donio Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Witam. Czy możecie mi powiedzieć czy bagażnik w Gilera GP 800 jest równie duży jak w Burgmanie An 650? Czy ma jakieś dodatkowe schowki? Jak osłonięte są nogi od wiatru? Czy szyba równie dobrze chroni jak w Burgmanie. Z góry dzięki za odpowiedź.
Drek Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Czy możecie mi powiedzieć czy bagażnik w Gilera GP 800 jest równie duży jak w Burgmanie An 650? Nie Czy ma jakieś dodatkowe schowki? Ma, jeden duży, z tyłu nazywa się kufer (jak założysz oczywiście) Jak osłonięte są nogi od wiatru? Nie narzekałem. Jest ok. Czy szyba równie dobrze chroni jak w Burgmanie? Preferuję krótką szybę i również za małe doświadczenie w jeździe An650 więc się nie wypowiem. Jak odkręcisz manetkę te wszystkie sprawy znikają
donio Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Opublikowano 22 Maja 2013 Zastanawiam się nad zamianą Burgmana na Gilerę. A kask pod siedziskiem się zmieści? Czy Gilera ma jakieś słabe strony techniczne? Tak jak to jest ze skrzynią w Burgmanie?
Drek Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 A kask pod siedziskiem się zmieści? Nie. Ale da się upchać trochę rzeczy jak apteczka, zestaw do naprawy koła, kamizelkę, buty sportowe, bluzę i jeszcze jakieś tam. Czy Gilera ma jakieś słabe strony techniczne? Nigdy mnie na trasie nie zawiodła. Jednak przyjrzałbym się lagom czy nie mają zarysowań. Tak jak to jest ze skrzynią w Burgmanie? Zdecydowanie nie. W GP jest standardowy wariator.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 24 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2013 Dla mnie orginalna szyba to totalna porażka- jak chcesz mieć cisze to tylko akcesoryjna Givi. Jeżeli chodzi o pakowność to tak jak napisał Drek, ogólnie lipa.Pozostaje dokupienie kufra.Orginalny z płytą w cenie 1600 brutto.
Rekomendowane odpowiedzi