Sympatycy Cormoran Opublikowano 31 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2013 Przepraszam że zapytam. Miałem domek 18 ze Strażakami co zostało potwierdzone że nam pasuje i dziękujęmy za zakwaterowanie. Zrobiliśmy to prosto po wpłatach tak jak było w regilaminie i tak jak było sugerowane. Teraz raptem zostaliśmy przeniesieni. Wiec po co były wcześniejsze ustalenia ? Proszę i wnioskuję o zakwaterowanie mnie z moją rodziną i ze Strażakami tak jak poprzednio w domku nr 18 . Edit teraz jest gitarra
Sympatycy Worlan Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2013 Ale marudy. PM poleciał. Strażak, ja myślałem, że Ty jesteś od gaszenia pożarów, a nie od robienia dymu
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 31 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2013 Miałczyk w lewo, Miałczyk w prawo, Miałczyk dym, wiecej dymuuu .......hehehehe A wiesz jaki pożar może być z dymu ? Nie no spoko, zdziwiłem się tylko troszkę
Daro Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Grzesiu wielkie dzięki, jest lepiej niż myślałem , do zobaczyska, pozdrawiamy Daro i Tomi
Bobas Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Ty Daro wiesz co, nie ?????? Do zobaczenia po długim czasie.
Klubowicze Patryk Opublikowano 31 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2013 nawiązując do tematu...... Czy można już dokonać rezerwacji???
Klubowicze Ewik Opublikowano 1 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2013 nawiązując do tematu...... Czy można już dokonać rezerwacji??? Patryk, dzięki za podpowiedź , naliczyłam tylko sześć sztuk .Czyli na dwa i pół regionu przypada jedna sztuka .Tylko, czy Worlan zechce jeszcze tworzyć nową listę rezerwacji
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2013 Oczywiście jestem gotów. Czekam na zgłoszenia. ;-) Proszę tylko pamiętać, że to jest strefa płatnego parkowania - każda rozpoczęta godzina 5 zł. Uwaga! Cena jest umowna i może być tylko podwyższona. ;-) Nie ma możliwości negocjacji. ;-)
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2013 wszystko prawie jasne ,jestem zakwaterowany w domku nr 16 jestem w nim OK. Ale wpłacałem siebie+dziecko 50%,prosze o sprostowanie ''subaru gtb320''
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2013 233. subaru gtb320 .../domek/męska L *zapłacone Ja widzę taki wpis. Będę wyjaśniał.
Administrator Artix Opublikowano 1 Czerwca 2013 Administrator Opublikowano 1 Czerwca 2013 Wszelkie dopłaty będą już realizowane na miejscu podobnie zwroty bo kilka osob mialo o kilka zlotych wiecej nadplaty. Takze juz prosze nic nie wplacac zalatwimy na miejscu wszystko. Subaru sprawa wyjasniona Worlan postara sie uwzglednic wszystkie zmiany co zreszta swietnie mu wychodzi
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2013 Trochę przestraszyłem się zapowiadanej pogody i dlatego miałbym prośbę o zmianę zakwaterowania z opcji namiot na domek ( widzę, że są wolne dwójki) oczywiście z dopłatą. Jak się nie da to trudno. Pozdrawiam Załatwione, K12, Dopłata na zlocie.
Piitersonn Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ja również patrząc na to co się dzieję za oknem chętnie zamienię namiot na domek. Jeszcze istnieje taka możliwość ?, jesli tak to proszę o zakwaterowanie pod daszkiem.
Anubis Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Pozdrawiam domek K27 , blisko do kibla i baru
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ja również patrząc na to co się dzieję za oknem chętnie zamienię namiot na domek. Jeszcze istnieje taka możliwość ?, jesli tak to proszę o zakwaterowanie pod daszkiem. W dniu dziecka masz prezent od wujka Worlana (nie mylić z dziadkiem Worlanem). K27 blisko do kibla i baru :) Dopłata na zlocie.
Daro Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ty Daro wiesz co, nie ?????? Do zobaczenia po długim czasie. Zgadza się trochę czasu upłynęło, do zobaczenia, oj będzie się działo
PAW_KOR Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Witam ponownie na wstępie sorki za marudzenie , ale po konsultacji proszę o dopisanie mojej skromnej osoby do domku nr 31 jak napisałem w pierwszym poście. Na pewno się pomiescimy. Pozdrawiam. Paweł.
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2013 Mówisz i masz...
franio212 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Według tego co widzę to nie widzę nr 115 pod żadnym dachem. Mam nadzieję że i tak jakiś mi przydzielicie Pozdrawiam Franio
Sympatycy Jaco Opublikowano 2 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Czerwca 2013 WORLAN - JESTEŚ WIELKI !V Dzięki za K 12
Sympatycy Worlan Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 2 Czerwca 2013 Mam nadzieję że i tak jakiś mi przydzielicie Pozdrawiam Franio Jasne, że tak. Jutro będziesz zakwaterowany. Kurcze, nawet nie wiesz, jak Twój region upomina się o Ciebie.
senior Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Senior (zakwaterowany domek K5 Krokodyl) składa prośbę o zakwaterowanie z bratem - Wiesławem (zakwaterowany domek nr 11 Marysieńka). Jedziemy we dwóch ze Słupska i część bagażu mamy wspólną.
Sympatycy Worlan Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2013 Puzzle ułożone . Czy coś więcej mogę dla Was zrobić ?
Rekomendowane odpowiedzi