Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Szrot burgman-szukam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktoś ma namiary na dobry szrot w okolicach warszawy, aby opkupić się w cześciach do burgmana.

Opublikowano

Skutery to nie samochody, przy takim poziomie produkcji jaki jest na maxi, coś takiego mógłbyś znaleźć we Francji lub we Włoszech ale nie w Polsce, u nas wszystkie szroty jeżdzą ;-)

• Sympatycy
Opublikowano

(...) u nas wszystkie szroty jeżdzą ;-)

Dobre :) :)

A może koledze chodzi o komisy ? ;)

Opublikowano

............u nas wszystkie szroty jeżdzą ;-) kolego to dobry tekst czytając uśmiech mi się pojawił ale tak prawda bo jak czytam na aukcjach przebiegi to w IT.a w PL liczniki same już nie wiedza ile skazywać :)

Opublikowano

Skutery to nie samochody (...)

O ile przy samochodach jest zatrzęsienie "anglików" na części i nawet do starszych modeli dostać można prawie wszystko w miarę łatwo, o tyle ze skuterów rejestrowane jest 99%, niezależnie od kraju pochodzenia i stanu :) ... no i części do skuterów są mniej dostępne.

• Klubowicze
Opublikowano

W Jedlińsku przed Radomiem jest właśnie coś takiego jak szrot motocyklowy. Mają dużo różnych gratów , do skuterów również.

• Klubowicze
Opublikowano

W tym Jedlińsku mają faktycznie sporo gratów, niestety z nimi jest bardzo słaby kontakt ale wydaje mi się że wczoraj widziałem ich na nowootwartej giełdzie moto na Żeraniu (Jagielońska 69).

Tutaj masz namiar na gościa z Piaseczna który ściąga szroty z Francji : 500 201 997, 517 074 493. Ceny przystępne, dostawa co 2 tyg., można zamawiać konkretne elementy lub całe sztuki.

Opublikowano

W tym Jedlińsku mają faktycznie sporo gratów, niestety z nimi jest bardzo słaby kontakt ale wydaje mi się że wczoraj widziałem ich na nowootwartej giełdzie moto na Żeraniu (Jagielońska 69).

Tutaj masz namiar na gościa z Piaseczna który ściąga szroty z Francji : 500 201 997, 517 074 493. Ceny przystępne, dostawa co 2 tyg., można zamawiać konkretne elementy lub całe sztuki.

Dzięki pomogło dzwoniłem do gościa jestem umówiony -- takie forum to podstawa !!

Jeszcze raz dzięki .