Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja znam takiego gościa. Ostanio nawet pisał jakim to jest miłośnikiem Skody. ;)

O teraz już mogę ;) , bo temat "kucnął" ... Tamten wpis był na prima aprilis :( . Skodą za kierownicą to jechałem ostatni raz 120L z 20 lat temu :fireman2: ...

PS. No i małe dementi w sprawie, bo dostawałem kupę zapytań w temacie: nie, nie zamierzam kupić Skody, nie lubię Skody, nie jestem jej miłośnikiem ani nikt w mojej rodzinie nie jest użytkownikiem Skody. Jasne ;) ?

• Administrator
Opublikowano

nie jestem jej miłośnikiem ani nikt w mojej rodzinie nie jest użytkownikiem Skody. Jasne :( ?

Dobra, dobra... a kto ma plakat Octavii w garażu? best29_(www.e-gify.pl).gif

Skoda cool !! best30_(www.e-gify.pl).gif

PS. Podziwiam zakładającego temat. Są fora tematyczne, które są kopalnią wiedzy dla danego tematu. To tak jakby ktoś na forum akwarystycznym pytał jaki helikopter kupić... best5_(www.e-gify.pl).gif ... bo przecież ci co mają rybki też mogą latać.

Opublikowano

Ale to jest Octavia I , jak się dowiedziałem z tematu :( ...

Po drugie, czymś trzeba zasłonić szpary w falowanej blasze garażu...

PS. Zaczynam szukać plakatu Focusa Mk2 :fireman2: ...

Opublikowano

Droga administracjo proszę ujawnić wizerunek tego niespotykanie pięknęgo wozu :(.

Na szczęście jest to dział off topic traktujmy te skodolotowe dywagacje, jak dywagacje nt. młynków do kawy, szprych do roweru lub pistoletów na wodę.

Opublikowano

Proszę :( :

1999797115.jpg

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem o co wam chodzi... Nie można spytać czy ktoś z użytkowników nie ma kogoś poleconego co sprzedaje? żródło zawsze pewniejsze,

Zresztą czy jest to powód do drwin, że na takie auto mogę sobie pozwolić a nie inne?

Jeśi tak do sprawy podchodzi administracja forum, to można temat zamknąć, tamten drugi też

Opublikowano

Ale o co chodzi??? Pożartować sobie w offtopie nie można? Wyluzuj, bo nabawisz się nerwicy :( .

PS. Są fani Skody i nie. Ja zdecydowanie należę do fanów dwuosobowego smarta. I to tylko w oszczędnym dieselku 799ccm. Benzyna to dla rozrzutnych...

Opublikowano

założyłem temat, żeby dowiedzieć się czegoś konkretnego, konstruktywnego, a twoje posty są od czapy (OT)

w każdym wątku piszesz takie pierdu pierdu? nie sądzę...

edit: po administracji można by się spodziewać wyczucia co jest na temat a co jest nie na temat

Opublikowano

Mocno z wyczuciem :fireman2: : No to się dowiedziałeś o Octavii, teraz kręcisz wora o Focusa.... Ile jeszcze tych modeli będzie, niezdecydowany człowieku :( ?

Opublikowano

Piękny Skodolot zaiste.

Opublikowano

Kiedyś takim jeździłem, tylko że był źółtopodobny... Niestety reanimacje w końcu nie pomogły i musiał zostać zezłomowany :fireman2: . Ale teraz Skoda to cuda- wianki :( ...

Opublikowano

Ja Ci proponowałem swoje auto...oferta uczciwa jakich mało... :) i też ford... :)

http://otomoto.pl/fo...-C26723175.html

Duży i pojemny...kratka to zaleta bo podnosi bezpieczeństwo(przekonał się o tym mój znajomy). Jednak jak chcesz to mogę zrobić tak, żeby jej nie było... :shock:

Może i przebieg nie jest najniższy, ale auto w stanie idealnym i cena jak za ten rocznik uczciwa...(tak mi się wydaje) :)