Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Skuterowa Margaret Thatcher. Mocna kobieta z marzeniami, ukierunkowana na sukces. Jestem pod olbrzymim wrażeniem.
Jarek_PL Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Przykro mi że pogoda nie jest tą którą zamówiłaś, ale. Ale i tak nie jeden z facetów Ci zazdrości.
Arkadiusz Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ale i tak nie jeden z facetów Ci zazdrości. Ja jestem jednym z nich !!!
Sympatycy Grzech Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Kończyłaś(liśmy) poprzedni sezon w deszczu i zaczynasz deszczem nowy. Był czas przywyknąć... Kask do góry i dbaj o siebie. Uściski!
krzysiu Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ale jak to mówią ... nadzieja matką ... ...ale która matka nie dba o swoje dzieci.... Pozdrowienia szerokości
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Asiu pytałaś w Chudowie czy nie wiem czego zapomniałaś na drogę. Teraz już wiem. SŁOŃCA
Klubowicze Ewik Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Joasiu, wysyłam słońce aby juz do końca towarzyszylo Ci w tej wycieczce.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2013 dziękuję wszystkim za przesłanie słońca, doszło do mnie i dziś Barcelona żegnała mnie piękną pogodą jutro podobno też w słońcu jadę śladami drugiego zwariowanego hiszpana - Salvadora Dali, zwiedzę m.in. dom jego ukochanej żony ... czy wicie, że podobno jak chciał ją tam odwiedzić to wysyłał do niej list z prośbą czy może do niej przyjechać, a ten dom kupił i urządził jej osobiście ... i żyli długo i szczęśliwie ale to jutro a dziś mecz w tv ... siedzę sobie w części ogólnej hotelu bo tylko tu jest net, obok mnie siedzą skwaszone,"porzucone" kobietki a faceci podskakują co chwilę przed telewizorem w sali obok ... dobrze że mój pokój w innej części hotelu
Sympatycy Anton Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Boże! - jak ja Ci zazdroszczę! Trzymaj się i bądź dobrej myśli Trzymam kciuki.
Klubowicze Trebor Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Skoro się słońce się pojawiło niech zostanie z Tobą do końca twojej wyprawy
Klubowicze Patryk Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2013 ......... a faceci podskakują co chwilę przed telewizorem w sali obok ... dobrze że mój pokój w innej części hotelu to co Ty jeszcze tu robisz - idź na mecz Życzę już tylko samych słonecznych dni.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Asiu trzymając kciuk iza Twoją bezpieczną i udaną wyprawę przesyłam podziwiając Ciebie i Twój zapał usmiechniętą koniczynkę
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2013 to co Ty jeszcze tu robisz - idź na mecz bardzo śmieszne a dziś piękny słoneczny dzień i trasa po cudnych drogach costa brava , przez góry, doliny, lasy, pola, z widokiem na morze i pachnąca lasami piniowymi i, świeżą trawą wieczór zakończony sangrią na tarasie w słońcu
upiór Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 No to fajnie że się wszystko układa . A lampka dobrego winna po całym dniu śmigania . Brawo Asiu i szerokości .
Sympatycy zdun13m Opublikowano 1 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2013 Pozdrowienia od 9 osobowej grupy z BIH.
Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2013 To już nie pada???? To uważaj na słońce. Parasolkę przeciwsłoneczną wzięłaś? Miłej podróży!
Sympatycy Foczka Opublikowano 2 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2013 Jeszcze nigdy nie oglądałam tak długo, i tak regularnie TVN Meteo- prognozy dla Europy! Zazdraszczam Ci jak licho! Powodzenia Joasiu!
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2013 Dzisiaj było zwiedzanie SanRemo mam nadzieję że w słońcu.
Klubowicze Patryk Opublikowano 3 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2013 Dzisiaj (3.05)* jezioro Garda. Pamiętam ze swojej podróży - pięknie! (*) - dla Antona ....... 3 maja 2013 r. :-)))
Sympatycy Anton Opublikowano 3 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2013 OJ! - 3.05! No tak - doba ma 24 godziny. Szkoda, że ja już nigdy na taką wycieczkę się nie wybiorę. A zazdroszczę nadal!!!! Wiem że grzeszę, ale co mi tam
Arkadiusz Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Szkoda, że ja już nigdy na taką wycieczkę się nie wybiorę. Anton, nigdy się nie mówi nigdy !!! Bo możesz złamać to słowo !!! Pogadamy o tym na Burgmanii ! Joasia, powodzenia i czekamy na super relację !!!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2013 dzisiaj było zaj......e najpierw przejazd zachodnim brzegiem jeziora Garda - bajka później skok przez alpy , przejazd przez Predazzo i przez Cortina d'Ampezzo, nie wiem czy nie lepsze niż Grossglockner w szczególności z powodu okoliczności przyrody a teraz już kolacja w austrii schabowy i piwko jutro nudy, przejazd autostradą do domu
RONIN Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 pozazdrościć widoków, czekamy na zdjęcia tych pięknych widoków
Klubowicze pgizi Opublikowano 4 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2013 Joanno, wszyscy "pieją" z zachwytów nad Twoim charakterem, wyprawami, itd... A mnie licznik samooceny spada na łeb, na szyję! Dołączam do grona piewców! Przy najbliższe okazji oddam Ci hołd. Pozdrawiam i życzę zawsze jednego śladu na drodze, powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi