kamil1984 Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Na początku witam wszystkich. Jestem świerzakiem . Mam pytanie czy ktoś z najbliższej okolicy mam Yamaha Majesty 250 lub coś podobnego i mógłby posłużyć radą i fachowym okiem w ocenie co należy w mojej zrobić powymieniać. Nie mówię tu o płynach bo to to już zrobiłem. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2013 Witam. Chyba ciężko będzie znaleźć majkę, ale poleciałem po nickach i okazało się, że Franio212 ma swoim profilu wpisane - Yamaha Majesty 250, 2004. Pokaż się w Chudowie na czwartkowych spotkaniach, znajdzie się pewnie nie jeden doradca.
kamil1984 Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Opublikowano 26 Maja 2013 GREGOR a gdzie mozna cie namierzyc spotkac?
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Maja 2013 ja mam w bliszym wieku i doswiadczene Gregor, tak dawno Cię nie widziałem w Chudowie, że o Tobie zapomniałem :-))) Jeśli dobrze pamiętam to masz nawet dwie lub 1,5 sztuki. :-)))
Klubowicze ziga Opublikowano 28 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2013 witam ja mam jeszcze majka 250[nie do sprzedania sprzęt niezawodny ] i w czym mogę pomóc ,na kompie się nie znam jak coś to pisz na email
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 29 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 29 Maja 2013 witam mam pytanie gdzie w bielsku lub okolicy moge zmienić opony w skuterze
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Maja 2013 Suzi-Moto,Honda Sikora to na 100% pewnie w Yamacha Czechowice-Dziedzice też ale tam tego nie robiłem. Możesz popytać też TU : http://www.vmotor.republika.pl/kontakt.htm
Rekomendowane odpowiedzi