Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fazer 1000 to super sprzęt wiem bo miałem parę lat :) super wygodny i z niesamowitymi osiągami :frusty: oczywiście nie na egzamin i nie na pierwsze moto..... a jakiś pajac pod artykułem napisał że osiągi podobne do kawy er6, bo fazer ma 3,6do paki a kawa 4,4 .otóż fazer ma 2,9 ale nie to jest ważne, problem jest taki że er6 do 200 km/h może ma 20-25sek a fazer ma 9,5 i następna rzecz ,w czasie jazdy przy 1500 obrotów fazer na każdym biegu odchodzi jak dziki a kawa co najwyżej może sobie łańcuchem potrząchać dopóki nie przekroczy około3,5-4 tysie obrotów.dane na papierze to jedno a to jak takim sprzętem się jedzie to zupełnie inna bajka.... i kończąc, nie widzę żeby ktoś kto wyjeździł 20godz. na 250ce zdał egzamin na fz1ce.

Opublikowano

Zgadzam sie w 100%.

Opublikowano

proponuję ustawić na egzaminie ze dwie karetki i kamery, będzie materiał dowodowy dla prokuratury :)

Opublikowano

O Matko! NIeźle. W warszawskim Wordzie na Odlewniczej nie ma jeszcze egzaminów, chociaż pojazdy już mają. Chyba nie wiedzą, jak mają je przeprowadzać. Motocykle wybrali Suzuki Gladius - chyba dobry wybór :)

Opublikowano

Czy progmam egzaminu zawiera teraz punkty:

1) pójście z gazu na gumę;

2) rolling burnout?