Robert38 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Szukam sklepu z dużym wyborem kasków otwartych. Jeśli możliwe to sklep mój plecak twierdzi że ładnie musi wygądać i chce poprzymiwrzać pomocy y y y y y Szukam również oparcia do Paiaggo X9. dla plecaka Podrawiam R3
KOT66 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 http://www.moto-akcesoria.pl/ bydgoszcz-zawodowcy szukaj w swojej okolicy kupowalem to i owo u nich no problema
el_tigre Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Jeżeli chodzi o samo oparcie będzie trudno. Piaggio kupowano raczej z firmowym kufrem, który ma na ściance oparcie, więc celuj może tak. Osobno jest akcesoryjny GIVI, ale nówka droga. Zawsze można próbować jakiś uniwersalny.
Robert38 Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Opublikowano 20 Maja 2013 Obecnie GIVI nie posiada odpowiednika do Piaggio X9 szukam dalej może w końcu coś znajdę. em. rziemba@poczta.fm .Dalej poszukuje pomocy.
T0MEK Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Gdzie ten Solec jest? Na ul.Księcia Janusza 47 (chyba, a może 41?) mieści się firma Moped (W-wa)- mają sporo otwartych kasków typowo skuterowych (takich do lansu na Vespie) - jeżeli ta część jeszcze aktualna. A odnośnie oparcia to montuj kufer - przyda się nawet jak będziesz sam jeździł.
dr.big Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Google mówi, że w woj. mazowieckim i dlatego tu wrzuciłem tego "posta" ... PS. Na ogólnym takie "bohomazy"... wstyd...
T0MEK Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Jeden pod Płockiem, drugi pod Piasecznem. Dlatego pytam, bo nie wiem czy warto warszawskie sklepy polecać.
Rekomendowane odpowiedzi