Klubowicze Ewik Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Interesującej wyprawy życzę, niezapomnianych wrażeń i sprzyjającej pogody .
Przemo_ST Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Joasia, Kilka dni temu miałem okazję spędzić w Barcelonie parę przyjemnych chwil. Było super!!!. A pod względem ilości maksi chyba nawet włoskie miasta nie mogą się równać z tym, co widać na ulicach Barcelony. Dla mnie obowiązkiem była wizyta na Camp Nou (oczywiście na meczu), a tego w Twoich planach nie zauważyłem Szerokości i szczęśliwego powrotu
Sympatycy Volvo Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Powodzenia szerokości i przyczepności.
boochos Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 he, niektórzy jadą, inni wracają ze stolicy Katalonii... my, z żoną właśnie wróciliśmy - co prawda nie skuterem... generalnie miasto godne polecenia, pozostawia dużo wrażeń w pamięci. Dla Joasi70 - szerokości i sił do zwiedzania. Oczywiście relacja foto, po powrocie jest obowiązkowa.... EDIT: przerzuciłem swoje fotki do wątku w regionalnych G-P (napisałem to, żeby poniższe wpisy nie straciły sensu)
Sympatycy zdun13m Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 No fajna relacja już teraz wiemy że też byłeś. Aśka przyczepności. Trzymaj się dziewczyno. A może jednak z nami? Barcelona poczeka,.
czaro69 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Sorry za OT. Zdunie czepiasz się Szymona, właśnie chłopak wrócił, wrzucił parę foto i udzielił Joasi kilka cennych uwag. Fotorelacje Szymona zawsze miło się ogląda a i tym razem z chęcią przypomniałem sobie jak wygląda Barcelona.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2013 W dniu 22.04.2013 o 21:41, krzysiu napisał(a): Może św.Krzysztofem nie jestem ale ... ... ale wszystko przed Tobą jeszcze W dniu 23.04.2013 o 12:06, Przemo_ST napisał(a): Dla mnie obowiązkiem była wizyta na Camp Nou (oczywiście na meczu), a tego w Twoich planach nie zauważyłem komu mówię, że jadę do Barcelony to od razu słyszę " i koniecznie Camp Nou zobacz ... chyba będę musiała jednak wziąć ten punkt programu pod uwagę ... w przelocie fotkę pstryknę
boochos Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 W dniu 23.04.2013 o 21:31, zdun13m napisał(a): No fajna relacja już teraz wiemy że też byłeś. nie rozumiem - czy to miała być ironia? myślałem, że w wielu wątkach zamieszczamy zdjęcia z miejsc, w których byliśmy, z drugiej strony nie widziałem potrzeby tworzenia nowego tematu. Zdun13m-Ciebie też chyba widziałem, że byłeś w różnych miejscach, fajnie jest podróżować, polecam więc jeszcze raz Barcelonę, naprawdę jest co oglądać. Myślę, że Joasia70 dokładnie zda relację, jak to wygląda z poziomu fotela kierowcy maksi - na co zresztą czekam niecierpliwie.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2013 boochos. Sam lubię czytać twoje wypowiedzi, ale tutaj wybiegłeś przed orkiestrę. Sam przed chwilą założyłem temat o moim wyjeździe i nie chciał bym aby wszyscy którzy byli w Chorwacji wklejali tam swoje zdjęcia i relacje. Spójrz na temat tego postu, czy tam jest pytanie: co zobaczyć w Barcelonie? Wiem że znasz Joasię i wiem też że musisz mieć świadomość że w tej wycieczce wszystko jest już poukładane. W dniu 24.04.2013 o 10:21, boochos napisał(a): Myślę, że Joasia70 dokładnie zda relację, jak to wygląda z poziomu fotela kierowcy maksi - na co zresztą czekam niecierpliwie. Ja również. Tylko daj szansę. Zrobił się mały OT sorki. I żeby nie rozdrapywać tego dajmy spokój.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2013 cicho chłopaki ... bo nie pojadę
Klubowicze Roni Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Asia, szerokości i szczęśliwego nawijania kilometrów. ps. W sumie jest to jej wypad i to niech ona wrzuca opisy i zdjęcia.
boochos Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 dooobra, dooobra... już przenoszę te moje zdjęcia. nie chciałem robic zamieszania, a wyszło jak "słoń w składzie porcelany" Joasia70 - jeszcze raz - udanej wycieczki !!!
upiór Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 W dniu 24.04.2013 o 13:05, Joasia70 napisał(a): cicho chłopaki ... bo nie pojadę No no jeszcze by kto uwierzył .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Szerokości życzę i pięknej pogody.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Jedni piszą drudzy jeżdżą.A tu widzę że i piszą i jeżdżą. Ale żeby nie było że OT to jeszcze raz SZEROKOŚCI Joasiu.
skoczbo Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Pogody na calej trasie super widoczkow i przyczepnosci na wyprawie. Baw sie dobrze
Klubowicze Patryk Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Pierwszy dzień Podróżniczki zakończył się o 23:00 - osiągnięciem pierwszego punktu trasy. Po drodze nie obeszło się bez przygód, o których dowiemy się dopiero po powrocie. Rano 8:00 śniadanie i dalsza podróż, podobno na cały dzień zapowiadają opady - ale co to dla naszej Szefowej. Bezpiecznej, suchej drogi.
Klubowicze Patryk Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2013 W dniu 27.04.2013 o 20:04, Miro71 napisał(a): jakies nowe wiadomosci ????? Czekamy na sms lub wpis na forum. Jest! " .... zima mnie złapała śnieg i zero stopni ale Tuluza przywitała mnie słońcem .... 9 stopni ..." to już coś Jedzie, mimo że podąża ciągle za Joasią "pech" ale jestem spokojny bo na prostej pewnie wyciśnie wszystko z Burka i "pech" nawet spalin nie będzie miał okazji poczuć.
Jarek_PL Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 W dniu 27.04.2013 o 20:59, Patryk napisał(a): " .... zima mnie złapała śnieg i zero stopni ale Tuluza przywitała mnie słońcem .... 9 stopni ..." Bo nie straszna żadna trasa, gdy Burgmanem mknie Joasia
dr.big Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Joasiu, trzymaj się i mam nadzieję, że pogoda się poprawi . PS. Trafiłaś akurat w załamanie, kiedy w piątek w Berlinie było 25 stopni w cieniu, to w sobotę było ich już tylko 6- 7, a w południowych Niemczech zapowiadali nawet opady śniegu ...
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Barcelona osiągnięta! Spacer w deszczu po La Rambla. Pogoda zmusiła Joasię do zmiany trasy, nie pcha się tam gdzie pada śnieg :-) Jutro w planie zwiedzanie Sagrada Familia. Pod dachem nie będzie padało. Ciekawe, czy będzie miała to szczęście i zobaczy podczas podróży choć raz "słońce południa europy"?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2013 wróżka czy cóś ? tak jak pisał Patryk pogoda mnie nie rozpieszcza ciągle pada a wydawało mi się , że na południe europy jadę ale jak śpiewa Pektus marzeniami można wszystko nawet poradzić sobie ze śniegiem oblepiającym maleństwo !YES jutro jeszcze barcelona i mam nadzieję, że chociaż trochę słońca będzie ale jak to mówią ... nadzieja matką ...
czaro69 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Musiałaś trafić na załamanie pogody, szkoda cholerka. Trzymaj się Dziewczyno, dużo słoneczka i pozdrowienia z zimnego Giżycka
Arkadiusz Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Joasia, trzymaj się, gorąca kobieta jesteś, dasz radę !!!
Rekomendowane odpowiedzi