Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Co to jest ? - nie mam pojecia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jakis czas temu kupilem Yamahe majesty 250 , pogoda jaka jest, taka jest wiec bardzo sie tym nie interesowalem ,ale mysle ze nastala pora. Przy skuterze , konkretniej na kierownicy mam zamontowane takie cos (zdjecie nizej ) , wiem ze w skuterze bylo radio CB oraz jest alarm,mysle ze to ma powiazanie z czyms ale pewny nie jestem .Nie wiem czy sie tego pozbyc czy nie - bo nie wiem co to :), jak macie jakies domysly to piszcie.

kliknij aby powiekszyc

cfd2c928483ec60fm.jpg

Za niespełnienie wymogów forum i posiadanie dwóch kont użytkownik "_anaruk_*" został skasowany, a użytkownik "anaruk" zbanowany.

Temat zamykam.

dr.big

Opublikowano

:)wyglada mi to na przycisk zalaczajacy ,,cos,,...co?? idz po przewodzie ktory wychodzi z tego moze gdzies cie doprowadzi...:)

Opublikowano

Mógł ktoś pokusić się o przycisk nadawania do CB. Poleć po kablu i zobaczysz co to jest.

Opublikowano

A czy to jest przycisk, przełącznik czy jakiś dżojstik?

Trochę za wysokie jak na zwyky przycisk. Możesz też rozebrać to pudełeczko i zobaczyć (zrobić fotke) co jest w środku

• Klubowicze
Opublikowano

Mi to wygląda jakby to był przycisk od syreny jednotonowej lub po prostu mógł to być podłączony jakiś głośnik używany podczas reklam (ogłoszenia lub coś w tym stylu ) .A może to przełącznik kierunków ? (bo tamte były zepsute ? ) lub awaryjnych ? A może starter ?

Opublikowano

zapytaj poprzedniego właściciela:) albo idź po kablu.

• Sympatycy
Opublikowano

Cześ kolego "Gość_anaruk_* "

Witam Cię na forum :horse:

Zaczynasz pierwszy wpis od Quizu ?

Sugeruje uzupełnij swój profil, będzie łatwiej się z Tobą komunikować ...

Tak na marginesie zacytuje słowa Flaymana :Jumpy:

Weź to wywal i zapomnij. Brzydkie jest.

Opublikowano

Turbo, nitro czy jak się to tam nazywa. Daje niezłego kopa i jest szczególnie użyteczne przy wyprzedzaniu, tylko trzeba mieć butlę załadowaną. Do butli dojdziesz, jak już koledzy wspomnieli, po kablu. Też o tym kiedyś myślałem. Jeszcze jest opcja, że to przełącznik do zasilania gazem. Też będzie butla z manometrem i taki charakterystyczny zawór do tankowania gazu. Teraz tylko się dowiedz, czy kupiłeś skuta w wersji SPORT czy EKO. Jak nie masz żadnej butli, to zawsze możesz sobie na tym odświeżacz powietrza powiesić - taką choinkę bądź inną maskotkę. Ale nie wywalaj tego, w każdej sytuacji, w nocy, po ciemku, na bani rozpoznasz swój pojazd po chwili macania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...