Skocz do zawartości
Forum Burgmania

aprillia scarabeo 250 rok 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Jako ze jestem zagorzalym fanem scarabeusza ,postanowilem do mojego "czarnucha'' dokupic jakas slicznotke .

I tu moje pytanie ,mam zamiar kupic scarabeo 250 rok 2004 w starej budzie ale niewiem jak z dostepnoscia czesci do niej bo malo tego akurat modelu w Pl. Czy w tym scarabeusz siedzi silnik Piaggio ktory jest w beverly 250 ? Ktos uzytkowal ten model. ? Nie pytam sie o komfort i wrazenia z jazdy bo scarabeusz jest klasa sama w sobie :fireman2: Chodzi mi bardziej o koszty czesci i ich dostepnosc .

.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No i stalo sie ,pogielo mnie strasznie na punkcie scarabeusza i w garazu zawiatala 250ka rok 2006.Generalnie na chwalenie przyjdzie czas w innym temacie bo nie dokonca moja radosc jest pelna .Dzisiaj scarabeusz wyladowal w warsztacie z powodu dziwnych dzwiekow przy odpalaniu(cos z rozrusznikiem),chce to zrobic na biezaco bo w lipcu mam zamiar pobujac sie na nim w jego ojczyznie i niemam zamiaru tracic czasu i nerwow na miejscu (chociaz z drugiej strony w jego ojczyznie dostepu do czesci to chyba bym niemial problemu).

Takze taka prosba jest,wrzucie jakies namiary na sprawdzony sklep z czesciami do aprilli ,piaggio bo boje sie ze w 3city bedzie lipa ,jest wysylkowo easy parts ale zawsze w PL bedzie latwiej.

• 1 rok później...
Opublikowano

Stary post ale teraz ja kupiłem scarabeo 250 GT z 2006r. :fireman2: Może jakieś info o częściach i eksploatacji tego sprzęcika. Na wiosnę coś będę wiedział gdy wyjadę.