helmutek76 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Bardzo zainteresowal mnie post polegi na temat sierpniowego wypadu w alpy.(http://www.forum.burgmania.net/topic/17192-alpy-sierpien-2013/) Niestety sam zainteresowany zamknal temat. ja ze swojej storny temat bedę ciągnął. Jesli byłby ktos zainteresowany zapraszam do wpolnej wyprawy
Ghandi Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Tak jak pisałem, częśc grupy małopolskiej wybiera się w Alpy. Termin wyjazdu to lipiec. Na dzień dzisiejszy mamy już potwierdzone rezerwacje. Wyjazd 5 lipca.
helmutek76 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2013 @Ghandi: serdecznie dziekuje za info. Z wielkim zalem serca nie jestem wstanie do was dolaczyc (niestety urlop moge wziac w sierpniu). Chetnie zapoznam sie z Wasza relacja i uzglednie w swoim planie :-)
marek_m Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ten link może się przydać: http://www.alpentourer.com/alpine_passes/
helmutek76 Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Opublikowano 11 Lipca 2013 Pytanko do bardziej doswiadczonych: - Czy podczas podrozy przez Alpy odradzanie kamping i spanie w namiocie? - Jakie sa orientacyjne ceny noclegow?
RONIN Opublikowano 11 Lipca 2013 Opublikowano 11 Lipca 2013 napisz do Zduna13 na pw, był w ubiegłym roku na majówce w Alpach, pytanie tylko czy w wakacje nie jest drożej?
RONIN Opublikowano 12 Lipca 2013 Opublikowano 12 Lipca 2013 w kilka osób nocleg wychodzi po 20 euro, 1-2 pewnie około 25-30 euro/osoba
helmutek76 Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Opublikowano 26 Lipca 2013 Do wyjazdu nie zostalo juz duzo czasu: Plan na dzien 1: https://maps.google....=18&iwloc=ddw11
helmutek76 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Update: Do wyjazdu zostaly 2 dni ... do ostatniej chwili nie wiadomo gdzie.... mam nadzieje, ze jutro juz wszystko sie wykrystalizuje... @Jarek_pl: daj znac jak sytuacja u CIebie ?
Jarek_PL Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 @Jarek_pl: daj znac jak sytuacja u CIebie ? Siedzę w Polsce jak na szpilkach i czekam na części które serwis w Warszawie podobno zamówił w ubiegłym tygodniu ( pewnie idą na piechotę ) pomału mój zdrowy żołądek zaczyna obrastać we wrzody.
helmutek76 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2013 @Jarek_pl: mam nadzieje, ze mimo "chwilowych" problemow plan !scooter uda sie zrealizowac w 100% zgodnie z zamierzenym planem....
elmartines Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 w kilka osób nocleg wychodzi po 20 euro, 1-2 pewnie około 25-30 euro/osoba Najlepiej klikajcie na booking.com Miejscówek jest mnóstwo na każdą kieszeń. Byłem w Alpach w tym roku na motocyklu i rezerwowaliśmy za każdym razem dosłownie tego samego dnia. Wszystko zależy gdzie kogo fantazja i maszynka zaniesie. Jadąc w kilka osób i biorąc np. pokoje 2 osobowe ceny zaczynają się tak od 50 euro za pokój czyli 25 euro za osobę.
helmutek76 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2013 @elmartines: dzieki za info. W zwiazku z tym, ze Marcin1 utworzyl watek o Czarnogorze, (a termin wyjazdu ten sam) postanowilem sie do nich przylaczyc. wg planu 4 maszyny 4 osoby. Na chwile obecna jeden z uczestnikow ma powazne problemy z maszyna (lacze sie w bolu i wyrazy wspolczucia). Mam nadzieje, ze uda mu sie sprawy rozwiazac do chwili wyajzdu....
Jarek_PL Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 No więc jedziemy!!!! Wczoraj po południu zostawiłem koze na serwisie, ma być dziś gotowa do drgi. Więc zgodnie z nowym planem w piątek rano razem z Marcino1 ruszamy.
helmutek76 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Super!!!! To sie widzimy w sobote wieczorem w Medugorje (nocleg zarezerowowany - Marcin1 ma detale), no chyba ze sie stykniemy w okolicach Zagrebia i reszte juz pomykamy razem....
Marcino1 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Panowie, coś chyba nie w tym wątku piszecie. Rozumiem jednak, że to z powodu radości z wyjazdu ;-)
Rekomendowane odpowiedzi