Sympatycy zdun13m Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Dziękuję wszystkim, którzy głosowali, na moją fotkę. Wiem że wybór był trudny. Ale musicie mi przyznać że fota była bezkonkurencyjna. Jest mi niezmiernie miło,że mogę rozpocząć ten temat. Zapraszam do zaprezentowania swych kandydatur w miesiącu kwietniu ,oraz do zapoznania się z regulaminem. Regulamin konkursu: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: * skuter [miesiąc] [rok] - kandydatury * skuter [miesiąc] [rok] - głosowanie (ankieta) 2. W nagrodę za wygraną, laureat poprzedniego miesiąca zakłada wątki: do 5-ego następnego miesiąca wątek na kandydatury oraz do 15-ego - wątek na głosowanie. 3. Termin głosowania do ostatniego danego miesiąca 4. Do konkursu zgłosić można własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. 5. Do konkursu zgłaszamy max. 3 fotki 6. Można uczestniczyć w konkursie wiele razy, jednakże fotki w danym miesiącu nie mogą się powtarzać w innych miesiącach 7. Głos oddany na własne zdjęcie będzie nie ważny 8. Wszelkie kasztany będą wycinane bez uprzedzenia.
Majeczka Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Była kiedyś mowa o zgłaszaniu zdjęć Maxi z właścicielem, tak więc...
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2013 To może jeszcze jedna fotka. fot.1 fot.2 I jeszcze jedno, tyle że w oryginale
Sympatycy Worlan Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Trochę wspomnień, ech.....
rambo729 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 To może mój się wam spodoba ? tylko nie wiem jak wkleić fotkę?
ruslan007 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jak masz zdjątko w ruchu to dawaj na PW Ci powiem .
Rekomendowane odpowiedzi