Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jednak się złamałem ;) Malaguti do Bydzi pojechał a ja na nim. :clapping:

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• upiór

23

• Bobas

21

• michu

10

• LWfilip

10

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co taka cichota?

Wiem,wiem,przygotowania sprzętów na zlot.

Niech nie przygotowują - niech piszą !

Opublikowano

Teraz to już poleci......

Dzisiaj cieplutko , bardzo fanie się jechało do roboty.

Opublikowano

To fakt że superowo,ciekawe jak długo jeszcze.

Opublikowano

Juz dzis burze i opady.

Ale bedzie ok.

Opublikowano

Dokładnie, burza była jak ta lala. Wracałam z fitnessu w strugach deszczu, w akompaniamencie grzmotów i fleszach błyskawic. A teraz znów świeci słońce.

Opublikowano

Zapadli w sen zimowy, czy kiego diabła ????????????????????

Jeszcze chwila i jadziem.

Żebyśta mnie nie zapomnieli :)

Opublikowano

A gdzie jadziem? Bo nie pamiętam

Opublikowano

No, no bez takich żartów mi tu !!!!

Zaraziłem dzis skuterem Alka ( synka mojego ).

Kupiłem mu kask i zabrałem na pierwszą w życiu przejażdżkę.

Był zesrany !!!!!!

Opublikowano

Bobas

Mówię Ci jak zarazisz Alka to na całe życie .

No i gitara za parę lat będzie z nami ,,staruchami '' kulał ;)

Opublikowano

To zostałeś bohaterem w swoim domu Krzyśku ;):Jumpy::clapping:

Opublikowano

Jestem i ja to był najgorszy tydzień na betony od dziesięciu lat .

Spałem po dwie trzy godziny , najlepsza była noc z czwartku na piątek .

Wróciłem o czwartej rano a o piątej dzwoni kolega z innej brygady i stawia na nogi cały dom o piątej czy jadę do pracy .

Normalnie myślałem że telefon pogryzę .

Pozdrawiam serdecznie :( .

Upiory lubią noce . :kwasny:

Robert temat na razie wygaszamy :rip1: .

• Klubowicze
Opublikowano

A ja sobie dziś pośmigałem w deszczu rano i niedawno całkiem do fabryki i z powrotem, Zacna nie lubi deszczu i domaga się mycia.

Już spakowani na Burgmanię ??? :kwasny: , bo mnie jakoś tym razem sr****a chyba nie bierze, ale jeszcze prawie miesiąc, także wszystko możliwe.

Prezes, Ty trochę zbastuj z robotą, bo nie wyrobisz, i na zlot nie będziesz miał siły ani ochoty.

Bobas - trza kupować młodemu jakiegoś bzyka na początek !scooter .

Opublikowano

Witajcie. Miałem Was powiadomić już wczoraj ale nie dałem rady. Otóż w Mlborku, na kostce do zamku wykonałem efektowny piruet z obrotem i telemarkieeeeeeeeeeeeeeem. Efekt taki, że mój obojczyk tego nie przetrzymał. Honda za to całkiem dobrze to zniosła. Rozmawiałem z Siemikiem, ale jego pomoc nie okazała się potrzebna. Dzięki Siemik i pozdrów Kolegów z radiowozu. Od razu poznali znaczek Burgmanii. Teraz potrzeba trochę drutu i rekonwalescencja. Jak odzyskam drugą rękę to opisze całe zdarzenie. Byłem trzeźwiótki a prędkość bardzo mała. Pokonało mnie zagłębienie w jezdni i spowalniacz. No to uważajta.

Opublikowano

Nie daj się -znam ten ból -miałem złamany prawy -za 2 miesiące jesteś nówka...jeszcze w tym sezonie pośmigasz tylko "pogadaj"ze znachorem żeby Ci zapisał jak naj szybciej laser, żużlowcy po 2 tygodniach siadają i śmigają pozdrawiam.

Opublikowano

Przykro to słyszeć, ale do wesela sie .............

Opublikowano

To nie ciekawie zacząłeś sezon,dobrze że tylko tak to się skończyło. Będziesz miał teraz większą motywację żeby szybciej się wykurować.

• Klubowicze
Opublikowano

Wracaj do zdrowia i na skuter wsiadaj ;)

Opublikowano

Dzięki za dobre słowo. Motywacji to mi nie brakuje. Ja chciałem z Malborka na 2oo wracać ale mi nie pozwolili. Wrócił nim szwagier a ja w 4oo. Po za łapką to potłukło się lusterko, osłona gmola i kuferek. Dostanę fotki to zamieszczę. Najgorsze to czkanie na zabieg. W Świeciu, po znajomości załatwiłem wizytę dopiero na środę. Prywatnie to na czerwiec. I nie ma znaczenia, że po wypadku. Ma opatrunek to może czekać. Jestem dobrej myśli a i poczucia humoru mi nie brakuje.

• Klubowicze
Opublikowano

No Filipku ! Bo bączki to trza uczyć się robić na trawie i to najlepiej w Żywcu - tak jak ja to robiłem !

Ale tak na poważnie - to wracaj Brachu do szybkiego zdrowia ,co byś mógł jeszcze w tym roku na 2oo nas odwiedzić na Mazurach 1

Pozdrawiam ! w imieniu swoim i kolegów z W-M i G-P

Opublikowano

Oj chlopoku przykra sprawa , kurii się szybko

Szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzymy

• Klubowicze
Opublikowano

Przykro się takie wiadomości czyta. Wracaj do zdrowia i na moto.

Opublikowano

Obojczyk przerabiałem kilka lat temu, też na motocyklu :clapping:

Pamiętam, że na początku ciężko mi było samemu się umyć, ale co tam, jak powiada Pawełek883, chopa musi być czuć :)

Ósemeczka na plecy i nawet nie zauważysz, kiedy się zrośnie.

Opublikowano

Ósemeczkę mam już ale trzeba jeszcze zespolić gnatki bo się rozlazły. Nawet nie boli tylko nie mogę się śmiać i kręcić. Reszta dopiero w środę. Bo taki tu mamy system medyczny.

Opublikowano

O mamo a taki był ładny amerykański .

Tak Filip co by ciut żartobliwie humorek poprawić .

Szkoda i Ciebie i ZACNEJ marki wiem ile cię kosztowała ta cała zamiana :confused: .

Dobrze żeś ty cały a obojczyk rzecz nabyta nie idzie wymienić :laughing: :laughing: :laughing: .

Filip to teraz na 100 % będę mógł w ciemno do ciebie śmignąć po znany nam temat :scared: .

No dobra starczy tych żartów kuruj się chłopaku i wracaj nam szybko do zdrowia .

Pozdrawiam serdecznie .