Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 16 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2013 Zaproszony przez kolegę Kota stawiłem się wraz z nim na czwartkowym spotkaniu Maxi-Maniaków (i nie tylko) Szczecina i okolic, pod Pleciugą (teatr lalek)... Warto było przejechać ponad sto kilometrów, by poznać nowych ludzi i spotkać tych, których miałem okazję poznać już na Burgmani 2011 w Malborku. Przejazd przez miasto, ognisko, kiełbasa, maszyny i ich wspaniali właściciele, jak dziewczyna na T-Maxie Po prostu jest co wspominać i już można mieć nadzieję na następne, wspólne czwartkowe wypady... Kilka zdjęć dla wspólnej wymiany... Przepraszam, zjadłem S w tytule Ja i Kot... Spydermax Kota cieszył się naprawdę dużym zainteresowaniem... No i link do krótkiego filmiku rejestrującego atmosferę spotkania... [media=] [/media]
Sympatycy Urbi Opublikowano 17 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2013 Patrząc na zdjęcia i relację filmową z całego spotkania, żałuję że wpadłem na spotkanie 4oo i tylko na 20 minut, ale i tak bardzo się cieszę, że wszystkich spotkałem i poznałem nowych kolegów. Pozdrawiam i do zobaczenia następnym razem.
burgifan Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Ale się postarłeś, super relacja, jestem pod wrażeniem, a do tego filmik ! Pozwoliłem sobie zapożyczyć kilka fotek do fejsa
kowal Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 No , no , i zdjątka i film , wszystko to pędzikiem jestem pod wrażeniem, świetna robota.Dzięki.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2013 Ja również dziękuję za miłe spotkanie Pierwszy raz w tym sezonie w aż tak dużym i zacnym składzie! Sławek, dzięki za zdjęcia!
Rekomendowane odpowiedzi