimi. moze sie w oczy nie rzucam? i dzieki za info ze na pulawskiej poluja na takich co przyspieszaja za fotoradarem, ja tak czesto robie ale autem,musze o tym pamietac
Norbert Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Dzisiaj mnie znowu ustrzelili na wisłostradzie. Drugi raz w ciągu tygodnia i to ten sam gliniarz.
LEVY Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 i jako "kolegę" puścił bez nałożenia mandatu
Norbert Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 sprawdzanie lejcy było , dowodu rejetracyjnego i tyle.
demol Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 W poniedziałek rano 19.08.2013 zatrzymali mnie przy wjeździe na most poniatowskiego, dmuchałem i sprawdzali prawo jazdy ... potem wypuścicli ... to chyba już jakiś standard
LEVY Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Witam. Panowie i Panie muszę się Wam pochwalić że stałem się szczęśliwym posiadaczem prawka kat "A". Więc już mi nie straszne kontrole drogowe, i ciągłe myślenie " żeby żadnego samochodu przypadkiem nie uszkodzić" Jestem już pełno prawnym kierowcą 200.
Klubowicze DaniL Opublikowano 31 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2013 GRATULUJĘ !!! Ja też jestem świeżym posiadaczem prawka A, ale w przeciwieństwie do kolegi wcześniej jeździłem tylko 50-tką. Jak tylko odebrałem prawko to dokonałem zakupu Króla i teraz czuję radość bez obawy o skutki jazdy bez uprawnień. Zresztą takie miałem postanowienie od początku - jazda tylko "na legalu". A co do trudności w zdawaniu to mi się udało za 4-tym razem, co jak rozmawiałem z innymi zdającymi wcale nie jest wyjątkiem (były próby 5 i 6-cio krotne). Jeszcze o jeździe bez lejców - mam wrażenie, że większość zdających już jeździ na motocyklach, a część wręcz przyjeżdżała na egzamin na własnych moto (też mieli po kilka prób zdawania). Co do głównego tematu, to jeżdżąc na 4oo, odkąd mam CB, czyli od ok 7 lat nie miałem żadnej kontroli. Na 2oo odkąd jeżdżę czyli od ponad roku nie miałem kontroli (może dlatego że śmigałem tylko 50-tką). Teraz kombinuję, żeby w Burku zamontować uchwyt na telefon , żeby korzystać z Yanosika (z doświadczenia w samochodzie to się sprawdza). Ps. Do kolegi LEVYego: zdałeś za 1-szym podejściem, czy też się męczyłeś?
LEVY Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Zdałem za 2gim razem. Za pierwszym uderzyłem w pachołek na szybkim slalomie zapomniałem się i rozpedzilem do 50km/h a powinno być 30 i się nie zmiescilem. Sam byłem świadkiem jak dziewczyna przyjechała na egzamin fazerem. Przepraszam za brak polskich liter. (z teł)
ALFI Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Levy - GRATULUJĘ!. Jestem przekonany że poziom przyjemności z jazdy wrośnie, bo i stres dużo mniejszy. Pozdrawiam
Jerry_R Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Wczoraj \ Zwirki i Wigury w kier. centrum \ ok. 17:30 Policja wylapywala pojazdy przed "Cmentarzem Zolnierzy Radzieckich". Dmuchanie i uprawnienia. Szybko i sprawnie.
Skrystos Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Na trasie Minsk Mazowiecki / Siedlce - Warszawa regularnie przy okazj dłuższych weekendów lub przy okazji poniedziałku potrafią robić takie akcje. No ale ja alkoholu nie mam w zwyczaju pic bo nie lubię wiec obaw nie mam
Klubowicze Jack Opublikowano 10 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2015 Również łączę się w smutku i przesyłam wyrazy współczucia. A wszystkim, którym nie mam czego współczuć, na Moście Gdańskim w Wawie rano w stronę Centrum polecam ostrożność.
Trenex Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Ciężka sprawa, również współczuję. .. Połczyńska wlot od Poznania, kontrole prawie codziennie.
megamix Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Łącze wyrazy współczucia i żalu. Dzisiaj na obwodnicy S2 czepiali się 2OO
Klubowicze pgizi Opublikowano 10 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2015 Co poradzisz, każdy ma swojego demona... Z czasem nauczysz się jakoś z tym żyć... Słyszałem że są nawet jakieś grupy wsparcia A na rondzie de Gaulle'a to codziennie smerfy łuskają.
Klubowicze DaniL Opublikowano 10 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2015 Koledzy, a czego współczujecie;)? a tego: ... No ale ja alkoholu nie mam w zwyczaju pic bo nie lubię ... No cóż, podobno tak też można żyć. Ale co to za życie
Tatko Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Danił i tu nie mogę się z Tobą zgodzić bez tego życie jest jak by troszkę lepsze,świat kolorowy i Kobiety jak by ładniejsze. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi