Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2013 Dziękuję za oddane głosy na fotkę BMW C1. Gratuluję Joasi70 i warrant11. Za parę dni nasz Zlot Burgmanii, macie pole do popisu. Zabierajcie aparaty, bo taki natłok skuterów różnej maści powtórzy się dopiero za rok. Gorąco zapraszam do czynnego udziału w konkursie " Skuter miesiąca czerwca" Pstrykać, pstrykać, pstrykać...... Regulamin konkursu: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: * skuter [miesiąc] [rok] - kandydatury * skuter [miesiąc] [rok] - głosowanie (ankieta) 2. W nagrodę za wygraną, laureat poprzedniego miesiąca zakłada wątki: do 5-ego następnego miesiąca wątek na kandydatury oraz do 15-ego - wątek na głosowanie. 3. Termin głosowania do ostatniego danego miesiąca 4. Do konkursu zgłosić można własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. 5. Do konkursu zgłaszamy max. 3 fotki 6. Głos oddany na własne zdjęcie będzie nie ważny 7. Wszelkie kasztany będą wycinane bez uprzedzenia. 8. Można uczestniczyć w konkursie wiele razy, jednakże fotki w danym miesiącu nie mogą się powtarzać w innych miesiącach
Gość maxell Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 No to na pierwszy ogień Kymco GD250 Fot.1. Fot.2. Fot.3.
Gość klauzero Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 To ja też dorzucę moje Kymco Xciting w kolorze Black Magic z palety Volkswagena Zdjecia usunięte przez autora "na fochu"
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2013 Trochę "żółtego na błękitnym"
Sympatycy Worlan Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2013 Hej ferajna, nie chce mi się wierzyć, że nie macie w czerwcu fajnych fotek. Śmiało Te mniej fajne też przyjmiemy.
Rekomendowane odpowiedzi