braszken Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Z uwagi iż w chwili obecnej mam dużo wolnego czasu, wracam do tematu który kiedyś poruszałem, dotyczy koszulki i ewentualnie dodatkowo czapeczki-gadżetów które wyróżniałyby jednoznacznie nasz region Płock i okolice tak jak to już niektóre regiony mają. Wysłałem kilka zapytań odnośnie kosztów wykonania czapeczki i koszulki z nadrukiem. Otrzymam wzór w różnych kolorach i z nadrukiem. To co ma się znajdować na czapeczce pozostawiam oczywiście do określenia na forum. Ja wysyłając zapytanie zaproponowałem wstępnie logo burgmanii po lewej stronie na czapeczce i na przodzie nick z forum i Płock. Ale to pozostawiam do dyskusji, odnośnie koszulki to logo i poniżej lub powyżej Płock lub nick forum. Co do kosztów to podam je po otrzymaniu mailem zwrotnym na moje zapytania. Podejrzewam że są uzależnione od ilości, ale będę negocjował. Czekam na opinie i propozycje na początek może koloru czapeczki i koszulki. W przypadku gdy będą chętni utworzona zostanie lista chętnych. .
mahonej Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 kolor może czarny a moze wykożystamy miejsce na rękawie na nik z forum i miejscowość a godło płocka i logo burgmanii na przodzie koszulki natomiast z tyłu jak piłkarze nick z forum i duze logo burgmanii - tak to sobie wymażyłem
braszken Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 kolor może czarny a moze wykożystamy miejsce na rękawie na nik z forum i miejscowość a godło płocka i logo burgmanii na przodzie koszulki natomiast z tyłu jak piłkarze nick z forum i duze logo burgmanii - tak to sobie wymażyłem a czapka gdzie i jaki nadruk? mam jedną ofertę czapka z nadrukiem koszt 23zł a T-shirt 27zł Koszt matrycy to 80zł wtedy trzeba by podzielić te 80zł na ilość kompletów. czekam na inne oferty
Arkadiusz Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Spoko chłopaki, myślę że ten temat rozważymy na spotkaniu, które już niedługo zorganizujemy, mam parę koszulek, które są naprawdę zajeb........e. Coś wymyślimy. Czapeczki też mam kilka sztuk fajowych i do wglądu. Braszken, a gdzie Ty pracujesz, że masz tyle wolnego, na rencie jesteś czy emeryturze ? hi hi hi . Fajnie, że masz chęć się tym zając, w końcu coś się rusza w temacie. W nagrodę dostaniesz ode mnie, naklejkę dużą i mała burgmani Ps. Mam piękną koszulkę z Marl, która przedstawia dla mnie dużą wartość, mnie ona się podoba bardzo, zobaczycie, ocenicie. Ale muszę jeszcze wystąpić o prawa autorskie do jednego jegomościa !!!
mahonej Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 To moze w ta niedziele jak macie ochote na spotkanie ja też mam jakąś koszulke jakiegoś zlotu moto wezme ze sobą i wy swoje coś sie wymyśli przy cocacoli
braszken Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Wszelkie propozycje mile widziane wymyślimy coś extra by nikt nie miał jeszcze takich i by nas rozpoznawali wszędzie jednym słowem bądźmy najlepsi
upiór Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Spoko chłopaki, myślę że ten temat rozważymy na spotkaniu, które już niedługo zorganizujemy, mam parę koszulek, które są naprawdę zajeb........e. Coś wymyślimy. Czapeczki też mam kilka sztuk fajowych i do wglądu. Braszken, a gdzie Ty pracujesz, że masz tyle wolnego, na rencie jesteś czy emeryturze ? hi hi hi . Fajnie, że masz chęć się tym zając, w końcu coś się rusza w temacie. W nagrodę dostaniesz ode mnie, naklejkę dużą i mała burgmani Ps. Mam piękną koszulkę z Marl, która przedstawia dla mnie dużą wartość, mnie ona się podoba bardzo, zobaczycie, ocenicie. Ale muszę jeszcze wystąpić o prawa autorskie do jednego jegomościa !!! Arek przekaż koledze że najlepsi to śmigają ech szkoda gadać . Pozdrawiam sąsiadów . A Boguś znowu się gdzieś zakopał . [media=]http://www.youtube.com/watch?v=InD6Mlu98CI&feature=player_embedded[/media]
braszken Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Kolego upiorku słyszy się to tu to tam że a to zacna nie odpaliła bo aku padło, a to nie wyjeżdża ktoś zacną bo zimno, bo pada, a to że w burgmanach kable wożą by zacnym pomagać, staje twardo w obronie króla jak coś nawet do ostatniego tchu oczywiście nie mam nic do samych kierowników
darekwiosna Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 fajnie ze podejmujecie temat, ja jak najbardziej chetny na koszulke. popieram pomysl 100%
limmp1 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 ja na koszulkę chętny jestem, co do czapki to w zimę rzadko używam a co dopiero w lecie,a zresztą z burgmanii mam jakieś,ale że piękna fryzura to nie używam :P :P ,może w tygodniu pod wieczór ktoś chętny jest na polatanie ,Braszken wiem że ty chetny a co z resztą,wpisywać propozycje kiedy komu pasuje !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter Klimek coś ucichł trup nie odpala zostaje tylko ;) ;) :horse: :horse: trzeba by jakieś spotkanie zapodać i omówić sprawę koszulek !piwko !piwko !piwko
braszken Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 no właśnie tak wszyscy ostygli ja to bym się umówił kiedyś wieczorkiem na światełkach pośmigać, w Wawwwwie mają Warsaw by night a może by tak zorganizować Płock by night !!! Ja dziś wstawiłem na wymianę opon jutro około 20 będę odbierał sprzęt więc może ktoś by się skusił jak nie jutro to ja się dostosuję zresztą mi to pasi o każdej porze No właśnie a co z Klimkiem, Arkadiuszem, Bogdanem, a i Mahonej coś też ucichł czyżby koledzy czasu nie mieli luknąć na forum Co do spotkania na piwko jestem też za
limmp1 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Klimek niezdolny sprzęt ma do jazdy w tym sezonie,jeszcze za zimno dlatego taka cisza
mahonej Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jestem, jestem. A jutro wieczór bede w Płocku do lekarza ide na 19 zejdzie mi godzinka a potem moge jeszcze polatać godzinke
Rekomendowane odpowiedzi