Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo zainteresowal mnie post polegi na temat sierpniowego wypadu w alpy.(http://www.forum.burgmania.net/topic/17192-alpy-sierpien-2013/)

Niestety sam zainteresowany zamknal temat.

ja ze swojej storny temat bedę ciągnął. Jesli byłby ktos zainteresowany zapraszam do wpolnej wyprawy

Opublikowano

Tak jak pisałem, częśc grupy małopolskiej wybiera się w Alpy. Termin wyjazdu to lipiec. Na dzień dzisiejszy mamy już potwierdzone rezerwacje. Wyjazd 5 lipca.

Opublikowano

@Ghandi: serdecznie dziekuje za info. Z wielkim zalem serca nie jestem wstanie do was dolaczyc (niestety urlop moge wziac w sierpniu).

Chetnie zapoznam sie z Wasza relacja i uzglednie w swoim planie :-)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pytanko do bardziej doswiadczonych:

- Czy podczas podrozy przez Alpy odradzanie kamping i spanie w namiocie?

- Jakie sa orientacyjne ceny noclegow?

Opublikowano

napisz do Zduna13 na pw, był w ubiegłym roku na majówce w Alpach, pytanie tylko czy w wakacje nie jest drożej?

Opublikowano

w kilka osób nocleg wychodzi po 20 euro, 1-2 pewnie około 25-30 euro/osoba

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Update:

Do wyjazdu zostaly 2 dni ... do ostatniej chwili nie wiadomo gdzie.... mam nadzieje, ze jutro juz wszystko sie wykrystalizuje...

@Jarek_pl: daj znac jak sytuacja u CIebie ?

Opublikowano

@Jarek_pl: daj znac jak sytuacja u CIebie ?

Siedzę w Polsce jak na szpilkach i czekam na części które serwis w Warszawie podobno zamówił w ubiegłym tygodniu ( pewnie idą na piechotę ) pomału mój zdrowy żołądek zaczyna obrastać we wrzody.

36_1_7.gif

Opublikowano

@Jarek_pl: mam nadzieje, ze mimo "chwilowych" problemow plan !scooter uda sie zrealizowac w 100% zgodnie z zamierzenym planem....

Opublikowano

w kilka osób nocleg wychodzi po 20 euro, 1-2 pewnie około 25-30 euro/osoba

Najlepiej klikajcie na booking.com Miejscówek jest mnóstwo na każdą kieszeń. Byłem w Alpach w tym roku na motocyklu i rezerwowaliśmy za każdym razem dosłownie tego samego dnia. Wszystko zależy gdzie kogo fantazja i maszynka zaniesie. Jadąc w kilka osób i biorąc np. pokoje 2 osobowe ceny zaczynają się tak od 50 euro za pokój czyli 25 euro za osobę.

Opublikowano

@elmartines: dzieki za info.

W zwiazku z tym, ze Marcin1 utworzyl watek o Czarnogorze, (a termin wyjazdu ten sam) postanowilem sie do nich przylaczyc. wg planu 4 maszyny 4 osoby. Na chwile obecna jeden z uczestnikow ma powazne problemy z maszyna (lacze sie w bolu i wyrazy wspolczucia). Mam nadzieje, ze uda mu sie sprawy rozwiazac do chwili wyajzdu....

Opublikowano

No więc jedziemy!!!!

Wczoraj po południu zostawiłem koze na serwisie, ma być dziś gotowa do drgi.

Więc zgodnie z nowym planem w piątek rano razem z Marcino1 ruszamy.

Opublikowano

Super!!!!

To sie widzimy w sobote wieczorem w Medugorje (nocleg zarezerowowany - Marcin1 ma detale), no chyba ze sie stykniemy w okolicach Zagrebia i reszte juz pomykamy razem....

Opublikowano

Panowie, coś chyba nie w tym wątku piszecie. Rozumiem jednak, że to z powodu radości z wyjazdu ;-)