zygi Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Witam,musze wymienic tylna opone w t- maxe 500 2002 r.chce zasiegnac porady jakiej firmy sa najlepsze.Pozdrawiam Zygmunt.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2013 No to teraz będziesz miał zagwozdkę bo każdy ma inne preferencje. Jedni za najważniejsze uważają cenę , inni długie przebiegi a ja na przykład przyczepność .Moje typy to nr.1 Pirelli Diablo nr. 2 Metzeler Feelfree . Poza tym jak zmieniać to komplet na taki sam. Tak są konstruowane i nie ma co eksperymentować z własnym bezpieczeństwem. Jeśli już musisz zmienić tylko tył to na taki jak przód. PS Prośba o polskie znaki bo ciężko czytać ( tylna opone ,chce zasiegnac )to minimum szacunku dla innych
zygi Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 Wielkie dzięki za informację,z pisaniem poprawię się.
piotrek_krakow Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 A ja, pomimo bardzo mieszanych opinii postanowiłem kupić Sawę, na razie jestem na etapie testowania, więc ciężko mi cokolwiek powiedzieć
Rekomendowane odpowiedzi